Hvorfor kan ikke jeg få en kjæreste? - Løse mysteriet

Hvis du ofte tar deg selv å se dine lykkelig tatt venner og lurer på hvorfor ikke jeg har det - denne er til deg! Det kan bare være en håndfull grunner til at du har blitt sittende fast i landet singler siden for alltid, og vi hjelper deg å arbeide gjennom dem alle!

Hvorfor kan ikke jeg få en kjæreste? og # 8211; løse mysteriet

Før vi begynner skjønt, det er en ting alle bør vite og tro på uansett hvor ned ting er - det eneste som holder deg singel er DEG. Og jeg definitivt ikke bety at du som i ditt utseende eller noe grunt sånn. Jeg mener dine uløste personlige problemer, usikkerhet og din psyke generelt.

Nå er dette kanskje ikke virke som mye av en trøst akkurat nå, men først må du gi slipp på det negative jeg er-bare-ikke-god-nok-for-love tenkning, for å virkelig håndtere problemet (ikke at det er behov for enda å bli kalt et problem, men uansett).

Hvis du virkelig ønsker å løse det spørsmål du måtte ha med relasjoner spør deg selv følgende spørsmål og virkelig tenke hardt!

Er du selv klar for en forpliktelse?

Å være i et forhold, spesielt en alvorlig en, er blant annet et ekte engasjement. Før lett å trå inn i en må du være helt sikker på om du er klar til å overlate en stor del av dagen, liv, tanker og følelser med noen.

Det hele kan virke flott og lett når du ser din venn med hennes mann blir tatt uforsiktig og glad, og det kan gjøre at du ønsker det samme - men det er ikke alt som skal til.

Ubevisst, er du sikkert klar over at det tar mye av kompromiss og arbeide for å trekke gjennom når det kommer til forhold. Kanskje er du ikke på det stedet ennå. Og det er egentlig helt greit. Ikke vær på utkikk etter en fyr bare fordi du ikke har en. Lær å kjenne igjen det øyeblikket når du faktisk ønsker en kjæreste.

Er du fortsatt hengt opp på noen fra fortiden din?

Uansett hvor mye du prøver å skjule det du ikke vil være i stand til å maskere opp alle disse følelsene hvis de er fortsatt eksisterende. Selv om du aktivt dating - sjansene er du vil ikke bli vellykket. Menn kan plukke opp på disse tingene. Hvem som helst kan faktisk.

Jeg husker egentlig ikke ønsker å være over denne douchebag et par år tilbake, og i utgangspunktet overtale meg selv jeg har det flott. Jeg trodde virkelig det etter en stund.

Problemet var - min overtalelse gjorde egentlig ikke fungerer så bra på andre. Viste seg alle visste jeg egentlig ikke gjør så stor som jeg sa jeg var.

Leksjon lært - hvis du fremdeles er i dumper om noe (noen) ikke presse deg selv til du er faktisk klar til å gå videre til neste.

Er du skyldig i self-sabotasje?

Igjen, snakker av personlig erfaring her, så hør opp. Hvis du har blitt såret, bedro og redd av noen relasjon ting i det siste, kan det ha forlatt deg usikker, bevoktet, pessimistisk, og klarer ikke å stole på noen nye.

Jeg personlig gikk gjennom en hel periode på faktisk å gjøre opp grunner til ikke å gå på andre datoer. Også var jeg veldig inn forutså en dim fremtid etter bare timer med å snakke med en fyr og slutter den med en gang for å redde meg selv stresset.

Du blir grunne?

Å være for kresen og faktisk skru ned datoer og fremskritt bare fordi du ikke liker albuene er definitivt gjøre det vanskeligere for deg å få en kjæreste.

Nå, jeg sier ikke at du bør gå ut med gutta du absolutt ikke finner attraktive eller interessant bare for å opp dine odds. Jeg sier folk bør gis en sjanse. Kanskje den fyren med den morsomme frisyren er faktisk ganske interessant og morsomt, som du ville vite om du ga ham en sjanse.

Du blir uutholdelig?

Gutter kan få øye på en klengete, trengende, desperat kvinne fra en kilometer unna. Jenter kan drive ut i å være på denne måten etter noen dårlige erfaringer. Så, hvis dine handlinger skrike på ham at du er døende å være i et forhold han kan bli skremt bort. Ikke ødelegge sjansene dine med en fyr ved å prøve å gå for fort og prøver å binde ham ned!

Er du skremmende?

Noen gutter er bare skremt av vakre, vellykkede kvinner. Ettersom hvordan jeg har faktisk ingen unnskyldning for disse gutta, bortsett fra det faktum at de er åpenbart ikke komfortabel med egne utseende og / eller prestasjoner, alle hva jeg virkelig kan fortelle deg er - som trenger dem? Selvsagt trenger du en mann som vet hvem han er, og som kan håndtere en jente som deg!

Aktuelle artikler