Hvordan å elske en yngre fyr

Du har forelsket seg i en yngre mann? Så langt alt er flott, sex, spenning, lange samtaler. Han forteller deg at han forguder deg, at du gjør ham fullstendig og føler deg på samme måte også. Dette mai-august forholdet, men bekymrer deg nå og da, hvor lenge vil det vare, vil han møte noen yngre og la deg? Å elske og holde en yngre mann, her er fem ting du bør ta hensyn til.

Hvordan å elske en yngre fyr

En. Vær selvsikker

Yngre gutta forelsket i eldre kvinner hovedsakelig på grunn av deres modenhet og selvtillit. Eldre kvinner, i motsetning til de yngre, er fornøyd med seg selv, sitt liv, utseende, karriere, som er en sann magnet. Takket være dette, de er mye mer avslappet i forhold. La sjalusi og usikkerhet til de trengende yngre kvinner, det er akkurat det som har drevet din mann bort fra dem.

2. Hold uavhengig

Du har hatt et liv før du har møtt ham, ikke sant? Ikke gå glipp av fredag ​​kveld jentas pokerspill bare fordi han ønsket å tilbringe kvelden sammen. Å holde hans gjenstand for interesse fremme dine hobbyer, talenter og alle de ting du gjør i fritiden. Vis ham at du trenger ham, og at han har en betydelig plass i livet ditt, men holde et slør av mystikk, tiden for deg selv er hellig. Han vil elske og beundrer deg enda mer for uavhengighet.

3. Gjør aldersforskjellen jobben for deg

Å ha liv og forhold erfaring er din store fordel. Å vite hva menn liker og hvordan du skal ta dem gjør deg til en attraktiv partner i og ut av soverommet. Lidenskap, pluss muligheten til å føre en meningsfull samtale om temaer utover parter, ser etc, er det yngre gutta finne uimotståelig. Det er en blanding av positiv holdning, modenhet, åpenhet og frihet de føler rundt deg som gjør deg spesiell.

4. Være sexy

Ta vare på utseendet ditt. Vurdere noen mindre endringer i din frisyre, klær og sminke - ikke på grunn av ham, men fordi det vil gjøre at du føler deg sexy og fornøyd. Det er ingen grunn til å konkurrere med unge jenter og kopiere dem - det siste du ønsker er å se latterlig. Juster motetrender til din unike stil - et par gode jeans eller noen få høydepunkter i håret ditt vil friske opp utseende.

5. Behandle ham like

Aldri, men aldri nedlatende ham og oppfører seg som du er hans mor. Når han spør om råd eller en mening være avslappet og uttrykke dine synspunkter, men unngå jeg-vet bedre - holdning for all del. Dette er spesielt viktig hvis du har en vellykket karriere mens han fortsatt klatre i stigen for profesjonell anerkjennelse.

Sjeldne er de menn som føler seg komfortabel ved siden av en kvinne som har oppnådd mer enn dem, spesielt når det kommer til karriere og penger. Kjempe mot trangen til å betale hver faktura i restauranten eller å gi ham ting han ikke har råd-hans reaksjon kan være ganske motsatt av hva du ville.

Cherish hvert øyeblikk av forholdet og ikke vær redd for å være deg selv. Tross alt, det er deg han er forelsket i, og at å være tro mot deg selv er hva som vil hjelpe deg å holde ham.

Aktuelle artikler