Drepe vennen sone og slå din beste venn til kjæresten din

Har du ofte tar deg selv dagdrømmer om hva det ville være som om din beste venn var faktisk kjæresten din? Du får så godt sammen og du har ingen problem å se for oss at dere to som en riktig par?

Drepe vennen sone og slå din beste venn til kjæresten din

Hvis dette er sant, og prøver å komme seg ut av vennen sone er noe som har vært bolig på hjertet for noen tid, sjekk ut hva vi mener er den beste måten å gjøre det!

Kanskje disse tanker om å prøve å la vennen sone selv skremme deg litt. Jeg mener, dette er fortsatt noen du har hatt i ditt liv som en venn, og du er typen som brukes til dette. Mange tvil kan overflaten hvis du vurdere å prøve å slå det opp!

Spesielt hvis du er usikker på hvor han står når det gjelder dere to. Også hvis dette er en person som har vært en veldig god venn gjennom årene, og betyr mye for deg, det er alltid det frykt for å rote ting opp og miste dem helt.

Det er ikke lett å bestemme du ønsker å ta det skrittet ut av vennen sone, jeg vet, men vet du hva? Hvis det funker det vil være så verdt det synes du ikke? Jada, noe som gjør ting vanskelig og risikere vennskapet er en av de mulige utfall - og det er som regel det som er det som hindrer oss fra å selv får våre følelser ute i det fri.

Men hva hvis ting ikke går sørover fra det øyeblikket du la ham få vite at du liker ham mer enn bare som en venn? Hva om andre mulige utfall, den positiv? Ville ikke det være bare en fantastisk øyeblikk i livet ditt? I det øyeblikket du innser den personen du liker liker deg tilbake, og du allerede har fått denne fantastiske vennskap du kan basere ditt forhold på!

Hvis tar det første skrittet fortsatt bekymrer deg ta det med ro! Finnes det måter å slags test vannet før du ren ut komme og si "Hei, jeg liker som deg! Jeg vil prøve noe mer enn å være bare venner!"

Finn din insinuasjon!

Du ønsker ikke å rykke opp mot til å si hva du vil si akkurat når vennen din er åpenbart betatt av en annen jente. Hvis du er gode venner, eller hvis du er i samme gruppe venner vil du sannsynligvis vet hva som skjer i hans kjærlighetsliv. Så, finn riktig tid for å prøve å starte opp ting!

Du gjør et trekk på ham kommer til å være litt av et sjokk, minst, slik at du ikke ønsker å fange ham i et dårlig øyeblikk. Du har ventet på så lenge, vil det ikke drepe deg til å vente bare litt mer, spesielt hvis det vil opp sjansene dine for å forlate vennen sone med denne fyren!

Ikke sitte på to stoler!

Akkurat som du ikke vil at han skal være ellers engasjert når du bryte nyheter til ham, du definitivt ikke ønsker å ha noen uløste kjærlighetshistorier på din del. Spesielt hvis han, som din venn, vet om dem.

Hvis du har snakket om andre gutter med ham bare uker før du viser din interesse for ham, er det sannsynligvis ikke vil gå så bra som det kunne. Som jeg har sagt, gjør du et trekk på ham kommer til å være litt av et sjokk i starten, slik at du ønsker å gå av som alvorlig om det som du muligens kan.

Drop lite hint!

Hvis du er venner det bør ikke være vanskelig for deg å kompliment ham en gang i blant! Bare en liten "Du ser søt i dag!" Eller "Du er en hyggelig fyr" her og der er nok til å fortelle ham at du liker den han er, hvis det ikke allerede var klar nok. Denne vil betraktelig redusere sjokk av du ønsker noe mer, pluss, det vil gi deg en sjanse til å slags lese ham basert på hans reaksjon.

Du vet, det er fullt mulig han liker deg tilbake, men er også å holde det hemmelig, så disse små kommentarer kan gi ham mot til å fortelle deg noen ting. Og det kan være en stor tillit booster når det gjelder dette hele komme ut av vennen sone ting.

Bryt touch-barrierer!

Det er tilfeldig måter å berøre noen, og det finnes måter å gjøre det på en mer romantisk-aktig måte. Du vet hva jeg snakker om! Ikke knyttneve bump hans så mye som du gjorde før, og kanskje bytte til noen dvelende, mer intense innslag etterfulgt av noen øyne låsing.

Uansett hvor latterlig og planlagt ut det kan høres - hjernene våre er programmert til å lese alle disse kroppsspråk signaler og han vil definitivt få en idé om at du er jente. Liker, en kvinne, et seksuelt vesen, noen han kunne muligens ha følelser for - ikke bare hans gale venn!

Imponere ham!

Hvis du er gode venner han har sikkert sett så mange av utseendet ditt, inkludert rotete jeg-bare-valset-out-of-bed-ikke-omsorg-om-å-presentabel utseende. Faktisk, det er nok den han får se oftest, når du bare slapper av, chilling, hengende ut hjemme, snakke, som venner. Og som mannen din venn han trolig løsrevet fra den kvinnelige, sexy side av personligheten din.

Så, hvorfor ikke vise ham at du kan gjøre alle slags venn-ting med ham og ser delen, men også få alle dolled opp noen ganger! Hvis han ikke er vant til å se at du ser denne varme, viser ham den siden av deg er definitivt kommer til å sette noen ideer i tankene hans. Og disse ideene kan bare hjelpe deg med ditt mål om å unnslippe vennen sone en gang for alle.

Forhånd er veien å gå!

Nå som du har fått alle, eh, forberedelser, gjort med - det er bare en ting igjen å gjøre. Jeg mener, hvis han ikke allerede har gjort flytte på deg! Hva? Det kan skje! Anyways, hvis han fortsatt er litt uvitende om hva som faktisk skjer, er ditt neste steg bare la det ut. Det er ikke mye du kan gjøre med situasjonen hvis du ikke samle opp den frekkhet å fortelle ham hvordan du føler deg.

Se på det på denne måten - på det tidspunktet du er ferdig. Det er opp til ham nå. Og i alle fall hele tortur av å være der sammen med ham, men ikke på den måten du vil - er over. Du vil føle deg som en stor byrde å holde det hele i har blitt løftet av skulderen, om ikke annet. Kortene dine er nå på bordet, det er hans trekk, og alt du trenger å gjøre er å håpe på det beste og forberede seg på det verste.

Har du noen gang prøvd å komme seg ut av vennen sone? Hvordan gikk det? Angrer du på det? Del dine historier i kommentarfeltet nedenfor!

Aktuelle artikler