Kjærlighet kompatibilitet: Væren med andre dyrekretsen skiltene

Horoskoper er så gøy, og de kan gi god innsikt i så mange ting, som personlige egenskaper, egenskaper og til og med kompatibilitet mellom de tolv Sun tegn! Hvis du er en Væren og ønsker å se hva astrologien har å si om hvorvidt du og din mann er kompatible - les videre!

Kjærlighet kompatibilitet: Væren med andre dyrekretsen skiltene

Som du sikkert allerede vet alle Zodiac skiltene har forskjellige personlighetstrekk og egenskaper. Viktigst de mottar ulike påvirkninger fra planetene som påvirker deres natur og atferd. Og vår natur er det som gjør oss mer eller mindre kompatibel med andre. Så du kan se hvor våre Søn skiltene kan komme inn i bildet når det gjelder kompatibilitet og kjærlighet.

For eksempel, hvis du er en Væren det er presumable du er ganske glad i frihet, du er direkte og enda litt impulsiv. Og som går for kjærlighet også. Du kan selv si at du er litt selvsentrert som er typisk for dette skiltet - det er tross alt den første av alle stjernetegnene og regnes for å være som en astrologisk spedbarn. Og spedbarn har behov og ønsker disse behovene oppfylt! Det er ingenting galt med det selvfølgelig, det er bare din karakter og personlighet og din partner vil måtte være greit med hvem du er så du ikke kolliderer. Enten han er en Skytten eller kreft kan gjøre en betydelig forskjell på hvorvidt dine personligheter mesh godt.

Væren og Væren i kjærlighet:

Ingenting mondene om denne kombinasjonen! Siden dere begge har lignende tendenser og typer atferd, og at ingen av dere er veldig åpen for å være mottakelig eller roligere en - det er fullt mulig det blir... eh... turbulent, for å si det mildt. Men dette betyr ikke nødvendigvis dette er ikke en god kamp. Hvis du klarer å gjøre din respekt for hverandre være større enn dine sterke personligheter du vil gjøre det arbeidet. Og uroen og alle de oppturer og nedturer er faktisk hva dere begge trenger til tider - du trenger kjærlighet for å ha bevegelse, og du er ikke de å være lykkelig seile jevnt og trutt på rolige farvann! Ene eller den andre vil sørge for å hisse opp ting en gang i blant.

Så, hva du har på hendene er noe virkelig intens. Elektrifisere selv! Seksuelt du har møtt din overmann og lidenskapen vil være høy. Men det vil være ganger du trenger for å prøve å gjøre det arbeidet. Gi hverandre plass, skjønner at din partner ønsker å være dominerende like mye som deg - så dere begge må ta et lite skritt tilbake til tider, og forstå at intensiteten i forholdet ditt er faktisk hva dere begge vil, trenger og føler deg komfortabel i.

Væren og Taurus i kjærlighet:

Dette kan være litt av en utfordring (ikke at du viker unna en utfordring)! Dere to har veldig forskjellige personligheter, men har én ting til felles - du kan både være ganske sta og satt på dine veier. Du er entusiastisk, intens og høyt mens partneren din er mer down-to-earth og liker å tar ting sakte (eller i det minste i sitt eget tempo). Så du kan se hvor du vil støte på problemer. Hans tempo kan være akkurat litt for ensformig for deg.

Du kan imidlertid prøve å ta dette hele personligheten sammenstøt ting på en annen måte. Tross alt, det er mange kvaliteter som en Taurus besitter som du beundrer. Hvis du lar dine forskjellene fører til en balanse i stedet for en konflikt du faktisk kan utfylle hverandre i kjærlighet ganske godt.

Væren og Gemini i kjærlighet:

Du har mye til felles! Dere begge liker å gjøre nye spennende ting, liker du å ha det gøy med alt du gjør (og kjærlighet er ikke noe unntak) - så vil du ikke finne det vanskelig å nyte hverandres selskap til det fulle. Entusiasme og energi er der og det er flott, men noen ganger det er bare ikke nok. Du kan får problemer når leken impulsive forholdet du to deler begynner å føle litt for upålitelig og uberegnelig, selv for deg! Saken om partneren din er at han er ganske ubesluttsom og som går for forholdet ting også, som kan være ganske irriterende.

Så prøv å være tålmodig med en Gemini og lære å gjøre mer enn bare nyte moroa ting! Hvis du vil ha et seriøst forhold du må se fremover og sette noen mål fordi leve i øyeblikket vil bare få deg så langt!

Væren og kreft i kjærlighet:

Dere to er motpoler når det gjelder kjærlighet og uttrykke følelser eller hengivenhet. Mens du setter deg selv i å være selvsikker og direkte (noen ganger borderline aggressiv) partneren din er svært mye i et skall. En Cancer trenger tid, og noen som vil være lett på ham, forsiktig trekke ham ut av skallet sitt. Dessverre, den er skånsom er egentlig ikke noe. Også, du liker spontanitet og uberegnelig følelsen av dine relasjoner, mens en Cancer craves noe som føles litt tryggere.

Så, er det første du må gjøre å realisere det er en betydelig forskjell i stil og måten du viser dine følelser. Deretter må du bestemme - kan du spille deg ned å gjøre det arbeidet? Dette trenger ikke å være en håpløs sak - du kan lære mye av hverandre, men det vil ta litt arbeid.

Væren og leo i kjærlighet:

To brann skilt sørger for en heftig kombinasjon! Gnister vil fly, spesielt i begynnelsen. Senere også, men jo mer forholdet utvikler seg, kan du finne deg selv å bli betatt og rasende med en Leo, nesten på samme tid! Dere to rett og slett har veldig sterke personligheter - du både liker rampelyset, du liker å bli bortskjemt og feiret, du liker å konkurrere og dere begge har et temperament! Så, mellom det og det faktum at både du forventer at andre kan være motvillige til å gi, kan du se at dette kan være utfordrende.

På grunn av din lignende trekk er det sannsynlig at forholdet vil svinge mellom noen fantastiske oppturer og fryktelig nedturer! Finne mediet kan ikke være lett - ingen av dere liker å være middelmådig.

Væren og Jomfruen i kjærlighet:

Jomfruer er worriers, de er også ganske følsom og liker å føle seg trygg og elsket. På den annen side har du en Væren - impulsive, sløv, spenning søker, spontan og morsom kjærlig. På papiret du ikke egentlig har mye til felles. Men dette kan også være en av disse du-complete-me typer relasjoner. Det vil ikke alltid være lett å se på hverandre som det, men det er mulig.

For å gjøre dette forholdet arbeidet du må se på forskjeller som noe som gjør deg sterkere som et par snarere enn som noe som gjør det umulig for deg å komme overens. Det er kvaliteter du har som kan bety mye for den andre personen - som Virgo 's evne til å sette opp med så mye av hensyn til forholdet, og din gjensidig forståelse for ærlighet...

Væren og Vekten forelsket:

Libras er svært rimelig i alt de gjør, og de ​​kan være rimelig i kjærlighet også, i motsetning til de fleste. Dette er ikke noe som en Væren finner lett. Så det vil være forskjeller i tilnærmingen din til å elske. Likevel, det er en stor sjanse for at du kan gjøre dette forholdet arbeid.

Det er faktisk noe gratis i din personlighet. Din åpenhet og direkthet kan love godt for en Libra, siden de har en tendens til å trenge litt push i saker av kjærlighet. Men partneren din kan bli misfornøyd med alltid å ta baksetet til din sterke personlighet over tid. Det er der du må balansere hverandre ut - en Libra grunnlag din impulsivitet og du gir brann og drivstoff til sin dratt ut beslutningsprosessen.

Væren og Scorpio i kjærlighet:

Dette er en mye lykkeligere union når det kommer til sex enn kjærlighet. Men det kan virke begge veier. Det er bare at seksuelt du er sannsynlig å treffe den av uten problemer - både av dere har masse lidenskap og energi når det kommer til dette. Men, har du noen andre likheter som kan utgjøre en trussel for forholdet hvis du ikke er klar til å inngå kompromisser. Begge to har en sterk følelse av individualitet og liker å gjøre ting på din måte. En Væren lever for øyeblikket mens en Scorpio ønsker noe mer konsekvent.

En stor flørt er garantert her, men et godt forhold - det er helt opp til deg å arbeide med den. Stjernene hjelp i den forstand at du skal forstå din partner og hans veier fordi de er ganske lik din.

Væren og Skytten in love:

Dette er en svært kompatibel sammenkobling, kanskje til og med, en av de best mulig for en Væren. Det er definitivt et forhold som starter plutselig fordi ingen av dere tar tid til å tenke gjennom ting når det gjelder kjærlighet. Du handler på impuls, og det er derfor du vil være hurtigvirkende og energisk når du taster inn et forhold. Og denne energien vil vare deg gjennom hele! Sammenstøtene er selvfølgelig mulig siden både en Væren og en Skytten har høye temperamentet og ikke viker unna argumenter. Den gode tingen er - du og partneren din er ikke de å holde nag eller dvele ved problemer. Slik at du raskt gjenopprette det stimulerende sprek ting du har kommet i gang!

En viktig ting for begge disse skiltene er plass! Følelsen av å være bundet vil ikke fly med noen av dere, så det bør komme naturlig å ikke pålegge deg på hverandre for mye.

Væren og Steinbukken i kjærlighet:

Begge to er svært motiverte og det de kaller 'go getters', men forskjellige ting kjøre deg. For deg er det et konstant behov for bevegelse og handle på impuls mens en Steinbukken liker å tenke nøye gjennom hvert trinn for å unngå feil. Du trenger egentlig ikke bryr seg om det, hva er en feil tross alt - hvis det var det du ønsket på den tiden? Forskjeller mellom dere to og måten du fungerer vil bli veldig tydelig fra starten.

I begynnelsen vil det virke utfordrende og interessant for sikker, men kan vokse til å være til tid og tålmodighet forbruker - for deg. Det kan fungere, men bare hvis du kan være hensynsfull når sammenstøtene skje! Forskjellene kan hypnotiserende, men også slitsomt!

Væren og Vannmannen in Love:

Dette er en god kombinasjon av tegn. Du har nok lignende kvaliteter til å være i stand til å forstå hverandre, men likevel, skiller nok til å unngå monotoni. Faktisk monotonien er ikke engang et alternativ med en Aquarius. Partneren din kan ikke være så impulsiv eller selvsikker som deg, men en Aquarius kan være ganske reservert og enda litt quirky. Nok slik at noen tegn ville finne det utålelig selv, men ikke deg. Du vil like hans aloofness, og utfordringen som følger med det vil være desto mer grunn til å holde på dette forholdet. Sure, vil det ta deg til din nerver slutten noen ganger, men prøve og finne litt tålmodighet!

Væren og Fiskene i kjærlighet:

Ikke størst mulig sammenkobling så langt horoskop kan fortelle. Det være seg det faktum at en Fiskene vil være mer sensitiv enn en Væren, eller det faktum at en Væren ikke kan vanligvis samle opp tålmodigheten som trengs for å håndtere de sjenerte Fiskene - det er noe av med dette paret. Det er ikke umulig å gjøre et forhold arbeid selvfølgelig. Faktisk kan det være mye tiltrekning mellom de to først.

Det faktum at partneren din er en veggpryd og delikat og drømmende kan være svært attraktivt og fristende for deg i begynnelsen! Men i det lange løp, hvis du ikke er i stand til å temme din egen flammende persona, er det disse tingene som vil bringe undergang. Med Fiskene kan du ikke være din vanlige sløv og upfront selv! Din partner vil føle seg skremt og urolig.

Aktuelle artikler