Hvordan få en fyr til å like deg

Vel, dette er ikke veldig vanskelig! På ensomme kvelder, du ser på deg telefonen og lurer på om det er brutt eller hvis du er virkelig upopulær. Du hater moren din, fordi når telefonen ringer, du tror det er en hot fyr spør deg ut når det er faktisk din mor sier hun har bakt. Så du vil ha en fyr til å like deg? Ikke vanskelig, egentlig. La meg guide deg til din egen personlige frier samling.

Hvordan få en fyr til å like deg

Sikte lavt

Få en fyr til å like deg kan være svært vanskelig om han er Brad Pitt. På den annen side, hvis han er feit fyr som jobber på Starbucks og går til Star Wars konvensjoner, er det svært få forhold du har til å fylle for å få ham til å like deg. Det viktigste, at du er jente. Egentlig, som dekker om det! Så sikte lavt. Den 60 år gamle buss gutten, den 20 år gamle jomfru... Og veldig snart, vil du danne din egen frier hær som du kan bruke for nachspiel huset rengjøring eller banke opp fyren som knuste hjertet ditt.

Men vent... Dette er ikke det jeg forventet fra denne artikkelen.

På mandag, har du sannsynligvis forvente å jobbe, ikke sant? Og er det noe å se frem til? NO. De beste opplevelsene i livet er dem du ikke forventer. Når du forstår dette, vil mange menn liker deg. Vil han være en av dem? Hvem vet. Men det er ingen magisk-tryllestav for å få folk forelsket i deg. Hvis du er forelsket, være takknemlig-det er den beste følelsen på jord.

Ikke vær redd

Men hva hvis du liker ham og faller du forelsket i ham, og han ikke gir en jævla? For ett, ikke vær redd for avvisning. En knust hjerte gir deg så mange muligheter! Alle Guns n Roses sanger du en gang trodde var patetisk og halt vil plutselig være fornuftig. Alle de dårlige meksikansk TV viser som pleide å irritere deg vil plutselig være høydepunktet av dagen. Stanken av alkoholikere i nabolaget ditt vil bli kjent som den fantastiske duften av dine drikking vennene! Alle vitser til side, det er noe virkelig flott om et knust hjerte, og det er ingenting å være redd for.

La det være

Nyte turen. Menn som kvinner som lar skje ting og ikke gi det for mye tanke. Ekte kjærlighet vil, eller ikke vil skje. Bare la ditt forhold vokse til det den trenger å være - et fantastisk vennskap, en ekte romanse som varer evig, eller bare en forglemmelig sommer flørt. Være sexy, flørtende, smart eller bare skjøre, vanlig, gjennomsnittlig, høye, korte, tynne - bli hva du er. La ham som deg, ikke noen jente som later til å være noe annet bare så han vil gjerne ha deg.

Vel, det er bare slik det er. Jeg er dypt lei meg for at jeg har ingen quick fix for ham å like deg, men det er slik det er. Hvis det virkelig viser seg ingen liker deg, som jeg tviler, er du invitert til å drikke med forfatteren av artikkelen som deler dine problemer, og vil også vurdere å dele en flaske whisky.

Aktuelle artikler