Hvordan å kle seg for kjæresten din

Du har en kjæreste som gjør deg svimmel. Den typen du ønsker å beholde. Og, for å holde ting friskt, kan du ikke bare slappe av og forvente at han vil elske deg uansett, naken, i en treningsdrakt eller i en Elie Saab kjole. For å sitere Beyoncé, "Nå og da har du til å sette det freakum kjole på '. Gjør ham føler det er første date hele tiden. Og hvordan gjør du det? Hvordan kler du deg for kjæresten din? Vel, her er noen tips.

Hvordan å kle seg for kjæresten din

En. Ikke vær slutty

Dressing up er ikke det samme som å være slutty. Men i dag har sett nok pupper i deres eksistens å elske deg bare fordi du har dem. Prøver for hardt sier at han ikke trenger å prøve i det hele tatt. Hvis du legger for mye der ute, vil du virke som du har en alvorlig mangel på tillit og trenge psykiatrisk hjelp, ikke en kjæreste.

Være en dame-det er det han ikke kan se som vil gjøre ham ønsker å vite mer.

2. Kle tilsvarende

Ja, bør en kvinne alltid se bra ut. Men, trenger du ikke bære 6 tommers hæler til en baseballkamp. Dessuten trenger du ikke bruke joggebukse til en restaurant. Dress til anledningen - det er tider når en rød kjole er hensiktsmessig, og andre ganger når det virker for ekstravagant.

3. Ikke juster til hans smak

Som Dr. Seuss gang sa "I dag er du You, som er sannere så sant. Det er ingen i live som er Youer så deg." Og Dr. Seuss er regel rett.

Han gjorde ikke forelske seg i en projeksjon av hans smak - han ble forelsket i deg. Bare fordi han har en sykkel betyr ikke at du bør kjøpe en skinnjakke. Vær deg selv hele tiden. Hvis du er en sofistikert Lady som alltid bærer perler og han er en rapper, det er ikke en grunn for noen av dere å endre.

4. Ta vare på utseendet ditt

Ser bra ut er ikke alle om å sette på et par høye hæler eller bruke rød leppestift. Det handler om aldri å glemme å sette din favoritt duft. Det handler om alltid å bruke fuktighetskrem om morgenen. Ikke hoppe en voksen bare fordi det er vinter eller du er singel. Det handler om å ikke spise junk food hele tiden og gjør sport for å holde seg i form.

5. Vinneren antrekk

Hvis du er en av de kvinnene som egentlig ikke får mote, er det noen antrekk som du kan bruke om og om igjen. Ting du alltid trenger: mørke jeans, en svart cocktail kjole, en hvit enkel skjorte, en t-skjorte, et par elegante leiligheter og et par hæler.

Alle disse elementene kan blandes og matches, og så du bare utstyre med en fin veske eller noen juveler. Glem mote - tenk evig stil. Ikke føl deg dårlig fordi det virker for deg at andre kvinner er mer fasjonable. Mote endringer, men stil gjenstår.

6. Nøkkel

Nå som du har et fint antrekk, trenger du noen andre ting som er nøkkelen til gode utseende. Plukk en god frisyre for natten - kanskje noen låser? Bruk subtil sminke, de fleste menn ikke forstår overdreven. De sier alltid "kle opp for kjæresten din" som om alt du måtte velge var en kjole. Nei - du trenger å ha fine negler, lukte godt og gjøre håret ditt.

7. Under det hele

Når du tar av den perfekte røde kjolen, kan du ikke være iført grannie truser. Plukk en sexy tall som vil overraske ham.

Hvis du gjør alt dette, vil du sikkert banke ham av hans føtter. Og det er hva du bør gjøre hver dag for mannen du elsker.

Aktuelle artikler