5 tips om hvordan du ser tynnere enn du er

Mange kvinner sliter med ekstra pounds. Vi er alltid på diett, prøver alltid å miste den ekstra vekten, alltid prøver å skjule pounds. Heldigvis er det noen nyttige triks hver og en av oss kan bruke. Her er de.

5 tips om hvordan du ser tynnere enn du er

En. Mørke farger og understreker de gode delene

Du har sikkert hørt det så mange ganger, mørke farger gjør at du ser slankere ut. Dette selvfølgelig betyr ikke at du bør alltid ha svart, men det betyr ikke at du bør unngå iført hvit.

Den lysere fargen jo større du ser. Likevel trenger du ikke å gi opp alle de fargede klær du elsker så mye, du kan strategisk skjule dine feil. Velg klær med mørkere mønstre plassert på deler av kroppen din du vil heller skjule. Hvis du har magefett, velge en skjorte som har mørkere deler langs midjen. Du kan alltid bære kløv også, på den måten du vil fremheve brystene i stedet for magen.

Når det kommer til ekstra vekt på baken, velg mørke jeans som har vertikale striper. Glem de store lommer eller noen form for print på baken, de bare gjøre det ser større. Hvis du vil skjule de ekstra pounds på lårene og vise leggene, kne lange skjørt er den beste løsningen.

2. Glem de posete klær

De fleste mennesker med ekstra vekt gjør en feil ved å velge baggy klær for å dekke den ekstra vekten.

Du kan tro det eller ei, men posete klær egentlig ikke skjule noe, de bare gjøre ting verre, og du ender opp som ser ut som en ball. Velg montert klær i stedet. Aldri kjøpe klær som ikke passer deg. Tror ikke at du vil se bedre ut i en størrelse mindre jeans bare fordi du klarte å få plass i dem. Du vil faktisk bare understreke din vekt. Kjøp klær som passer deg.

3. Jakker er dine beste venner

Iført en jakke er det beste trikset for å skjule de ekstra pounds rundt midjen din. En montert jakke fungerer som en sjarm og gjør at du ser både tynnere og høyere.

Kjøp en montert jakke i en mørkere farge, og så kan du også bruke hvit skjorte under den. Jakken passer perfekt skjule magen og med lage en fantastisk midje linje. Samme gjelder for monterte lin skjorter, du kan bruke dem når det er for varmt for jakken.

4. Gå rett

Mange personer med ekstra vekt har en tendens til å gå bøyd fordi de prøver å skjule sin vekt. Vel, det er ganske mye ingenting verre du kan gjøre. Arbeidet med holdningen din.

Så snart du rette ryggen og løft haken fra brystet, vil du se ut som du nettopp har mistet et par pounds. Det kan ikke virke som mye, men noen få pounds her og det vil gjøre at du ser tynnere.

5. Hår og makeup

Du tenker kanskje at håret og sminke har ingen peiling på din generelle utseende, tro meg, det gjør de. Hvis du legger litt vekt rundt kjeven og nakken vil du se ut som du har fått mye.
Det verste du kan gjøre med håret ditt, hvis du allerede sliter med vekten, er å få et kort eller mellomlang bob hårklipp. Det eneste det vil gjøre er å få deg til å se enda rundere. I stedet velger lengre lagdelt hårklipp. Det vil faktisk forlenge ansiktet ditt og gjøre deg se tynnere. Også, ingen krøller - rett hår er det riktige valget for deg.

Når det kommer til sminke, vil en concealer mørkere enn din naturlige hudfarge påføres langs kjeven gjøre mirakler. Kombiner det med en "stripe av mørkere rouge brukes fra kinnbena ned mot hjørnene av leppene og se pounds fra ansiktet forsvinner.

Har noen andre ekstra tips? Må dele dem, takk.

Aktuelle artikler