Gutta forklart: hva betyr det hvis en fyr berører deg?

Biologisk er vi kablet for kommunikasjon - fingertuppene har et stort antall av nerveender og er en av de mest følsomme delene av menneskekroppen.

Gutta forklart: hva betyr det hvis en fyr berører deg?

Følelse av berøring spiller også en svært viktig rolle i våre romantiske og emosjonelle relasjoner. Menn og kvinner utveksling kroppskontakt hele tiden, i mange situasjoner. Men noen ganger er det vanskelig for kvinner å skille mellom kontakt som kan ha en seksuell betydning, og det som ikke gjør det.

Her er noen forklaringer om hva det betyr hvis en fyr berører deg.

Face

Vi dømmer skjønnheten av symmetri og andre ansiktstrekk. er Lips og kyssing, på den annen side, to av de viktigste aspektene av vår seksualitet.

Betydningen av ansiktet er åpenbar, og det er derfor vi sjelden la noen røre det. En fremmed på t-banen kan berøre vår side, men vi vil ikke la ham berøre vårt ansikt, og alle instinktivt vet dette. Hvis en mann berører deg på kinnene eller andre deler av ansiktet ditt, er det et tegn på at han ønsker å være nærmere deg, selv om han er maskering det i en nøytral gest som å fjerne en øyenvippe. Hvis han ikke var interessert i deg, vil han trolig peke det ut verbalt, og ikke gå videre og ta på deg.

Hair

Håret har en stor uttalelse om vår personlighet. Det ses av alle, og på samme tid, er det en måte vi sende en melding til verden. Hvis en fyr berører håret han reagerer på uttalelsen din, mest sannsynlig på en positiv måte. Dette betyr ikke alltid innebære en romantisk motiv, men det lett kan. Hvis han fortsetter å røre deg, er den sannsynlige svaret - ja.

Hands

Hendene er den delen av kroppen din designet for å berøre. En rekke sosiale bevegelser som håndtrykk eller high-femmere er vanlig i mange kulturer. Mostly, bevegelsene er blottet for noen følelser. Likevel kan varigheten av hånd-til-hånd berøre si mye om sin mening. Hvis en fyr holder hånden din lenger hver gang du stor hverandre, kan det være noe der. Vær klar over dette neste gang han berører hånden din på noen måte.

Kanskje han prøver å fortelle deg noe.

Legs

For de fleste menn, kvinners ben er en stor turn-on. En lett berøring på lårene, spesielt hvis du sitter ned og mot mannen du snakker med, er alltid en måte å bli mer intim. Noen ganger menn vil opptre som om de rørte du ved et uhell. Dette er trolig en måte å teste din reaksjon. Vanligvis, hvis de konkluderer at du er i dem, vil neste berøring være en lengre, men like lett, kjærtegn over hele lengden av leggen.

Tilbake

Berøre noens tilbake bærer et budskap om støtte og oppmuntring. Det stammer trolig i gammel historie, når folk bokstavelig talt trengte noen til å "ha sin back". Men dette er sant for øvre del av ryggen, og området rett under skulder bein. Hvis hans berøring blir lavere, bærer det en mer intim mening. Arealet av korsryggen er veldig følsom og jo lenger en fyr forlater sin hånd på denne delen av kroppen din, jo mer kan du være sikker på at han er tiltrukket av deg.

Skuldrene

I vår kultur er å hanke på skuldrene sett på som en universell gest av kompliment. En sjef vil klappe hans underordnede på skulderen etter et vellykket prosjekt, og en sports coach vil gjøre det samme til spillerne sine. Hvis en mann berører deg som dette, er han enten gjør det samme, eller kanskje bruker muligheten til å komme nær deg. Dette er enda mer sannsynlig hvis den fyren er normalt sky og innadvendt.

Sider og hofter

En kvinnes sider, midje og hofter har en sterk seksuell symbolikk. På en måte representerer de kvinnens evne til å føde barn (husker de huleboer figurer som representerer kvinner med enorme hofter). Hvis en fyr rører du i dette området, og du står ansikt til ansikt, er dette en klar indikasjon på at han ønsker å trekke deg nærmere.

Ikke bli overrasket om han prøver å kysse etter denne spesielle touch, spesielt hvis det varer i mer enn ett sekund.

Som du kan se, kan berøre bety mange ting i mange situasjoner. Har tro på din kunnskap om ulike innslag samt din magefølelse om dem. Du kan lese denne artikkelen for å finne hvis en gutt liker deg.

Menn trenger ikke å være så komplisert som de virker for deg nå. Vi anbefaler deg å sjekke ut dette: Finn ut hva menn i hemmelighet ønsker, men de kunne aldri fortelle deg.

Aktuelle artikler