Hvordan å finne en god kjæreste som ikke vil knuse hjertet ditt

Finne en god kjæreste kan være som å finne et stykke ekte gull midt i en flat av falske ting. Du vet det er der, men alt for ofte ender du opp med å plukke opp feil brikke og ikke innser det før du er på smykker butikken prøver å hevde din formue. Gjør det gang på gang, og på et tidspunkt bare du vil gi opp og gå bort med stolthet noe intakt.

Hvordan å finne en god kjæreste som ikke vil knuse hjertet ditt

Det er gode menn der ute. Problemet er å prøve å tyde hvilke som kommer til å holde ved din side og legge til rikdommen i livet ditt og hvilke som ser ut som den virkelige avtale, men er bare fasader som ikke har substans til å sikkerhetskopiere dem. Hvordan vet du det?

Selv om noen menn er gode på å spille rollen, det finnes måter du kan fortelle om han er interessert i å bo i ditt liv, eller om han bare ønsker din oppmerksomhet før han finner noen andre å leke med.

Spør deg selv følgende spørsmål, og du vil være i stand til å fortelle kvaliteten kjæreste materiale fra en skitt bag i forkledning, lett og enkelt:

Hvordan behandler han sin familie?

Hvordan får han sammen med sin mor, far og søsken? Er han respektfull og snill, eller er han mener og uhøflig? Og være ærlig. Han kan gi deg noen unnskyldning han ønsker på hvorfor han ikke kan være hyggelig til sin familie, men folk som er anstendig dypt nede er snill mot andre mennesker fordi det er hvem de er - ikke fordi de andre menneskene det fortjener.

Se hvordan han er på familiesammenkomster eller når du snakker med familiemedlemmer på telefonen. Se om han mister sin kule lett eller om han er i stand til å holde det sammen til tross for noen negative omstendigheter. Dette er folk nærmeste og kjæreste til sitt hjerte, så hvis du har formue å gjøre det i den sirkelen, vil du sannsynligvis bli behandlet på samme måte.

Hvordan behandler han andre mennesker?

Like viktig som hvordan han behandler folk nær ham er hvordan han behandler folk han kanskje aldri se igjen. Er han den type fyr som prøver å lyse dagen, eller er han mer opptatt av å tråkke på dem for å gjøre seg selv se bedre ut?

For eksempel, når du er ute å spise, hvordan han behandler servitørene eller, hvis du sjekker ut i en butikk, er hva hans oppførsel mot teller? Er han snill og medfølende (selv om det er noen feil), eller er han rask til å dømme og sier stygge eller tankeløs ting?

Igjen vil dette gi deg en anelse om hva slags fyr han er dypt nede. Ta hensyn til sine sanne farger nå så du ikke er overrasket nedover veien når han bruker dem på deg.

Er han en "i" eller "oss" slags fyr?

Når han snakker om ting som klart involverer deg, gjør han vanligvis snakker bruke ordet "jeg" eller ordet "oss"? Nå, kanskje være et par er nytt og for tidlig å være sterk nok for "oss" terminologi så, hvis det er tilfelle, så ta hensyn til hvordan han snakker om tidligere forhold, eller til og med dagens ikke-intime relasjoner med andre mennesker. Er han alltid ser ut for seg selv eller tar han andre mennesker i betraktning?

Hvis han er villig til å se på sin partner (deg) som del av et team som han ønsker å være på, så han vil trolig behandle deg med verdighet og respekt. Han vil holde din lykke like viktig som hans egen, fordi han ser deg som likeverdige. Jo mer han kobler seg fra deg som et par, jo mindre engasjerte han kommer til å være for forholdet.

Hva er hans prioriteringer?

Når han snakker om de tingene i livet hans, ikke hvilken rekkefølge han plassere dem i? Dette kan være vanskeligere å plukke ut hvis du snakker om mange ting, så bare komme ut og be ham om du ikke kan fortelle på egen hånd. Se hva som er viktigst og hva som er minst viktig for ham.

Hvis han plasserer arbeid, sosiale arrangementer og hobbyer ovenfor familie tid, da er du sannsynligvis bare venter på ham til å knuse hjertet ditt. Du kommer ikke til å være først på listen hans, faktisk, du er ikke engang kommer til å være i topp fem. Det betyr at han vil forvente deg å "forstå" når han gjør alt annet enn å tilbringe tid med deg. Det er en annen måte du vet han er trøbbel.

Som en god venn en gang sa: "Ikke gjør noen andre en prioritet når alt de gjør deg er et alternativ." Gi ham mer enn han gir deg og du setter deg opp for ingenting, men bitterhet og harme - og et forhold som ikke vil vare.

Hva sier din intuisjon?

Nok av spørsmål om ham, hva forteller din gut du om denne fyren? Er det advarer deg om at faren ligger foran eller er det rolig og komfortabel med alt du ser i ham?

Som kvinner, vi ofte liker å ignorere vår intuisjon. Vi ønsker ikke å lytte til vår indre stemme som forteller oss at noe kan være galt. Vi skyver disse advarsel tanker til side og fortsette å gå veien selv om vi føler at noe ikke er riktig.

Intuisjon er ikke bare en tanke. Det er vårt sinn plukke opp subtile signaler om at vi ikke er i stand til å registrere. For eksempel, hvis du spør noen spørsmål og tror du de reagerte med en løgn, kan det hende du ikke har innsett at deres øyne raskt viderekoblet opp og til venstre når de svarte. Dette er et bedrag signal om at hjernen din er registrert, men det skjedde så fort at du ikke skjønner det selv skjedde.

Det betyr at du må begynne å stole på din intuisjon fordi den er basert på faktiske hendelser ikke bare tanker som ikke kan bevises. Hvis han er å heve noen røde flagg med deg, kanskje det er på tide du øker din hvite flagget og overgi før du får enda mer involvert.

Det er ingen garantier når det kommer til å bli involvert i et forhold. Selv om det starter bra, betyr det ikke at en av dere (eller begge av dere) ikke kommer til å forandre seg og det er ikke til å være bra lenger.

Men karaktertrekk er inngrodd i folk og sjelden endres. Du kan forandre ham tøff, men ikke tving den. Se på hvem han er dypt nede og du vil være i stand til å fortelle om han er kvalitet eller en billig imitasjon. Jo før du vet, jo bedre. Lær hva menn ønsker fra kvinner til å bli mer vellykket i ditt kjærlighetsliv.

Aktuelle artikler