Kjærlighet kompatibilitet: taurus jente med andre dyrekretsen skiltene

Finn ut hvilke dyrekretsen skiltene du får sammen best med i et forhold, og hvis fyren du ser kan være din perfekte match, med disse Kjærlighet Compatibility sammendrag for Taurus Girl.

Kjærlighet kompatibilitet: taurus jente med andre dyrekretsen skiltene

Du er vakker og sensuell, majestetisk som fjellet og du er nede på jorden, men du har også en kreativ side som synes å dukke opp ut av ingenting. Du er ærlig og kan oppdage en falsk fra en mils avstand. Du er pålitelig og stabil og trenger disse kvalitetene i et forhold, fordi du liker å vite hvor du skal og hvordan du skal komme dit.

Dine metoder er grundig og du vil planlegge hvert steg på veien med vilje til å oppnå det du ønsker. Dette er noe som menn vil beundre i deg, men de kommer til å leve opp til dine forventninger?

Tyren og Væren forelsket

Selv om du er begge svært sensuelle skapninger, er du i motsatte ender av spekteret når det kommer til din foretrukne tempo. Du foretrekker å etablere en stabil og bevisst tempo mens en Væren mann er spontan og har en tendens til å dykke i hodet først.

Som en romantisk par vil du både sammenstøt sterkt, og du kan finne din Væren mann utmattende som han synes å ønske å gjøre alt på en slik vanvittig lidenskapelig rush. Du foretrekker en langsommere og mer verdig tilnærming til livet.

Du vil forføre en Væren mann lett, men hvis du virkelig vil ha ham, men spør deg selv om du ikke foretrekker å vente og møte noen som er litt mer på bølgelengde.

Tyren og tyren i kjærlighet

En Taurus og Taurus komme sammen kan bety en svært treg start. Du skulle tro at to mennesker med lignende personligheter ville treffe den av helt, men i dette tilfellet kan du oppleve at det er en episk kamp viljestyrke mellom dere to, for begge er sta okser, og ingen av dere er sannsynlig å rikke.

Fordi du er både innenlands tilbøyelig vil det være lite mellom deg å utfordre de dagligdagse aspekter av din personlighet og så et romantisk forhold kan fort slå i en kjedelig en. Interessant du ikke nødvendigvis kompatibel når det gjelder kjærlighet fordi en kvinnelig Taurus tendens til å ha en sentimental tilnærming, mens en mannlig Taurus besitter en mer jordisk natur.

Taurus kvinner trenger en mann som vil sette pris på hennes kreative side og få frem kvaliteter i henne som gjør henne en helt avrundet menneske.

[Les: Hvordan forføre en taurus mann ]

Tyren og Tvillingene i kjærlighet

Tvillinger er så flyktig at de trolig vil ha ombestemt seg et halvt dusin ganger før du har selv hatt tid til å registrere hva som skjer! En Gemini mannen vil utvilsomt finne din heller plodding natur frustrerende. Ikke la deg lure av noen innledende attraksjon.

Ja, vil Taurus mann liker deg direkte no-nonsense tilnærming og du vil bli tiltrukket av gnisten sin, men dette er ikke en kamp med mye langsiktig løfte. Du er for forskjellige til å mesh godt i et forhold. Noen ganger to forskjellige Zodiac skiltene vil ha forskjeller som kompliment hverandre, men i dette tilfellet kontrasten vil vise seg å være irriterende for dere begge.

Du kan også finne deg følelsen som en mor å gjøre med en umoden up-and-down tenåringsgutt til tider - ikke akkurat det du leter etter i et forhold, mistenker jeg!

[Les: Hvordan å forføre en Gemini mann ]

Taurus og kreft i kjærlighet

Gode ​​nyheter Taurus, hvis du har funnet deg en Cancer mann dette kan være en flott og langvarig kamp! Horray. Følelsesmessig vil du både dra nytte av hverandres naturlig omsorg og deling av natur, og du vil utvikle et svært stabilt kjærlighetsforhold som har potensial til å vare livet ut.

Det er sjelden at to mennesker gjør slik en perfekt passform, og det er svært få kamper i Zodiac som er velsignet med dette. Du vil dusje av usikre Cancer mann med all den kjærlighet og trygghet han trenger - hva en heldig fyr eh?

[Les: Hvordan å forføre en kreft mann ]

Tyren og leo i kjærlighet

Disse to motpoler definitivt ikke tiltrekke! Du bare ønsker en fin rolig og produktivt liv. Leo er høyt og forstyrrende i alle mulige betydninger av ordet. Han ønsker sannsynligvis å være en rockestjerne eller lede noen lignende type livsstil, mens du bare vil din tøfler og sikkerhet.

Det verste er at fordi du er både faste skiltene blir det ingen fleksibilitet mellom begge, ingen av dere kommer til å gi en tomme. den sterke fysisk og følelsesmessig tiltrekning vil jar deg, men innerst inne vet du at det ikke vil fungere på lang sikt.

Tyren og Jomfruen i kjærlighet

Dette kan være kjærlighet ved første blikk! Jomfruen er lik deg på mange måter, og verdsetter mange av de samme tingene. Du er både jordnær og du ser verden på samme måte. Du har mye å tilby til Jomfruen i form av sensualitet din, og du har makt til å bringe reserverte Virgo seksuelle appetitt til overflaten. Y

ou er både praktisk og dedikert, og Jomfruen vil elske din oppmerksomhet på detaljer i forholdet og livet generelt. Din jevn naturen vil roe Jomfruen tendens til å bekymre deg.

Dette kan være en himmelsk kombinasjon hvis du er i stand til å projisere din legendariske tålmodighet og støtte.

[Les: Slik slår du på en virgo mann i sengen ]

Taurus og Libra i kjærlighet

Dette kan være en interessant kamp som dere begge har svært forskjellige stiler når det kommer til kjærlighet og livet.

Vekten er en skapning av sinnet, mens du bor i den fysiske kroppen. Du kan finne Libran måte å se på ting spennende, og det vil definitivt være en innledende tiltrekning på grunn av din delte kjærlighet til musikk og kunst, men dette er omtrent like mye som dere har til felles.

Din crudity kan også være et problem, og kutte denne kjærlighetsforhold kort, og Vekten vil være utålmodige med heller kjedelig holdning. Gjør det meste ut av dette som et seksuelt oppfylle møte, men ikke stole på det å gå mye lenger enn dette uten problemer.

Tyren og Skorpionen i kjærlighet

Få vil unnslippe Scorpio lidenskap, og med sensuelle natur lidenskaper er trolig stige i denne kampen. Men du har likheter og forskjeller som vil sammenstøt i et langvarig forhold. For én ting er du både ekstremt sta og dere begge besitter et snev av sjalusi.

Selvfølgelig hjelper det lite saker når Skorpionen er så hemmelighetsfull og du hater svik! Jeg antar at den viktigste forskjellen i din stil av å elske er at du ønsker å eie din elsker i en mer fysisk forstand, som de er et objekt som tilhører deg - i den mest romantiske sans for ideen om kurs, eller muligens den mest gammeldags.

Skorpionen ønsker også å eie sin romantisk partner, men følelsesmessig. Du blir lett irritert og senere sta, har Scorpio en heftig temperament når han er sint. Hvis du ønsker å gjøre det arbeidet dere begge må være intelligent om forholdet. For ikke å nevne tolerant!

Tyren og Skytten in love

Seksuell energi vil være bølgende mellom dere to, men så langt som et forhold er opptatt dere begge bor på helt forskjellige planeter.

Du lever på en planet som er koselig og behagelig, stødig og sikker, Skytten humle om fra en planet til en annen, han liker sin plass og frihet, det kommer til å bli en vanskelig kamp er det ikke? Hvis du er sta og ikke delta med sine sportslige måter, vil han trolig gå videre. Du kan ikke binde ham ned.

Nyt de glade følelser, men vet at du ikke akkurat skapt for hverandre utenfor soverommet.

Tyren og Steinbukken i kjærlighet

Dette er en veldig behagelig og lett match. Dere begge har en lik forståelse for de samme tingene i livet og i et forhold - formue, komfort, verdier, normer og viktigst, kjærlighet og sex.

Du gjør et godt team, oppmuntre og svare hverandre naturlig og bygge et solid fundament for støtte og forståelse. Du er helt kompatible for ekteskap.

[Les: Hvordan forføre en Steinbukken mann ]

Tyren og vannmannen i kjærlighet

Dette er ikke den beste kampen for å være ærlig. Din jordnær sensualitet vil utfordre Aquarius mann er kult tendens til å stargaze. Vannmenn har en uforsiktig holdning til kjærlighet. De behandler alt og alle med en lik grad av interesse, og dette vil til slutt kjøre deg til raseri.

Du er en dyp og sensuell individuell og du trenger en partner med samme dyp lidenskap som du har for kjærlighet og mekanikken i et forhold. En Aquarian er likegyldig og bekymringsløse holdning vil vinden deg opp til høye nivåer av frustrasjon. Hans manglende interesse og verdi i sex vil også være et problem.

Du kan også finne deg selv kommer over som over-krevende i øynene til din Aquarius mann, som er en svært uvanlig måte å se en Taurean, på grunn av din vanlige jevn og effektiv planlegging og tilnærming til ting.

[Les: Hvordan å forføre en Aquarius mann ]

Taurus og Fiskene i kjærlighet

Dere begge elsker gode ting og har en god sans for stil og smak, men er du veldig forskjellige skapninger. Du tror kanskje du vil være i stand til å gi noen jording for de fryktelig upraktisk Fiskene, men han vil etterhvert drive bort, fordi dette er rett og slett hans natur.

Selv sier dette, kan du gjøre en ganske god kombinasjon hvis du er villig til å ta deg Fiskene mann på som en slags prosjekt. du kan gi stabilitet og sikkerhet, retning, og taktfullt hjelpe ham til å gjøre alle hans drømmer går i oppfyllelse! Fiskene vil hjelpe deg til å drømme, mens du samtidig bringe ham tilbake til jorden.

Det kan fungere, og du vil sikkert finne det en interessant reise.

[Les: Hvordan forføre en Fiskene mann ]

Aktuelle artikler