Sanger om gjengjeldt kjærlighet - den beste måten å berolige din smerte

Gjengjeldt kjærlighet er ikke bare et populært lyrisk emnet, det er også en endeløs kilde til inspirasjon i mange andre områder av kreativitet. Kjærlighet, generelt, er en mektig kraft, men smerten du føler når den du elsker ikke elsker deg tilbake er ansvarlig for en mange klassiske sang tekster.

Sanger om ubesvart kjærlighet og # 8211, den beste måten å berolige din smerte

Inspirert av disse triste følelsene vi besluttet å gjøre vår liste over topp ti sanger om gjengjeldt kjærlighet:

En. Nina Simone - Jeg har det dårlig (og det er ikke bra)

Dette er en jazz / pop standard komponert av Duke Ellington. Tekstene ble skrevet av Paul Frances Webster. Mer enn tretti kunstnere har spilt inn en cover av denne fantastiske sangen, og vi anbefaler Nina Simon sin versjon for tider med tristhet.

Vi vanligvis tror at den som ikke vil at vi skal våkne opp en morgen vanvittig, dypt forelsket i oss, og innen den tid vil vi være lenge borte. Dessverre er det ikke alltid fungerer på den måten, men her er en morsom fakta fra Nina Simon liv som gir litt håp. To dager før hun døde, fikk Nina Simone en æres-grad fra Curtis Institute som hadde nektet henne som student ved den tidlige starten av sin yrkeskarriere.

I sangen, spør sangeren Herren å gjøre ham elske henne slik han burde. Vi lærer ikke fra sangen om hennes bønner forble ubesvart eller ikke.

2. Radiohead - creep

Dette er sangen som gjorde det alternative rockebandet Radiohead berømt. Det var deres debut singel utgitt i 1992, selv om den ikke har diagrammet suksess tidlig. Ifølge bandmedlemmene, er denne sangen om en lite attraktiv fyr som desperat prøver å få oppmerksomheten til en kvinne han har fulgt rundt. Han mangler selvtillit til å nærme seg henne og, på en måte, han kommer til enighet med det faktum at han aldri kan være hennes.

3. Joan Baez - diamanter og rust

Denne sangen ble skrevet og fremført av Joan Baez i 1975. Joan Baez var veldig populært på den tiden, og i de foregående årene, men mest for sine coverversjoner. Dette er trolig den mest kjente sangen hun noen gang skrev. Det er spekulasjoner om at denne sangen skildrer hennes forhold til Bob Dylan selv om hun hevdet sangen var om eksmannen David Harris.

Den som inspirerte Joan Baez å skrive denne sangen, kan vi sikkert takke ham for det. Her vil vi sitere de siste versene for de av dere som har hjertesorg:

"Det har kommet hele tilbake også klart
Ja, jeg elsket deg dyrt
Og hvis du tilbyr meg diamanter og rust
Jeg har allerede betalt "

4. Etta James - Jeg vil heller gå blind

Dette blues classic ble skrevet av Ellington Jordan og først spilt inn av Etta James. Etta senere forklart at det var han som skrev sangen, etter et besøk hun betalte Ellington Jordan mens han var i fengsel, og etter å ha hørt hans, på den tiden, uferdig versjon. Imidlertid ble Billy Foster co-kreditert, som hun forklarte, på grunn av skattemessige grunner. Sangen har mange coverversjoner, hvorav de fleste fått mye suksess.

"Noe dypt ned i sjelen min sa:" Cry, girl '
Da jeg så deg og den jenta walkin 'around "

Det er OK å gråte, jente.

5. Tom Waits - Jeg håper at jeg ikke forelsket i deg

Denne sangen ble skrevet og først spilt inn av Tom Waits i 1973. Den har hatt to coverversjoner-en innspilt av Marc Cohn for soundtracket til filmen Prince and Me, og en annen innspilt av Hootie and the Blowfish.

Dette er en fantastisk, dyp og veldig sensuell sang, og hvis du lytter nøye til tekstene, vil du være i stand til å forestille deg selv i den situasjonen Tom Waits synger om.

6. Cee Lo Green - f ** k deg

Denne sangen handler om gjengjeldt kjærlighet også. Noen ganger er den beste måten å håndtere smerten til å bli sint. Dette er definitivt ikke en trist kjærlighetssang, men det er en kjærlighetssang likevel. Kanskje denne typen tolkning er akkurat hva du trenger for å takle dine følelser av emosjonell nød.

7. Aretha Franklin - hvor lenge jeg har ventet

Gudinnen for soul, Aretha Franklin, med henvisning til denne sangen spesielt, sa en gang "Det handler om et forhold som ikke skjedde. Jeg var ikke så skuffet eller såret fordi forholdet ikke skjedde, men mer fordi den andre personen var veldig snill. "

Selv om vi vil lett anta at dette er en kjærlighetssang, som skildrer kjærlighet og lidenskap mellom to mennesker, helt på slutten får vi vite at sangeren ønsker han var der. Det er da vi skjønner at dette er en sang om et forhold som ikke skjedde.

8. Elvis Presley - tilbake til avsender

Selv kongen selv visste hva gjengjeldt kjærlighet føltes som. Dette er en sang om en kvinne som holder tilbake brev til avsenderen sitt, en ung mann som hun hadde et argument. Han er lei av at han får sine brev tilbake hele tiden med ord som "retur til avsender", "adresse ukjent" og "det er ingen slik person" påtrykt.

9. Ray Charles - du kjenner meg ikke

Selv om denne listen ikke ble gjort i prioritert rekkefølge, er nummer ni på listen vår denne vakre sang fremført av en av de største Soul legender, Ray Charles. Han synger til jenta han er forelsket i alle de ordene han ikke har mot til å fortelle henne i person, i håp om at en dag vil hun elske ham også.

10. Rod Stewart - Jeg vil ikke snakke om det

Denne sangen ble skrevet av Danny Whitten, best kjent for sitt arbeid med Neil Young og Crazy Horse. Whitten døde i ung alder, og denne sangen forble hans største arv. Sangen ble spilt inn av Rita Coolidge, Rod Stewart og Everything But The Girl. Lytte til det, må man spørre hvor ofte vi egentlig ikke ønsker å snakke om de tingene som sårer mest.

Vi trenger et bonusspor for denne spillelisten, og vi forlater det opp til deg. La oss få vite hva din favoritt trist kjærlighetssang er i kommentarfeltet nedenfor.

Aktuelle artikler