Kjærlighet kompatibilitet: jomfruen jente med andre dyrekretsen skiltene

Finn ut hvilke dyrekretsen skiltene du får sammen best med i et forhold, og hvis fyren du ser kan være din perfekte match, med disse Kjærlighet Compatibility sammendrag for Virgo jente.

Kjærlighet kompatibilitet: jomfruen jente med andre dyrekretsen skiltene

Du er beskjeden, grundig og sympatisk. Enhver arbeidsgiver vil elske deg for dine overmenneskelige organisatoriske ferdigheter, men som menn vil elske deg for din tendens til å over-analysere?

Vi har alle våre feil, men heldigvis vi alle har våre kompatible tegn også, som ble gjort for å sette pris på dem og balansere ut disse feilene.

Les videre for å finne ut hvilke dyrekretsen skiltene du er mer sannsynlig å ha en jevn romantisk forhold med, og som dyrekretsen skiltene du har potensial til å støte sammen med...

Jomfruen og Væren forelsket

En Virgo jente og en Væren mann staver problemer på forholdet foran. Du verdsetter organisering og planlegging, trenger du ikke liker tilfeldige overraskelser som fanger deg off-vakt fordi du føler deg tryggere når du er forberedt og vet hva du kan forvente. En Væren mann har en tendens til å hoppe først, og se senere.

Ikke bare vil du finne det nervepirrende, men i det lange løp vil du også finne det kjedelig og en smule umoden. Han vil sannsynligvis finne flisespikkeri irriterende som han foretrekker å slags hopp i full fart. Selv om sier at du kan sikkert lære en ting eller to fra hverandre for så lenge tålmodigheten (og energi) holder ut!

Jomfruen og tyren i kjærlighet

Dette er en veldig god og veldig naturlig kjærlighet match. Du er både jord tegn som betyr at du deler den praktiske down-to-earth ånd av deg. Du vil være gode venner fordi du er likesinnede og se verden på lignende måter. Han vil sette pris på dine organisatoriske evner og dere begge har samme respekt for penger, noe som betyr at du vil ha et økonomisk stabilt forhold.

Taurus mannen er litt mer "jordnær" enn den masete clean-freak Jomfruen og han vil lokke rå jordnær seksuelle lyster til overflaten, noe som vil gi deg en oppfylt og tilfredsstillende sex-liv. Du vil også sette pris på hans pleie, 'beroligende' side, som Taurus menn har en tendens til å være mer emosjonelt stabil enn Virgo kvinner.

[Les: Hvordan forføre en taurus mann ]

Jomfruen og tvillingene i kjærlighet

Når en Jomfruen og Tvillingene komme sammen du har en zillion ting å snakke om! Du kan aldri slutte å snakke faktisk. Du vil være gode venner, og har mang en stimulerende samtale, men når det kommer til kjærlighet, er du ikke en perfekt match. Dypt nede Gemini ikke liker måten du er så sikker på alt Virgo!

Dere begge har veldig forskjellige personligheter og måter å vise kjærlighet og relasjoner. Hvis du kan stå å lytte til hverandre uten å komme inn i en debatt du kan lære mye. Heldigvis du er både rasjonelle vesener og vil dra nytte av et generelt kompatibel rapport.

[Les: Hvordan å forføre en Gemini mann ]

Jomfruen og kreft i kjærlighet

Dette er en gratis kamp til tross for at de Krepsens følelsesmessige utbrudd sammenstøt tungt med Virgo naturlige logisk tilnærming. En kreft mann vil imidlertid oppfordre en prim Virgo jente å godta og svare på hans taktile måte å uttrykke seg, noe som vil være bra for deg, Jomfruen.

Noen ganger kan du glemme at det er mykere måter å uttrykke dine følelser enn gjennom fyndig språk. Du har noe å tilby selv, vil en Cancer mann dra nytte av den stabiliteten du tilbyr. Pass deg for irriterende hverandre. Beware of trår på følsomheten sin. Husk at du er både i stand til enorm hengivenhet til hverandre - som er aldri en dårlig ting!

[Les: Hvordan å forføre en kreft mann ]

Jomfruen og leo i kjærlighet

Dette er en katastrofe som venter på å skje! Du, Jomfruen, som beordret detalj. En Leo ville ikke vite en detalj hvis det treffer ham i ansiktet! Leo elsker flamboyant upraktiske bevegelser. For å være ærlig er dette Leo fyren kommer til å overvelde deg med sin dominerende og utadvendt karisma, mener jeg er alt som gusto virkelig nødvendig?

Forholdet kan være effektive på utsiden, men spørsmålet du må stille deg selv er, er hvor lenge du skal være i stand til å sette opp med å være i skyggen av en stor brølende løve? Kanskje du vil fungere bedre i et forretningsforhold hvor han håndterer den offentlige sfære, og du tar vare på admin siden av ting!

Du kan bare være litt for annerledes for et innhold og stabil, balansert forhold, som er virkelig hva du vil, er det ikke Virgo?

Jomfruen og Jomfruen i kjærlighet

Jeg antar at det er som sier det selvsagt å si at du vil ha mye til felles! To Jomfruer vil uunngåelig finne en felles plattform lett og du vil nyte spretter dine likheter av hverandre... vel de gode likevel. For mye av en ting er bundet til å være for mye i slutten selv, og opplever alle dine egne feil gjennom partner kommer til å bli et helvete, fordi du er både så naturlig selvkritisk uansett.

Holde det vennlig, og hvis du går inn i forholdet territorium kan det hjelpe mye hvis du tar deg tid til å forstå nøyaktig hvordan ditt eget sinn fungerer hvis du ønsker å komme sammen med så få sammenstøt som mulig. Hvis du kan gjøre dette likevel, som skal ikke være for vanskelig, da har du grunnlaget for en svært praktisk samarbeid.

[Les: Slik slår du på en virgo mann i sengen ]

Jomfruen og Vekten forelsket

Dette er en vennskapskamp av gjennomtenkte og søkende sinn. Dere begge har svært ulike måter å tenke på ting og nærmer seg situasjoner, og derfor et vennskap vil vise seg å være innsiktsfull for dere begge.

I et forhold men du er sannsynlig å ønske din Libra mann ville ta detaljene litt mer seriøst. Librans er naturlig intuitive mens Jomfruer tendens til å stole på deres logikk og kan finne Libra tro på instinkter å være irriterende og en altfor wishy washy.

En Libra mann kan finne en Virgo kvinne å være for intolerant og prim.

Jomfruen og Skorpionen i kjærlighet

Dette er en spennende kjærlighet match. Dine jomfru-lignende egenskaper vil definitivt bringe ut dyret i din Scorpio mann, som igjen vil slippe løs din egen skjulte seksualitet som ulmer under overflaten din, venter på å bli utnyttet til ved rett mann i rett situasjon.

Hans nysgjerrighet vil stimulere deg også, og du vil bli imponert som han er lett i stand til å holde tritt med den måten du tenker og holde deg intellektuelt utfordret. Du har seksuell dybde for å tilfredsstille din Scorpion mann og dine organisatoriske evner og logikk balanse Skorpioner intense bølger av kreativ energi.

Du vil gjøre en veldig gratis og kompatibel kamp ja, men bare hvis du klarer å harmonisere de ulike naturer for ikke å provosere hverandre.  

Jomfruen og Skytten in love

Det vil være en innledende lidenskap og erotiske brann mellom dere. Men det er en konflikt mellom deg fordi der Jomfruen ser på detaljene, Skytten er opptatt av helheten og kan overse detaljer, som vil drive deg gal, Jomfruen.

Detaljer ikke ta vare på seg selv gjør de? Vel ifølge Skytten de gjør. Hva vet han eh? I et romantisk forhold vil dere begge ender opp med å få på hverandres nerver.

Og Skytten behov for plass og endring kan forlate deg følelsen unsettles og følelsesmessig un-se for til tider.

Jomfruen og Steinbukken i kjærlighet

Steinbukken er en annen jord tegn og dette er en veldig naturlig match. Det vil ikke ta noen innsats, ting vil bare skli fantastisk på plass. Hvorfor er dette? Fordi dere begge dele en følelse av realisme og praktisk om kjærlighet og livet. Du gir hverandre med den emosjonelle stabiliteten som trengs for en langsiktig og lykkelig forhold.

Dere begge har en naturlig rapport og du jobber hardt for å støtte hverandre. Du vil sette pris på din Capricorn manns modenhet, men du kan både må jobbe på romantikk foran forholdet fordi det er alltid risiko for to slike praktiske tegn bli selvtilfreds.

[Les: Hvordan forføre en Steinbukken mann ]

Jomfruen og Vannmannen i kjærlighet

Dette er en fantastisk match for vennskap, men ikke nødvendigvis en fantastisk kamp for kjærlighet. Du vil bli tiltrukket av din Aquarian guy 's kreativ hjerne og vennlig ærlig personlighet. Han har mange venner, men det største problemet du vil ha i et romantisk forhold med ham er at han behandler hver person like.

Du tenker kanskje dette høres ut som en positiv ting, og selvfølgelig er det, men du vil tolke hans vennlig tilnærming med deg som alt for fjernt. Følelsesmessig du er både på helt forskjellige halvkuler.

Så mens den mentale rapport vil være stor, hvis du finner du trenger mer fra ham følelsesmessig, være sikker på at du ikke kommer til å få det, ellers er du sannsynligvis ende opp med å måtte håndtere dine egne frustrasjoner.

[Les: Hvordan å forføre en Aquarius mann ]

Jomfruen og Fiskene i kjærlighet

Jomfruen og Fiskene er en helt uforutsigbar kjærlighet match. Du er rake motsetninger, og motsatt kan enten tiltrekker eller aldri møtes på midten. Hvis du nærmer deg dette forholdet med et åpent sinn du kan lære mye og ha det gøy mens du er på den. Fiskene kan også oppfordre deg ut av komfortsonen, som kan sees på som en positiv ting.

Du vil sikkert få noen pålegg til hans liv og han kan sette pris på følelsen av å være jordet. Med riktig mengde av takknemlighet og forståelse Fiskene poetisk verden og Virgo verden av faktisk kan komme sammen på en balansert form for harmoni. Vel det kunne gå begge veier, hvem vet.

Jeg vet at du er både naturlig skånsom, sjenert og følsom, noe som betyr at store konflikten er usannsynlig.

[Les: Hvordan forføre en Fiskene mann ]

Aktuelle artikler