7 mest vellykkede kjendis plastisk kirurgi

Det har nesten blitt en stil statement for kjendiser å gå under kniven. Her er syv mest vellykkede kjendis plastisk kirurgi!

7 mest vellykkede kjendis plastisk kirurgi

Livet i show-biz ikke alltid kommer lett. Disse kjendisene er oftere enn ikke kritisert og latterliggjort over en Snape-ish nese, floppy ører eller verre, myggstikk for bryster! Mens vi hører tonn om plast skrekkhistorier, bestemte vi oss for å kutte kjendiser litt slakk og for en gangs feirer vellykkede celeb plastisk kirurgi.

Med det sagt, nei, vi er ikke taler for nips og tucks men utstillingsvindu den ideelle de som har gått under kniven, og har ikke kommet ut ser ut som ET.

Det er en tynn linje mellom bare rett og overdrevet. Her er topp 7 på vår liste:

En. Jennifer Aniston

Jennifer Aniston (via onsugar.com)

Best kjent for sin rolle som Rachel Greene av venns berømmelse, synes Jennifer Aniston til å være ganske gode venner med henne plastisk kirurg, etter alt hun sies å ha gjennomgått ikke én, men to prosedyrer på hennes greske nesen. Ms Aniston nektet nesen jobb og sa at hun bare gikk inn for å rette opp en avveket septum. Den kunne ikke legen bare fikset merkelig septum men formet hennes nese å se rettere på broen og slankere, slik at det ser helt naturlig.

Spioneringen som en av de mest vellykkede kjendis plastisk kirurgi, kjenner fremtiden Mrs. Theroux hennes grenser og forhåpentligvis holder seg til hennes beslutning om en mer naturlig utseende enn plast i fremtiden.

2. Megan Fox

Megan Fox (via luuux.com)

Megan Fox er ikke fremmed for kosmetisk kirurgi, Botox og brystforstørrelse. Men ryktene mill er florerer med spekulasjoner om Megan kinnet fyllstoff som hun har hele tiden nektet. Mange kosmetiske kirurger nektet noen tegn på kinnet fyllstoff og tilskrives de oppblåste kinn til vektøkning. Hadde hun eller gjorde hun ikke? Inntil Megan bestemmer seg for å si opp, vil vi bare sette henne i vår kategori av vellykkede plastisk kirurgi.

[Les: Hvordan føler stor i kroppen din ]

3. Bristol Palin

Bristol Palin (via hollywoodreporter.com)

En annen kjendis som rettferdiggjør å gå under kniven for medisinske grunner er Bristol Palin. Korrigerende kjeve kirurgi for et medisinsk problem har begavet Bristol med en ny slankere kjeven. Den 21 år gamle datteren til Sarah Palin gjennomgikk kjeve silikonpupper og fettsuging for å virke mer moden og skur av noen av hennes baby fett. Snakk om eksamen fra lubben.

Bristol Palin nytt utseende har definitivt forbedret sine ansiktstrekk og lagt en illusjon av vekttap over som hun ble så sterkt kritisert på nasjonal TV.

4. Ben Stiller

Ben Stiller (via makemeheal.com)

Elsker ham eller hate ham, men du bare ikke kan ignorere ham. Det er Ben Stiller for deg, kan hans komiske timing ikke har gått ned for godt med publikum, men hans mektige gode utseende har forårsaket noen rører. Det var tider da du bare ville se Ben Stiller store ører på den store skjermen, men de synes å ha mystisk vis blitt tonet ned. Er det hans nye frisyre eller noen besøk til plastisk kirurg, lurer vi?

Det var rykter om en viss otoplasty prosedyre for å feste ørene tilbake, og en neseplastikk for sin store nese. De plastiske kirurger som har sett hans før og etter bilder er delt i sin mening, og vi har ikke et klart svar. Ben Stiller ser bedre enn han gjorde for 10 år tilbake, og vi lurer på om han er aldring grasiøst eller kirurgisk!

5. Ellen DeGeneres

Ellen D (via totalbeauty.com)

Alle elsker Ellen DeGeneres. Dette var tydelig med den enorme resepsjonen hun fikk på sin siste tur down-under. Fans i Sydney i kø hele natten for et glimt av talk show vert og dronningen av komedie. Ser synlig yngre og friskere, gjorde Ellen ikke skuffe.

Ellen kan gi noen kvinne hennes alder en løpe for pengene sine, er at hennes kosmetisk hemmelighet? Vi vil ikke bli overrasket. Selv om hun aldri har akseptert, mistenker vi ansiktsløftning, øye-lift og noen få deler av en magisk væske i en flaske merket Botox. Ellen har portrettert seg selv som anti-glamour til å skape et bilde som hennes publikum kan forholde seg til. Anywho, er det arbeidet som gjøres på ansiktet hennes subtile og bare rett, fungerer godt i hennes favør.

[Les: Hvordan gjøre leppene større naturlig ]

6. Alexa ray joel

Alexa Ray Joel (via huffingtonpost.com)

Som datter av en berømt far, er Alexa Ray Joel en celeb som aldri har nektet å gå under kniven for henne neseplastikk prosedyre. Mammas lille prinsesse gikk inn for kirurgi samtidig med moren Christie Brinkley som fikk en mini ansiktsløftning av den samme legen.

Alexa innrømmet å være seg selv bevisst om hennes nese, kudos til henne for å akseptere det så grasiøst. Nesen ser nå litt slankere og passer henne møter perfekt.

7. Nicole Richie

Nicole Richie (via newbeauty.com)

Mamma til Harlow og Sparrow, Nicole Richie også gikk shopping for et par nye pupper og senere sluttet seg til listen over kjendiser med brystforstørrelse historie. Richie gang klaget over store bryster ved amming datteren Harlow, men helt forandret hennes holdning i mindre enn tre år. Vi klager ikke, sikkert Joel Madden klager ikke!

Richie forbrutt hennes nye bryster mens ferie i Mexico. Forbedringen er ikke drastisk og tydelig, infact, er det bare riktig for hennes lille kropp ramme.

[Les: The atlas av plastisk kirurgi (Infographic) ]

Aktuelle artikler