10 verste kjendis mote øyeblikk

Vi er på et oppdrag for å ødelegge myten om at topp kjendiser alltid få det riktig. De verste kjendis mote øyeblikk av alle tider som gjør at du lurer på: hva var hun tenker?

10 verste kjendis mote øyeblikk

Ingen er perfekt, og ingen har en upåklagelig stil. Alle ønsker å gjøre en uttalelse med mote, men det er ikke nødvendigvis alltid en god en.

Det har skjedd med oss ​​alle å ha en dårlig mote dag, men føler ikke at du er den eneste, fordi, tro det eller ei, det har skjedd også til de mest beundrede kjendiser! Å ja, vi kommer til å ødelegge myten om at topp kjendiser alltid få det riktig (eller kanskje bør vi si deres stylister). Her er de verste kjendis mote øyeblikk som gjør lure deg: "hva var hun tenker??".

[Les: Hvordan bruke denne sesongens hotteste trender - Vår / sommer 2013 ]

Kim kardashian

Kim Kardashian og Bjork

Bildet til venstre: etcfashionblog.com; rett foto: abclocal.go.com

Enten du elsker henne eller hater du henne, men ingen kan nekte for at Kim K ikke ta risiko i mote. Noen av dem viser seg å være show-stopper lekre antrekk og noen ganger går de veldig veldig galt, som på MTV 2012 EMA, hvor hun har slitt en grusom sort kjole med et stort tog.

[Les: 5 måter å bære din lille sorte kjolen ]

Først av alt, ikke kjolen ikke flatere kroppen hennes og gjør ingenting med å gjøre henne ser mer sexy eller tynnere, og i tillegg til dette ser det ut til at hun har en fjærkledde hale vokser fra rumpa og nå gulvet. Virkelig urovekkende og vanskelig!

Bjork

Du kan kalle det en sterk fashion statement, men det jeg tror har skjedd er at ingen har noen gang fortalt Bjork at iført en fugl er virkelig galt! Hvem vet hva hun tenkte da hun var klar til å gå til de 2001 Academy Awards med dette svane kappe.

For å være rettferdig, hvis kjolen ikke hadde hodet av det svane og bare fjær, ville det ikke ha vært like urovekkende som den var, selv om fortsatt upassende for en slik formell anledning som Oscar-utdelingen.

Celine Dion

Celine Dion og Kristen Steward

Bildet til venstre: abclocal.go.com; r ight foto: Getty Bilde

Ikke bare en veldig merkelig valg for Academy Awards, men også en svært dårlig utstyrt antrekk. Det trekker virkelig på hennes bryster (hvor du også kan se brystvortene hennes!) Og kuttet bare passer feilaktig på hennes midje og ben. Hun ser ut som en blanding mellom en cowgirl og en iskrem mann... ikke et hyggelig resultat!

Kristen steward

Det er sant at Coco sa at mindre er mer, men noen ganger mindre er rett og slett mindre. Kristen burde ha tatt varsel om dette da hun gikk den røde løperen av Sandy Relief i en nesten naken kappe.

Ja, transparenter er i trend, men man skal ikke ta det bokstavelig og undertøy med bare en gjennomsiktig kjole til å dekke det, spesielt ikke på den røde løperen.

Pluss, shorts under er veldig dårlig utstyrt og trekker de i hver retning. Ikke et klokt valg!  

Sarah Jessica Parker

SJP og Sofia Vergara

Bilder via ivillage.ca

Ja, har selv fashionista par excellence Sarah Jessica Parker sin egen fashion faux pas! Vel det er vanskelig å holde tritt med TV-alter ego hvis det er den stilige New York forfatter Carry Bradshaw vi snakker om, men dette antrekket er virkelig utilgivelig, med den store klær og dum lue.

Vi har alltid elsket det faktum at hun tar risiko, men jeg tror at hennes sans for stil har grundig (og heldigvis) bedret seg i det siste tiåret eller så.

Sofia Vergara

Sofia Vergara ser ut som klebrig versjon av Megan fra Aladdin i dette antrekket hun har slitt for de europeiske Comedy Awards i 2000. Disse sparkly capris gjør ikke rettferdighet til hennes fantastisk kropp. La oss ikke engang snakke om tilbehør, som ikke har noe å gjøre med de klærne hun har på seg og ser virkelig malplassert. En ekte miss for Sofia!

Jordin sparks

Jordin Sparks og Kesha

Bildet til venstre: fashionweekblog.com; bildet til høyre: Posh 24

Patchwork stil kan fungere for noen, men det absolutt ikke fungerer for denne kjolen Jordin Sparks var iført på 2012 European Music Awards. Det jeg spørrende det ikke den avslørende øverste delen, men heller altfor mønstrede nedre halvdel. Det gjør rett og slett hennes varme svingete kropp ser bare veldig stort, spesielt på hoftene. En ikke-flatterende og frumpy look hun burde ha unngått!

Kesha

Hvem sier nei til en liten leopard print, men det betyr ikke at du bør kle seg som en. Dette er et perfekt eksempel på hvordan å ikke se på en hendelse. Vi elsker playsuits, men dette så ikke flatere kroppen hennes og mønsteret bare forstørrer alt.

De flatforms, selv om de er på trend, bare legge mer avsmak til utseendet, som ser super tacky. Du kan gå vill med mer smak enn dette!

[Les: 10 må-ha sko for å endre utseende ]

Deena Nicole Cortese

Deena og Kat Graham

Bildet til venstre: lifestyle.malaysia.msn.com; rett foto: style.uk.msn.com

Iført en lys farge på kvelden kan være perfekt for å skille seg ut og fange alles oppmerksomhet, men man bør velge en farge og ikke bære hele regnbuen. Plus, hvis du har en svingete kropp, bør du aldri gå for en super avslørende og kropp hugging mini, som knapt dekker hva som skal dekkes.

Og vi er ikke ferdig, fordi alle vet at striper gjør du ser større, og de på denne kjolen er intet unntak!

Kat Graham

Kle seg som katt kvinne er ikke nødvendigvis et godt trekk, og du er ikke fritatt selv om navnet ditt er Kat (jeg vet, halt spøk). De verste tingene er at hun har slitt dette antrekket på New York fashion week, selve symbolet på stil og mote, hvor ekstravaganse er ja akseptert, men ikke tatt til det ekstreme. Nok er nok, men den gode nyheten er at hun er klar til å gå rett til en kostyme fest etter viser!

Jeg håper at disse mote katastrofer har lært deg deg noen stil leksjoner. Nå vet du nøyaktig hva du absolutt unngå for skoleball eller en annen spesiell hendelse, fordi husk: fashion glemmer ikke og heller ikke tilgir!

Som er den verste kjendis mote øyeblikk for deg? Er det andre som du ville ha med på listen? Som er den verst kledde kjendis av alle tider?

Aktuelle artikler