5 kule måter å style den allsidige peplum jakke

Vi så nok og flere av de klassiske Peplum kjoler i fjor sommer, og nyheten er at trenden ikke går bort når som helst snart. Les videre for å lære hvordan å style med det!

5 kule måter å style den allsidige peplum jakke

Den forlokkende vintage silhuetten, en som minner om 1940-tallet, gjorde et dramatisk comeback i Spring Summer 2012. Den peplum utforming fremhever midjen skaper en flatterende figur for de fleste typer kroppen. Den peplum volanger har blitt tilpasset til ulike garderobe stifter og en slik ny trend er peplum jakke.

[Les: Hvordan bruke denne sesongens hotteste trender - Vår / sommer 2013 ]

Vi elsker Zara elegante lys kamel skinnjakke med ruffle detaljer. Den svært feminine jakken er godt konstruert med volanger som har blitt tonet ned - så stilen fungerer også for det brede hipped femme! Den myke, kremet kamel fargen blander seg godt og balanserer fargene i noen ensemble.

Som vi overgang til våren 2013, her er fem kule måter å style peplum jakke:

Se # 1

Se nummer 1: Casual

Tilbringe lørdag ettermiddag med jentene speiding for de foxiest trendene denne sesongen? Rev opp din kul casual look med en peplum jakke.

Et par godt utstyrt skinny jeans vil gjøre bena ser lenger, og dermed elongating din figur. Bruk høye hæler for å fremheve høyden ytterligere. Den peplum jakke balanserer lengden ved å legge til en kurve på hoften. Fullfør looken med en overdimensjonert veske.

Se # 2

Se nummer 2: Floral print

For de med en radmager kropp ramme, kan en peplum jakke godt bli din beste venn! Å skape en illusjon av en kurve, lag din peplum jakke med korte, blusset, trykt skjørt.

Store blomstermønstre er en stor trend for Spring Summer 2013 og vil legge fylde til hoftene. Peplum jakke som ender like ved hoftebenet vil videre fremheve sexy kurven.

Igjen, ha høye hæler for en slank curvy figur.

Se # 3

Se nummer 3: militær stil shorts

Er du en av dem som aldri har satt sine hender på en peplum bare fordi du tror det kan gjøre dine bredt sett hofter ser enda bredere? Ser ikke. 3 vil lokke den brede valmtak honning å eksperimentere med peplum volanger.

Trekk ut dine høy midje militær stil shorts og koble den med en svelte svart korsett topp. Showet ben og fokusere på overkroppen vil avlede oppmerksomheten fra de brede hofter. Kast på peplum jakke og voila, vise frem din timeglassfigur!

Hvis Kim kardashian kan trekke den av, så kan du!

Se # 4

Se nummer 4: Sexy og elegant

Den peplum jakke er en allsidig stykke og var trolig utformet med tanke på eple formet, topp tung sjel. Pare utsøkt skinnjakke med dyp hals, knelange kjole. V-hals tendens til å skape en illusjon av en slankere overkropp og sammen med volanger på jakken vil fungere som magi!

Accessorize godt med en clutch eller en chunky armbånd og ur hoder sving.

Se # 5

Ser nummer fem: Elegant

For de som er velsignet med et timeglass figur, kan peplum jakke ytterligere understreke din dapper figur.

Ifølge Hilary Alexander fra The Telegraph berømmelse, «Hemmeligheten med en vellykket peplum er i cut og passform, og balansen mellom skulder, hofte og midje for å oppnå at alle viktige timeglass silhuett."

Det endelige utseendet er et ekteskap mellom tilpasning av peplum med sesongens hippeste trender. Lag et drama med en ren Lacey bluse og en dristig stripete blyant skjørt. Legg til peplum jakke for en oppsiktsvekkende effekt, og flaunt disse kurvene!

Få en peplum jakke fra Zara for US190€

Aktuelle artikler