Hvordan å plukke de riktige jeans for din kroppstype

Jeans er en av de grunnleggende klær elementer som er tilstede i både menns og kvinners klesskap. Du kan bruke dem på formelle anledninger (stylet opp med fancy smykker, høye hæler og silkeaktig jakke) eller uformelt street-wear, liker du bare fikk ut av sengen. Nøkkelen til å finne den perfekte par jeans er å undersøke din kroppstype fordi det er allment kjent at ett par ikke passer oss alle. Her er noen tips om å plukke de riktige Jeans for din kroppstype, er jeg sikker på at du vil bli fornøyd med utfallet av din neste shoppingtur.

Hvordan å plukke de riktige jeans for din kroppstype

Bigger backside

Det er viktig at du kjøper lav midje jeans uten lommer eller hvis du ikke kan finne den uten lommer, kjøpe de med de minste mulige lommer du kan finne. Å skjule store hofter, velge de uten lommer foran. Det vil visuelt begrense din figur. Det ville være klokt å ikke plukke ut bleket jeans, som mørkere nyanser vil gjøre magi for din kroppstype.

Flat bak

Lav midje jeans som er bleket på forsiden og på baksiden er laget for deg. Det er nødvendig å ta en ganske smal modell. Plukk den med mange lommer som vil fylle hullene du mangler. Generell skinniness er best dekket opp av seg patchwork jeans, laget av ulike deler av jeans, eller kombineres med andre materialer, eller - hvis du ikke liker den stilen, plukke bredere klassiske snitt jeans.

Tykke lår

Rett snitt jeans som er litt bredere i bjellen i endene er det beste valget hvis du er en kvinne som er bygget sterk i beinet området. Fargen skal være mørkere. Unngå stramme modeller - de er ikke akkurat gjør deg noen tjeneste. Iført hæler sammen denne par perfekte jeans vil sikkert forlenge lårene og gjøre deg se tynnere.

Korte bein

Unngå modeller som når din midje linje og de som har flairs. Praksis viser at det er best å kombinere jeans med fargen på t-skjorten din eller hva du valgte å bære. Dette trikset vil visuelt gjøre beina lengre og mer elegant. Hvis du bruker jeans med høye hæler, sørg for å velge jeans som er lange nok til å falle over hæler om en tomme.

Jeans bør være lang nok til å nå bakken når du prøver dem på. Pass på at det er ingen ekstra ledig plass i ryggen, fordi det bare kan skje baken "kikker" når du bøyer deg over.

Tror ikke selgerne når de forteller deg et belte vil fikse alt. Ideell jeans bør være god når du sitte, stå, danse eller gjøre hva du vanligvis gjør.

Gjør det enkelt - Jo færre glidelåser, lommer og søknad, jo bedre. Dekorerte lommer kan håndtere bare flat bunn jenter. Hvis derimot, du er begavet i dette området, er det ingen grunn til å understreke det videre fordi du vil utilsiktet legge noen pounds - visuelt, selvfølgelig.

Det er obligatorisk å merke en venn sammen når du er i ferd med å kjøpe et par jeans, er deres ærlige mening viktigere enn det du ser i speilet. Ikke bli motløs. Statistikk viser at en kvinne prøver ut ni ulike modeller før de finner det riktige. Eksperimenter med forskjellige stiler og størrelser, selv de som du ikke ser deg selv på seg. Etter hvert vil du finne riktig par jeans.

Aktuelle artikler