Hvordan å ha hår som Miley Cyrus

Velg din favoritt Miley hårklipp og kopiere den i noen få enkle trinn med disse enkle tipsene!

Hvordan å ha hår som Miley Cyrus

Den alltid elegante Hollywood-stjernen gjør røde løperen mote valg langt klokere da hennes 21 år. Miley hår er også et fashion statement i seg selv, og her er hvordan du enkelt kan kopiere stilen hennes.

Farge

Miley hår er naturligvis en mørk blond, men skuespilleren har eksperimentert med forskjellige nyanser av blondt og brunt. Den "basic" Miley farge er en mørkere blondt med mellomstore honning høydepunkter, for å legge tekstur og volum til håret. Du kan også bruke en rødbrun for grunnfarge. Det siste, har den unge Hollywood prinsesse vist oss noen forskjellig utseende, og vår favoritt er de fulle blonde utseende som virkelig fremhever hennes blå øyne.

Lang og bølgete

Lang og bølgete

Miley hår har vært veldig lang for det meste av sin karriere, så dette er trolig den mest gjenkjennelige utseende. Den unge Hollywood singer-skuespiller hadde en ubekymret kutt som ikke var veldig definert, så det er liten sjanse for å få det galt.

Bare kutte noen få tråder rundt ansiktet ditt, slik at de ramme det pent. Tørke håret opp ned for ekstra volum rundt kronen, og bruke en stor krølltang hvis håret er naturlig rett.

Når du er ferdig, gni litt shine serum inn i endene til å definere dem. Hvis du ønsker å holde håret ut av ansiktet ditt, pin noen få tråder tilbake og la resten legge seg løs rundt skuldrene.

Fresh cut

Fresh Cut (via celebsvenue.in)

Hvis du liker å ha smell, den "gjør at Miley var rock i hennes Hannah Montana dager vil være perfekt for deg. Dette kuttet fungerer på hvilken som helst farge, så hvis du ikke føler for å besøke en colorist, prøve det ut først på ditt naturlige hår.

Den gode tingen er at det er et utseende som vil fungere for alle aldre, så spør stylist for en rett kutt rundt lengden av dine skuldre og lange, tykke smell. Regelmessig blow-tørking eller ved hjelp av et hår rettetang jern er et must.

Skulder lengde

Skulder lengde (via thereseeberg.blogg.se)

Cyrus har nylig hatt en enkel bob, som hun hadde på seg lett bølget å legge til volum og gjøre den "gjøre mer interessant. Hun la til de trendy halvveis høydepunkter, slik at håret er mørkere nærmere kronen, og lettere mot endene.

Spør stylist for et kutt som er litt kortere i ryggen, med lange smell som du kan slites ned eller lage en sideskill og legg dem over det ene øyet. Bruk en rettetang jern for å gi den slanke, super-rett glamorøs look.

Veldig kort

Virkelig Kort (via twitter.com)

Miley har blitt omdefinerer hennes bilde nylig, og overrasket fansen med en søt pixie cut. Hvis du ønsker å gjøre denne radikale endringen, spør stylist for en asymmetrisk snarvei som er lenger på toppen, slik at du kan feie foran til siden. Hun har også bleket håret og lagt noen punk-inspirerte pigger, selv om jeg må si dette ser er mer Madonna og Cyndi Lauper CCA 1980. enn Miley.

Aktuelle artikler