10 Karim Rashid dør utskrifter for ditt hjem

Vi sjelden vurdere funksjonell og estetisk betydning av dørene i våre hjem. Vel, de er viktige - ikke bare representerer de passasjene mellom ulike områder, men de kan også være en del av innredningen.

10 Karim Rashid dør utskrifter for ditt hjem

Dørene i hjemmet ditt bør gjenspeile din personlighet og passer inn med resten av designet plass. Her er noen fantastiske dør utskrifter av en av verdens mest populære artister, og hvis du er en DIY type jente, kan du prøve å gjøre noe som dette på egen hånd!

Denne døren kan passe bokstavelig talt hvor som helst, men det beste stedet for det ville trolig være på kontoret, eller studiet.

Dette elegante og svært interessant design vil definitivt legge noen sjarm til din arbeidsplass.

Den milde utformingen av denne døren vil være den perfekte inngangen til private rom, for eksempel soverom eller personlige bad.

Sjekk ut de hypnotiserende blå nyanser på denne døren! Det vil gjøre hver plass kommer til liv med sin kjølige vibe.

Her er en dør som vil gjøre alle tilleggene til plass unødvendig. Det er så leken, energisk og jentete som du bare må ha dem i ditt hjem - kanskje til og med som inngangen døren!

Hvis du vil at interiøret å forbli rolig og enkelt, vil denne vakre døren utforming støtter den ideen helt.

Det interessante mønster på denne døren vil bryte noen brett med monotonien stede i ditt hjem.

En annen girly design, perfekt for deg, hvis du vil ha noe å minne deg om din barndom dager.

Denne døren kan brukes til å enkelt markere formålet med plass det åpnes for - sin design er en åpenbar markør for service rom - bad, toalett og vaskerom.

Den friske designen av denne døren bare forteller deg at du er i ferd med å gå inn på kjøkkenet eller spisestuen - også bruke denne forfriskende mønster for å få mer energi til resten av ditt hjem.

En annen leken design for å skille private rom fra felles rom - bruk den for soverommet og nyte noen søte drømmer!

Aktuelle artikler