Gjøre andre ekteskap siste?

Et spørsmål som dukker opp i hver fraskilt kvinnes sinn - skal jeg gifte meg igjen og vil mitt andre ekteskap sist? Det er helt normalt å føle det slik, fordi du allerede har en mislykket ekteskap bak deg.

Gjøre andre ekteskap siste?

Men vet du hva - et ekteskap nummer to kan være bedre enn den første, og ja - det kan vare. Lær hvordan du kan gjøre det siste.

En. Ikke gjør de samme feilene

Uansett hvem som var ansvarlig for den mislykkede første ekteskap, det måtte være en grunn til det å mislykkes. Prøv så godt du kan for å huske når alt går galt og hva som var årsaken til at ekteskapet skal ende, og ikke gjør de samme feilene.

Kanskje det ikke var din feil i det hele tatt når du ser på det store bildet. Din mann kan ha jukset på deg og det er ikke din feil. Men feilen kan ha vært i gifte seg med en fyr som ville jukse i første omgang. Kanskje du giftet for ung. Uansett hva årsaken kan være, finne styrke til å erkjenne eventuelle feil du kan ha gjort og ikke gjenta dem. Lær av dine feil.

2. Være tolerant

Toleranse er det mangler i de fleste ekteskap og dine kunne ha endt nettopp på grunn av det. Selv om det ikke gjorde det, er det ikke en dårlig idé å øke din toleranse.

Dette, selvfølgelig, betyr ikke at du bør la din nye mann gå over hele deg bare slik at du ikke får i en situasjon for å bli skilt igjen. Du må aldri miste din verdighet. Men det betyr heller ikke at du skal klikke på hver lille ting og starte en kamp. Spesielt hvis andre mannen ikke har vært gift før. Han kan ha mye å lære, og du er den personen til å hjelpe ham med det. Gjør ditt beste for å vise ham at det å være gift ikke trenger å være på ballen og kjede, være gift betyr å ha et funksjonelt forhold med noen du elsker. Det betyr å respektere og ære den personen du deler en livslang samarbeid med.

3. Har en viss forståelse

I tilfelle du gifte seg med en fyr som også har vært gift før, vil du sannsynligvis nødt til å være forberedt på noen justeringer. Det er ikke som han er datert før han møtte deg, hadde han en veldig viktig del av livet som aldri vil være helt over.

Folk som var gift liksom vanligvis holde knyttet til hverandre for resten av livet. Dette gjelder spesielt hvis de hadde barn sammen. Du kan ikke forvente at nye mann å være helt viet bare til deg hvis han har barn med sin første kone. Han er fortsatt en far for dem, og de fortjener litt tid med ham også.

Men hvis du innser at din nye manns bånd til sin tidligere familie er for stramt, jeg beklager å fortelle deg dette, men du kan være ute til en annen skilsmisse. Selv om han ikke har forpliktelser overfor sine barn, vil han ikke ha dem til sin ekskone, akkurat som du ikke har dem til din ex-mann, unntatt i form av underholdsbidrag.

4. Tenk gjennom

For å gjøre din andre ekteskap sist, må du tenke virkelig nøye før du selv skrive det. Skilte kvinner vanligvis gå en av to måter - de enten gifte seg igjen veldig fort, eller de ikke gifte seg i en lang, lang tid etter den første skilsmissen. Noe av det er bra.

Ikke bli gift med den første fyren du møter etter skilsmissen din bare fordi du tror at du aldri kan finne en bedre en, og du kan ende opp alene. Du har allerede gjort den feilen. Ta deg tid til å virkelig møte denne personen, og prøve å leve sammen for startere. På den annen side, ikke skyve bort fyren som kan være perfekt for deg, bare fordi du er redd for enda et ekteskap ender i katastrofe. Du vet når den rette fyren kommer sammen, og ditt hjerte vil fortelle deg. Bare sørg for at du ikke la hjernen taushet ditt hjerte. Ikke over tror ting. Du fortjener lykke.

Aktuelle artikler