10 anger management ideer for foreldre

Alle foreldre mister noen ganger er det helt på grunn av barna. Deres handlinger og beslutninger kan virkelig komme til deg og du kan miste grepet. Prøv å ikke miste det neste gang. Prøv disse ti anger management ideer.

10 anger management ideer for foreldre

Ok, forestille seg en situasjon der barnet har gjort noe som virkelig gjorde deg sint. Her er hva du trenger å gjøre med det - trinn for trinn.

En. Ro deg ned

Uansett hvor sint du er, før du gjør noe med den situasjonen du trenger å roe ned. Surring ut foran barna dine kan la noen alvorlige arr, psykolog sier, så prøv å unngå det.

2. Pust

Den beste måten å roe ned, er å ta 10 dype åndedrag. Hvis du må, komme seg ut av rommet, gå på do eller soverommet ditt og bare puste til du roe ned. Skrike i en pute hvis du vil, men ikke prøv å løse enhver situasjon med ungen din mens du er sint.

3. Ikke skrik

Ikke under noen omstendigheter kjefte på barnet ditt. Uansett hva ditt barn har gjort, vil roping får du ingen andre steder enn mot å bli enda sintere. Hvis du er virkelig forbanna, sende ungen til rommet sitt og fortelle dem at du ville snakke om det senere. Pust, meditere, rengjøre, gjøre hva roer deg ned i mellomtiden, og bare etter at du begynner en samtale.

4. Det var ikke med hensikt

I de fleste tilfellene var tingen barnet har gjort ikke med en eneste hensikt å gjøre deg sint. Babyer gråter ikke til tross deg, skolen barna ikke søler deres juice med vilje, og tenåringsdatteren din er trolig ikke eldre at gutten bare fordi du ikke liker ham. Så snart du innser dette, vil du administrere sinne enklere.

5. Husk din barndom

Ta en god titt på deg selv og ærlig husker hvor mange problemer du ga til din egen mor. Du var ikke en gylden barn, ingen av oss var, så ikke forvent at barnet skal være feilfri lille prins / prinsesse som gjør akkurat det du vil de skal gjøre.

6. Hva ville du ha gjort?

Sett deg selv i ditt barns sko og prøve å innse hva du ville ha gjort i situasjonen. Husk, jeg snakker ikke om hva du ville ha gjort med dine 45 år, jeg snakker om hvordan du ville ha reagert tilbake da du var 15.. Ikke bli overrasket over å finne ut at du ville ha gjort det samme. Det er barnet likevel.

7. Kan du hjelpe?

Det neste trinnet i din anger management behandlingen er å realisere dersom det er noe du kan gjøre for å hjelpe barnet. Kan du gi et godt råd? Vil en enkel diskusjon du hjelp? Er det en bestemt handling som vil være nyttig? Finn ut hvordan du kan hjelpe.

8. Ikke ønsker barnet hjelp?

Ok, kanskje du har den beste løsningen for ditt barns problem, men for å hjelpe, trenger barnet å ønske hjelp fra deg. Noen ganger er det bedre å la barna håndtere sine problemer for seg selv. Selvfølgelig betyr ikke dette at du bør være helt uinteressert i den situasjonen, men ikke presse det. Spør barnet åpent om de vil ha hjelp. Dersom barnet roper "nei, la meg være alene," gjør det. Ditt barn vil komme til deg for å få hjelp når du er klar.

9. Snakk om det

Når både du og barnet ditt er litt roligere, bør du sette deg ned og snakke om hva som skjedde. Prøv å ikke vise at du er sint, selv om du kan være. Du må skape en atmosfære som vil vise barnet at dere to kan trygt snakke om alt. Lover at du ikke vil være sint og at du ikke vil bakken ungen og prøver å ha en rolig, voksen samtale. Behandle barnet som en likeverdig, og du vil se hvor raskt de vil begynne å tjene gode voksne beslutninger.

10. La dem lære

Alle foreldre vil gjerne at barnet skal lære av noen andres feil i stedet for fra sine egne, men innse det - det er egentlig ikke kommer til å skje. Samme som du har gjort dumme feil når du var ung, barnet ditt er bundet til å gjøre dem så godt. Og noen ganger, er at den beste løsningen i verden. La barnet ditt lære og vokse opp. Etter hvert vil du være stolt av hva du har gjort, fordi du vil se ungen vokser opp til å bli en ansvarlig person, klar over konsekvensene av sine handlinger.

Foreldre er ikke en enkel jobb, og du vil komme opp over mange humper på veien. Ikke forvent at barnet skal være perfekt og ikke prøve å holde dem trygt fra livet. Dine barn vil gjøre ting som gjør deg sint, men så lenge du følger disse anger management ideer, vil du kunne roe ned.

Aktuelle artikler