Er det han? 4 spørsmål du må stille deg selv

Hvordan vet du at du har funnet den rette? Vi vil bryte noen vanlige myter om kjærlighet, og gi deg noen råd. Dette er spørsmål som du må spørre deg selv, for å finne ut om din kjærlighet har en lys fremtid.

Er det han? 4 spørsmål du må stille deg selv

Med noen unntak, de fleste av oss opplever mer enn én stor kjærlighet. En slik person, som ser ut for oss i dette livet, kommer til å lære oss en lekse, og gi oss den betingelsesløse kjærligheten. Alle som ser ut som kjærligheten til livet ditt er en av dine sjelefrender.

En annen myte er at ekte kjærlighet kan identifiseres innen tre til seks måneder. Gjør deg selv en tjeneste og ikke falle for det - under påvirkning av disse hormonene er du sannsynligvis ikke tenker klart nok.

Når du passerer denne fasen, vil disse spørsmålene hjelpe deg å bestemme styrken av forholdet.

Første - ved siden av ham, er du å være deg selv?

Jeg forstår (eller i det minste akseptere med et smil) dine tvangstanker, for eksempel, med poser eller sko? Vet du egentlig hvor mye du drikker, røyker, kjøpe eller spise godteri, og om han er virkelig behagelig, ved siden av deg? Oppfører du deg på samme måte ved siden av ham i forhold til hvordan du oppfører deg når han ikke er rundt?

Andre - er han selv ved siden av deg?

Kjenner du hans fetisjer? Vet du hvor mye tid han bruker å spille spill, og er det ok for deg? En mulig måte å se hvordan ekte han er, er å sjekke om dine venner oppfatter ham på samme måte som du gjør. Selvfølgelig gjør de ikke kjenner ham som nært som du gjør (håper vi), men det generelle inntrykket bør være den samme. Til slutt, behandler han deg på samme måte når du er alene, og når du er i selskap?

Tredje - har du tro ham?

Ikke bare snakker om monogami, men stoler du ham med dine hemmeligheter, begjær og ambisjoner? Tillit er vanskeligere å oppnå, enn følelsen av kjærlighet. Tillit er det viktigste barometer for et godt forhold.

4. - hvordan kjemper du?

Nevner du et gammelt sår, eller snakke om hva du er for tiden sliter med? Kan du vise forskjellige meninger uten å angripe hverandre? Enige om å være uenige, eller prøve å glatte ting ned? Par i sunne relasjoner må lære å argumentere produktivt. Hvis du ikke har sex, hvor mye ville du liker ham?

Tro det eller ei, vil partneren din ikke alltid slå deg på, måten han gjør nå. Det er normalt at flammen avtar, og det vil være lettere å tenne flammen på nytt hvis du liker ting utenfor soverommet i forholdet.

Folk tenker ofte at kjærlighet bare skjer. Kanskje liker du ikke denne åpenbaringen, men langsiktig kjærlighet krever innsats. Det vil ikke bare skje, men hvis du bruke tid og energi på å opprettholde et sunt forhold, vil livet ditt bli gledelig.

Aktuelle artikler