Hvordan vite om en gutt liker deg - 37 tegn han liker deg mer enn bare en venn

Hva er en sikker måte å fortelle om en gutt liker deg eller ikke? Du definitivt liker ham, men å finne ut om denne fyren liker deg eller ikke er bare kjører du gal. Du ønsker å være 100% sikker på at denne fyren liker deg, før du "gjøre et move", slik at du ikke gjør narr av deg selv. Det er naturlig. Gutta gjør det også.

Hvordan vite om en gutt liker deg og # 8211; 37 tegn han liker deg mer enn bare en venn

Jeg skal fortelle deg hva de fleste gutter gjør når de liker en jente, selv om de ønsker å skjule at de liker deg eller ønsker å virke "cool", slik at de ikke blåser deres deksel - du kan fortsatt se etter visse signaler som vil gi dem bort.

Det er mange ubevisste ting gutta gjør er at nesten umulig å skjule, det er en naturlig ting de gjør, når de føler tiltrekning til en kvinne.

Bortsett fra noen åpenbare tegn som definitivt mener han liker deg, i det super-lange listen nedenfor, vil du også finne noen mindre åpenbare tegn som vil avsløre hans virkelige ønsker at han prøver å skjule, ikke bare fra deg, men kanskje fra seg så vel!

En. Han sier det

Ok, det kan ikke være mer opplagt enn det. En fyr som forteller deg "Jeg liker deg" sannsynligvis ikke lyver. Det neste spørsmålet er, ikke på hvilken måte han "liker deg" - han ønsker å koble opp og være sammen, eller bare ha sex, eller han bare liker deg i en "jeg synes synd på deg" måte, og han mener du? re kul, men han ville aldri være sammen med deg.

Prøv å tune inn tonen i stemmen hans når han sier dette, vil du vite hvilken type "Jeg liker deg" det var en gang, bare se på ham!

2. Spørsmål, spørsmål, spørsmål

Han åpenbart prøver å holde samtalen gående med deg. Han prøver å få et sted. Så han holder spør, og spør, noen tilsynelatende irrelevante spørsmål, bare for å holde ting i gang.

Kanskje du er på en klubb, eller på noen hus fest, eller du bare kjørte inn i ham på gaten. Noen spørsmål blir bare bedt ut av høflighet, men så snart du oppdager at det ikke er noe som han spør bare ut av en nødvendighet, er det sannsynligvis fordi han liker deg. Nå, bare fordi han spurte deg "hvor er du fra?" Det betyr ikke at han liker deg. Bruk sunn fornuft.

Det avhenger også hvor han ber deg om, og hva, men poenget er - hvis han prøver å ha en samtale med deg, og du nettopp har møtt, han sannsynligvis liker deg.

3. Han lener seg

Når du snakker til ham, lener han i. Selv om han kan høre deg helt bra. Du kan være på en bar eller en klubb med musikk, så han må lene seg til å høre deg, men likevel - en fyr som ikke liker deg vil ikke bryte nakken bare for å snakke med deg. Se på hvor mye krefter han setter inn å ha en samtale med deg. Det er en enkel måte å fortelle om en gutt liker deg.

4. Han kommer opp til deg

Ok, igjen, en åpenbar. Hvis han treffer på deg, liker han åpenbart deg. Eller han liker kjæresten din! Han bare bruker deg som en strategi for å komme nærmere henne og bryte isen. Hvem vet? Uansett, en fyr som kommer opp til deg i en bar, klubb, kafé, bokhandel etc. finner åpenbart du søt.

5. Han opptrer litt annerledes

Henge med ham når han er sammen med venner. Så se på ham fra en liten avstand når han er bare med sine venner. Ikke oppfører han litt annerledes når du er rundt, eller er han 100% det samme når du ikke?

Jada, gutter og jenter er forskjellige når de er bare blant nære venner, eller bare gutter eller bare jenter, men likevel - han kan bli roligere når du er rundt, eller mer pratsom, nervøs, sjenert, eller han vil prøve å handle kjøligere, eller være morsommere å imponere deg.

Uansett - hvis han ikke er 100% naturlig, kanskje han liker deg, og det er derfor han prøver å imponere deg med noe.

Dette er vanligvis tilfelle med yngre, mindre erfarne gutta, men generelt, er det normalt "parring" oppførsel. Observere ham og du vil finne ham ut.

6. Han ignorerer deg fullstendig

Noen gutter bruker "oppfører seg som du ikke gir en jævla" strategi.

De vet at alle de andre gutta rundt deg treffer på deg, og du bare snu dem bort, så "hvorfor være en annen sjimpanse?" Er deres måte å tenke på.

Han vil snakke med deg senere, når du er alene. Han liker antagelig deg, men ikke har mot til å komme opp til deg, når du er omgitt av en haug med livvakter (les: kjærester) eller gutta treffer på deg.

Han trenger deg til å gi ham et tegn (bare se!) At du er åpen for å snakke med ham. Hint det! Han kan ikke lese tankene dine.

Uansett, ofte, når en fyr er slags ignorerer deg, er det fordi han er heller ikke interessert, eller han er virkelig interessert, men han vet at når han opptrer kjølig og kaldt, vil du lure på hvordan kommer han er den eneste fyren rundt, som la ikke merke til deg. Det er et triks like gammel som ild. Se på på denne måten, hvis denne fyren er å gi sitt beste for å ignorere deg - han liker deg.

7. Kroppen hans er å snu mot deg

Han ønsker å ha et godt inntrykk av deg. Han ønsker ikke å gjøre det tydelig at han liker deg, men kroppen hans er å gi ham bort.

Du kan fortelle om en gutt liker deg eller ikke, ved å se på kroppsspråket hans når han er rundt deg. Ikke presse han brystet ut litt, prøver han å se mer macho, er føttene peker mot deg? Noen gutter prøver å skjule interessen, andre åpenlyst ser du opp og ned og slikke sine lepper. Plukke opp disse skiltene.

8. Han får deg en drink

I noen kulturer er det vanlig at gutter får du en drink, og det er ikke en stor avtale. Hvis du er med en gruppe venner og han kjøper en rund, ingen big deal - han ikke forventer deg å ha sex med ham på grunn av det, selvsagt. Men igjen, hvis det er bare dere to, og han insisterer på å betale, enten han er bare en gentleman generelt, eller han liker deg.

Se på det som dette - ikke kjøper han sine venner en drink?

Hvis han gjør det, så han kan bare vurdere deg en venn også, betyr det ikke at han liker deg eller ønsker å være med deg, han er bare en sjenerøs fyr generelt. Men om han er gjerrig rundt hans venner og bare betaler for sin egen ting, og da han kjøper du en drink, så han liker definitivt deg. Pluss han er gjerrig. Kanskje ikke den typen du ønsker å være med.

9. Han ber deg om nummeret ditt

Ok, en mer tydelig tegn på at han liker deg.

En fyr spør etter nummeret ditt = han liker deg. Periode. Den eneste gangen en gutt ber deg om nummeret ditt, og ikke liker deg, er hvis han trenger din info for noen virkelig åpenbar grunn som... du kan få ham i kontakt med noen annen viktig person, eller du kan hjelpe ham ut med noe, vet du hva jeg mener. Bruk logikk.

Hvis han gjør opp noen relativt dum grunn til å be om nummeret ditt, vet du at han bare ønsker å ha en måte å holde kontakten med deg, be deg ut på en date osv.

10. Han legger du på facebook

Gutta ikke sende Friend forespørsler til ungene som de ikke liker. Det er så enkelt. Kanskje, i noen tilfeller, du fikk bli kjent med hverandre via felles venner, og det er kult å holde kontakten på en eller annen måte, betyr det ikke nødvendigvis at han "liker-likes" deg, tenker han bare at du er kul, og det er det.

Nå, hvis han sender deg en melding, kakker deg, eller liker bildene dine, disse er mer åpenbare tegn på at en gutt liker deg. Se etter flere spor. Grave dypere.

11. Han går for kyss

Ok, ikke noe poeng i å forklare noe her. Selv om han var virkelig, virkelig, drukket - han fortsatt prøvde å kysse deg. Uansett hvor mye alkohol han drikker, går en fyr sjelden for kiss hvis han ikke liker deg når han er edru også.

12. Hei, mine øyne er her oppe!

Han vet hvor dine øyne er. Men puppene dine er som en magnet, og han bare har en hard tid å kontrollere seg selv.

Bare se på øynene hans og hvor de skal. Uansett hvor hardt han prøver å se uinteressert, vil øynene avsløre alt. Når du går foran ham, vil han slå deg opp og ned.

Når du snakker, ser han på leppene, og gjør det ofte. Han liker det han ser! Den enkleste måten å fortelle om en gutt liker deg, er ved å se inn i øynene hans. Hvor ser han når du snakker? Prøv å plassere deg selv på en måte som trekker dine "funksjoner" ut, og se om han ser på deg mer.

13. Han smiler

La oss si at dere snakker om noe, og du ser ham smilende. Du har en drink i en bar med en gruppe venner, sier han "Cheers!" Brillene dine touch og han smiler og ler.

Hvis en fyr smiler dette betyr ikke nødvendigvis at han liker deg, men hvis dere synes å smile når du ser på hverandre, for ingen reell-grunn (ingen sa noe morsomt), er det svært sannsynlig denne fyren liker deg. Når du liker noe (eller noen) - du smiler.

14. Har du en kjæreste?

Ok, folkens sjelden spør dette hvis de ikke liker deg. Sjelden. Jeg mener, hvis han ikke liker deg, vil han ikke gi faen om du er singel eller ikke. Dette er en enkel måte for ham å finne ut om du er tilgjengelig eller ikke. Bare spør.

Hvis han ikke spørre deg direkte, kan han antyde spørsmålet i noen indirekte måte. "Hvem er du sammen med?" Eller "Bor du alene eller har du en samboer?" Eller noen andre spørsmål han stiller, slik at du nevner om du ser noen eller ikke.

15. Han er enig

... Med alt du sier. Kanskje han ikke har sin egen mening, som er halt, men likevel, når du merker at en fyr er enig med alt du sier og gjør sitt beste for at du føler at du har "så mye til felles" det kan være for god til å være sant.

Nå er det fullt mulig at fyren er virkelig kult, og du faktisk har massevis av ting til felles, men det er normalt at du ikke har identiske meninger om alt. Uenig og snakker om noe på en utfordrende måte kan være morsomt! Hvis han samtykker til hvert ord du sier - han suger opp, og han sannsynligvis liker deg.

16. Han er beskyttende

Du nettopp har møtt ham, gjennom venner av venner for eksempel, snakket litt, og nå er du en del av det samme mannskapet.

Deretter legger du merke til at når folk presser deg rundt, prøver å passere i en overfylt bar, posisjonerer han seg på en måte slik at de ikke presse deg, han prøver å beskytte deg på noen måte.

Hvis du vandre gjennom klubben, vil han gi deg sin hånd og gå foran deg til å skyve bort publikum. Det er en annen måte du kan fortelle om en gutt liker deg - han vil være beskyttende overfor deg.

17. Han blir forbanna

... Når du snakker med andre gutter, og ler. Somehow du kan se sjalusi på ansiktet hans. Bare gi ham en titt. Han vil prøve å se ut som han har det gøy, men med ett øye vil han skal sjekke opp på deg og den andre fyren, prøver å finne ut om den fyren (rykk) gjør fremskritt eller ikke, om du er interessert i at "idiot" eller ikke.

Han kan sukk, eller lage en grinete ansikt. Prøv å plukke opp på disse små ledetråder.

18. Han husker navnet ditt

La oss si at du møtte ham på noen part, og gjorde egentlig ikke snakke så mye første gang.

Når du møter igjen, finne du at han husket navnet ditt.

Nå, enten han er en smart fyr med en god hukommelse, eller han liker deg (pluss han er smart).

De fleste gutta er fryktelig med navn, spesielt på en fest, hvor de er mer fokusert på å sjekke ut rumpa og drikke øl, enn å vite om du er Michele eller Monica.

Hvis han liker deg, og ønsker å koble opp med deg, vil han huske navnet ditt.

Han kan opptre som han har ingen anelse om hvem i helvete du er den neste gang han ser deg, og det er trolig bare et triks. Yeah, right, det gjorde han ikke husker navnet ditt? Bare tuller. Seriøst, hvis han husket navnet ditt, det er en ganske godt tegn på at han liker deg.

Kanskje han ikke er super-interessert i deg, men minst han synes du er søt - som fortsatt er en god start.

19. Han prøver å imponere deg

Ok, igjen - jeg lurer på hvorfor du liker en fyr som dette i første omgang - men likevel, en fyr som er skryter av sin jobb, bil, penger, klær, eiendeler, status, prestasjoner, eller hva - er ikke bare full av dritt (fordi kule gutta vet at de er kule, de trenger ikke å kringkaste det), men han også liker deg og ønsker å imponere deg.

Kanskje det fungerer for ham. Uansett, det er mange forskjellige prøver-å-imponere-dere der ute... Hvis det er subtil og kul - han er ikke presser hans prestasjoner i ansiktet, men han er bare naturlig og kjølig om ting, men likevel, legger du merke til at han er litt for å prøve å presentere seg selv i et godt lys, er det mulig at han liker deg.

La oss si at han viser seg ved å kjøpe drinker, og mer drikke, og flere drinker, for hele mannskapet. Enten han er lastet, eller han er i gjeld, prøver å imponere deg med sine penger. Les inn disse subtile tegn på at selv han er ikke klar over.

20. Han innleder samtalen

La oss si at du på noen hus fest, med en haug med folk. Han tilfeldig begynner å snakke til deg, spør deg om noe, eller gir deg en titt og et smil.

Dette betyr ikke nødvendigvis at han liker deg, kanskje han bare å være høflig - på den annen side - han gjøre det for andre kvinner rundt? Alltid se på hvordan han behandler andre kvinner rundt deg, er han litt annerledes mot deg? Ja? Denne fyren kan like deg.

21. Å gjøre narr av deg

En mer bestemt måte å fortelle om en gutt liker deg er om han stadig gjør narr av deg og busting ballene dine. Hvis han gjør vitser med deg, prøver å få deg til å le, spøke rundt og han blir litt sarkastisk, du vet han sannsynligvis liker deg.

Dette er som når du hvor barn og han kjempet om oppmerksomheten din, eller plukket på deg, trakk håret osv. Guys gjøre det samme som voksne også, de bare endrer metode for å få din oppmerksomhet.

22. Bare ett sekund lenger

Du vet, når du kjører inn i ham på gaten, på jobben, på skolen, på fest, klubb, i bussen, uansett hvor - begynner du å snakke med ham, og da... det er dette pinlig øyeblikk hvor han er i ferd med å forlate og deretter... det er denne ene, lille-lille sekund at han holder seg - ett sekund lenger enn han burde eller måtte bo. Da han forlater.

Se etter dette øyeblikket.

Det er øyeblikk av ubesluttsomhet. Han tenker. "Skal jeg be om nummeret hennes?" "Naah, vil hun tror jeg er for forward" eller "Bør jeg prøve å kysse henne, hun liker meg?" "Crap, hvem vet når jeg skal kjøre inn i henne igjen "og sånt kan krysse hans sinn.

Uansett, det er dette ett ekstra sekund som ikke var nødvendig, men det var der. Det er et tegn på at han sannsynligvis liker deg, og hvis du liker ham også - ikke nøl - ikke la ham dra, gi ham et hint om at det er OK hvis han ber deg om nummeret ditt, eller foreslår du bør henge ut en gang.

23. Komplimenter

La oss innse det - et kompliment alltid føles fint. Selv om du ikke liker en fyr, men han komplimenter ditt utseende, klær, personlighet, eller noe annet om deg - han liker du sannsynligvis.

Gutta sjelden kompliment kvinner de ikke er interessert i. Han kan gi deg en subtil, ikke så opplagt, kompliment og deretter fortsette å lage vitser på kontoen din og holde tull.

Uansett, spiller det ingen rolle om han komplimenter du direkte eller indirekte får et kompliment fra ham definitivt forteller at denne fyren liker deg.

24. Han berører deg

Selv når han ikke egentlig har til - han berører deg. Tilfeldigvis, eller bare ubevisst, gjør han noen form for fysisk kontakt med deg.

La oss si at dere chatter og når han prøver å gjøre et poeng han berører deg å understreke et ord. Der du går... jo mer fysisk kontakt dere gjør, jo mer åpenbart er det at du liker hverandre.

25. Han er litt nærmere enn han bør være

Du kan fortelle om en gutt liker deg eller ikke av avstanden mellom to av deg og hvordan kroppen hans er vendt mot deg. Hvis han blir ganske nær til deg å høre deg bedre, han er vendt mot deg og hva slags skjev i, er du bare en meter fra hverandre, er det åpenbart noe som skjer der.

Dette er egentlig avhengig av miljøet, hvis du er et sted med høy musikk, må du være nærmere å kunne høre hverandre, men hvis du er på et hus fest, chilling på en venner sted, og deretter se hva som er den gjennomsnittlige avstanden mellom andre mennesker. Er han nærmere deg enn det gjennomsnittlige?

Han kan like deg.

26. Han foreslår at du endrer spillested

Hvis du er i et høyt sted, la oss si i en klubb, kan han foreslå at du går ut, hvis du både røyk for eksempel. Dette er hans sjanse for å ha noen private, alene-tid med deg, og det er ofte et tegn på at en gutt liker deg.

27. Han kaller du på en dato

Ok, kanskje han ikke vil si "la oss gå på en date", men likevel, hvis han har nummeret ditt og han inviterer deg til middag / lunsj / kaffe, eller bare for å gå ut med noen felles venner, det er en annen sikker måte å fortelle om en gutt liker deg. Når du ser at en fyr ønsker å tilbringe litt tid bare med deg, han er åpenbart interessert.

28. Han samtaler du opp på facebook

Så snart han ser deg på nettet, der er han, sende deg meldinger. Han liker deg sikkert.

29. Han hjelper deg ut

La oss si at dette er en fyr du arbeider med. På jobb, bare se på hvordan han behandler andre mennesker i forhold til deg, og du vil umiddelbart kunne fortelle om han liker deg.

Hvis han hjelper deg med hva du trenger, han er på din side under møter, prøver han å få deg som ham, så du vet han liker deg. Kanskje ikke i en "Jeg vil ha et forhold" slags måte, kanskje han er bare tiltrukket av deg, eller synes du er søt.

30. Han investerer i deg

En annen måte å fortelle om en gutt liker deg er ved å se på hvor mye tid, energi, penger og generell innsats han har investert i forholdet ditt. Har han gå ut av hans måte å hjelpe deg med noe som tok ham timer, gjorde han deg noen tjenester, gjorde han noe mer enn hva som var forventet av ham? Hvis ja, han liker du sannsynligvis.

31. Han ønsker å danse

Hvis du er på en fest og snakke deg for et par minutter, eller mer, og han foreslår du treffer dansegulvet - der du går, er sjansene for at han liker deg.

32. Han husker detaljene

La oss si at du har møtt denne fyren en gang før, snakket litt, og nå kan du kjøre inn i ham igjen. Han husker noen bitte lille detalj fra den forrige samtale? Noe som er trivielt, irrelevant, selv meningsløst? Gutta har en selektiv hukommelse.

Når en gutt liker deg, han betaler mer oppmerksomhet til hva du har sagt, dykker han dypere inn i dine ord og prøver å finne ut av sin skjult mening. Så, hvis han bringer opp noe som du har snakket om før, og du tror han husker tingene du sier - det er mulig at det er fordi han liker deg.

Dette er ofte et sikkert tegn som forteller at en gutt liker deg, fordi gutta har en tendens til å glemme alt som kyllingene de ikke er interessert i, sier. Deres navn, stilling, hvor de kommer fra, hva de gjør, hobbyer, meninger, og hva de har sagt når de først møttes, bare fordampe.

Hvis vi ikke liker en jente, ofte det hun sier er ikke "verdt å huske" slik at hjernen vår bare filtrerer det. Går inn på det ene øret, går ut på den andre.

33. Han spør rundt om deg

Snakk med felles venner. Det kan skje at de gir ham bort. Venner av venner er en ganske enkel måte å fortelle om en gutt liker deg.

For eksempel kan de snakke for mye om alt som er bra, om denne fyren når du ikke er der, prøver å få ham til å virke bedre enn han er i dine øyne, eller de kan nevne at han har spurt rundt om deg eller noe sånt.

Hold et øye for ting som dette, fordi venner kan gi ham bort lett.

34. Han henger ut i en gruppe bare fordi du er der også

La oss si at dere felles venner. Han ønsker å komme nærmere deg, men han kan ikke komme til deg direkte. Han vet at dere har felles venner, eller henge deg ut i samme gruppe, slik at han skal prøve å sette ting opp, slik at du "tilfeldigvis" møtes igjen.

Prøv å finne ut av dette... neste gang kanskje han ikke bryr seg om disse vennene så mye som han bryr seg om deg, og den eneste grunnen til at han er sammen med dem er slik at han kan kjøre inn i deg.

35. Han nevner ikke andre kvinner

Her er en annen måte å fortelle om en gutt liker deg. Når du er sammen, gjør han ikke nevne andre kvinner. Kanskje han har til og med en kjæreste eller en kone, men han nevner ikke det bare fordi han ønsker å virke tilgjengelig i tilfelle du liker ham.

Hvis du vet at han har en kjæreste, eller noe som skjer med noen annen kvinne, men han nevner ikke henne foran deg - der du går. Han liker du sannsynligvis!

36. Han åpner døren for deg

OK, han kan bare være en gentleman og han ville åpne døren for noen, men ser på det fra et annet perspektiv. Hvis han være hyggelig mot deg, og han prøver å behage deg eller vises som en gentleman i øynene - det er definitivt et tegn på at han liker deg.

Spesielt hvis han er mer oppmerksomme mot deg, enn andre folk rundt hvis du er i en gruppe.

37. Han ser ikke på klokken

Han henger ut med deg, og han er ikke i en hast, vil han ikke si at han må gå - så han har åpenbart nyter sin tid med deg. Han gjør seg tid til å være sammen med deg - det er en annen enkel måte å fortelle om en gutt liker deg - hvis han sjekker klokken hele tiden, hans telefon etc. så er du ikke en prioritet av noe slag for ham, eller noen han kan være interessert i.

Dette var noen mer eller mindre åpenbare tegn som kan hjelpe deg fortelle om en gutt liker deg.

Nå, la oss si at han er en mester i å kamuflere sin interesse for deg. Hvordan får du ham ut av skallet sitt? Det er noen måter å lure ham til å være mer åpen om sine følelser. For noen gutter, du må bare gi dem denne litt push slik at de åpner opp.

Saken er at mange gutter er redde for å gjøre det første trekket fordi de ikke ønsker å bli avvist.

Denne fyren kan også lure på været du liker ham eller ikke - hvis han ser at han kan ha en sjanse - han vil sannsynligvis gi det en sjanse og vise sin interesse mer åpenlyst.

Her er hva du bør gjøre for å få ham til å avsløre om han liker deg eller ikke:

Se på ham

Jepp. Gi ham en lengre titt, og deretter et varmt smil. Det er ofte nok for en fyr å vite at han er invitert til å komme opp til deg, og begynner å snakke.

Trykk ham

Som du snakker med ham, initiere noen fysisk kontakt. Stoppe ham midt i en setning - grip hans skulder eller håndledd fast, hold på det og si noe ut av en plutselig som "hei! Hør på dette, bla bla bla "slipp deretter håndleddet hans mens du fortsetter å snakke, dette kan gi ham inntrykk av at du liker ham, så dørene er litt mer åpen.

Le

Le av hans (selv dum) vitser. Han vil merke at du liker ham, og som vil gjøre ham litt mer åpen mot deg.

Kompliment

Gi ham et kompliment om noe, si, "det er så kult" for noe han sier, gjør, tenker, slites.

En kort oppsummering

De enkleste måtene å fortelle om en gutt liker deg er å se på hans kroppsspråk og generell oppførsel når han er rundt deg. Følg øynene hans, hvis han ser på brystene dine, ben og lepper når de snakker til deg, han definitivt liker det han ser.

Hvis du ser han prøver å bli kjent med deg bedre, han stille spørsmål, og behandle deg bedre enn andre kvinner rundt, er det mulig at han liker deg. Dette er de mer åpenbare tegn på at han ønsker mer enn bare å være venner eller bekjente.

Det er hvordan du fortelle om en gutt liker deg eller ikke - se etter noen av de 37 tegnene ovenfor, og hvis du kan finne minst 10, så vet du at denne fyren liker deg.

Spørsmålet er - hva vil du gjøre med det?

Kanskje du er fortsatt ikke sikker på om denne fyren liker deg eller ikke, eller kanskje han er for sjenert til å gjøre et trekk, eller, kanskje... han ikke liker deg likevel.

La meg fortelle deg litt "hemmelig", som en fyr med masse erfaring:

Få en fyr til å like deg er EASY.

Men å holde ham? nå det er den harde delen.

I begynnelsen virker det som om han liker deg, du går på en date, kysse, og så etter den første natten av å sove sammen han plutselig slutter å returnere dine samtaler (!), Dumper deg over tekst eller sier "kanskje vi bør være bare venner. "Ouch!

Hvordan kan du unngå å få "det er ikke deg det er meg" slags unnskyldning og faktisk holde den fyren rundt?

Noen gang lurt på hvorfor en tilfeldig jente har en fantastisk, Ryan Gosling look-alike fyr ved siden av henne, mens du er alene, ser på TV, spise popcorn og få fett?

Kanskje på grunn av dårlig sex, mangel på kommunikasjon eller tillit?

Alle disse tingene er viktige, men et gjennombrudd ny video avslører overraskende faktor som kan gjøre hele forskjellen i et forhold og få, om noen kvinner (eller menn) er selv klar over det!

Nøkkelen til å holde ham er å forstå ham på et dypt følelsesmessig nivå, og hvordan de subtile ting du si til ham påvirke ham mye mer enn du kanskje tror.

Hvis du er frustrert med din mann gå kaldt, mister interessen eller løsner, så denne videoen er en må se:

Klikk her for å finne ut hva menn i hemmelighet ønsker, men de kunne aldri fortelle deg.

Aktuelle artikler