3 flotte film dato antrekk ideer

Plukke et antrekk for en date kanskje ikke virke som en big deal for andre, men det er! Jeg mener, er sjansen du har vært døende for denne datoen skal skje for Gud vet hvor lenge! Så her er tre forslag til daten din antrekk!

3 flotte film dato antrekk ideer

Selvfølgelig at å velge et antrekk avhenger ikke bare av anledningen seg selv, men også på din personlige stil og på din egen idé om hva som fungerer best for deg, hva du føler deg mest komfortabel i, hva er dine favoritt biter, farger, passer osv.

Så se på disse som liksom generelle retningslinjer som er her for å hjelpe deg å gjøre et valg.

En. Casual chick

Et godt par skinny jeans aldri gå ut av stilen, og de alltid ser veldig fint hvis du har en fin figur. Koble dem med en trykt løs toppen, som er super populært denne sesongen, og en søt jakke hvis det blir kaldt, som det vanligvis gjør i de fleste kinosaler.

Neste vi har den absolutt må ha. Et par søte og komfortable Ugg som ser flott ut med denne type utstyr. Deretter har vi en stor rød bag som en liten pop av farge, som virkelig åpner opp hele antrekket. Posen går bra med t-skjorte, men ikke på den klassiske måten som du ønsker å unngå. Et par fine øredobber og en søt armbånd og du er klar!

2. Myk og jentete

Hvis du er mer av en jentete jente som liker en mer subtil farge pall, skjørt, ballett leiligheter og den slags ting, kanskje dette er mer for deg.

En søt skjørt med floral print som ikke sprette for mye, men er veldig forsiktig, sammen med en solid farge tee og en søt nøytral belte er en trygg og stilig måte å gå. Holde til basen farge på skjørtet vårt som er en slags blek rosa, beige og hvitt, velg dine sko, cardigan og en veske, som vi gjorde her.

Tilsett litt smykker, men ikke for mye, og der har du det - en søt og jentete antrekk som er flott for filmer, og andre steder!

3. Dressy

Hvis din stil er mer på dressy side du kanskje vurdere å gå for noe litt mer classy og moden. I tillegg, på denne måten du perfekt kledd for en middag og en film - en typisk dato.

En liten sort kjole, med en liten vri muligens og en søt par stilige svarte spiss tupp ballett plats går perfekt sammen. Jeg vil foreslå å gå med leiligheter for en film dato, fordi jeg føler at høye hæler ville være overkill.

Her er vesken uttalelsen stykke, og du bør ha en uttalelse brikke hvis du velger for denne typen en titt, ellers kan du ende opp som ser mer vanlig enn kledd opp. Dette er grunnen til dette antrekket ber om å bli ferdig med noen super sexy rød leppestift og neglelakk. Voila!

Aktuelle artikler