10 ting alle kvinner må gjøre i sitt liv

Det er noen ting som er tiltalende for en kvinnes sinn, kropp og ånd! Dette er de tingene vi noen ganger viker unna, føler engstelig om eller unngå for noen grunn, men bør ikke.

10 ting alle kvinner må gjøre i sitt liv

Det kan være noe ubetydelig, men morsomt og spennende eller noe myndiggjøre og episk, men det er alltid noe du skulle ønske du kunne gjøre og prøve! Imidlertid oppfordrer de fleste av disse og ideer bare gå forbi uten at du noen gang handle på dem. De holder begravet et sted under hauger og hauger eller arbeid papirer eller vaskerom eller barna eller kjærlighet problemer eller hva er å belaste ditt liv.

Hvis du noen gang lurt på hva det ville være som om du henga i disse erfaringene og bestrebelser i stedet for alltid å la dem slippe unna, så les vår lille listen!

En. Få bemyndiget!

Før du tar på alt du trenger får myndighet. Du må komme til det punktet hvor du tror på deg selv som en trygg, kompetent, vakker kvinne. Ikke alle kvinner føler at dette, og de burde. Uansett hva din bakgrunn er, hvor du kom fra, hva din high school opplevelsen var like - du trenger for å begynne å tro på deg selv og dine evner. Og du trenger å føle uovervinnelig, slik at du kan stige opp hver gang du snubler og faller, og livet har en tendens til å tjene deg opp et par humper underveis.

2. Ta en jenter-bare morsom tur!

Samle opp jentene og gå et eksotisk! Det trenger ikke engang å være det eksotiske, det bare må være en morsom tur med beste jentene! Bare gjøre det når du kan-der det er vilje er det en måte! Du vil sikkert finne en måte å gjøre det til en minneverdig, når og hvordan det skjer.

3. Finn din indre diva!

Enhver kvinne bør ha sin egen personlige stil! Ta deg tid til å investere i din egen stil og finne ut hva du føler deg mest komfortabel med. Kanskje du tenker at du ikke har midler eller figur å kle på den måten du vil, men de er bare dårlige unnskyldninger. Det handler ikke om hvor mye penger du har brukt eller antall som viser når du går på vekten! Disse tingene ikke bestemme hvordan du kler deg og vise deg selv! Det handler om å ta skritt for å være best mulig versjon av deg selv. Og finne den indre diva og tar godt vare på henne er å få ett skritt nærmere den versjonen!

4. Oppdag din ultimate skyldig nytelse og hengi deg selv!

Det kan være å se på reality-TV, mørk sjokolade, ta boble bad, sko shopping... Uansett beroliger deg og gjør deg smile! Finn ut hva disse tingene er, og la deg nyte dem, minst en gang i blant.

5. Lær å elske og verdsette deg selv!

Self-kjærlighet, jeg vet, er veldig viktig. Hvis du ikke elsker deg selv, hvordan kan noen andre? Finn at kjærlighet og respekt for deg selv før du forventer at det fra andre. Det er den eneste sikker måte å få ekte kjærlighet og respekt! Vi ønsker alle at - ja, bli kjent med og få til å elske deg selv, og deretter komme til jakt etter noen som kan gjøre det samme! Og dette fører oss til...

6. Finn kjærligheten som vil gjøre deg ferdig!

Kanskje "finn" er egentlig ikke det rette ordet her. Det bør være mer som "la det komme til deg"! Fordi det vil, hvis du bare lar den. Og det vil være stor. Og du vil se hvorfor det er en ting som kan gjøre alt riktig.

7. Finn tid til deg selv!

Som din karriere og din personlige og familiens liv begynner å utvikle det lett å miste deg selv og slutte å ta vare på deg selv. Det vil være ganger når du har en million ting å gjøre, tidsfrister, barn, ekteskapelige problemer osv. Men ta bare en liten pause fra tid til annen! Les en bok! Går du få en ansiktsbehandling! Ta en lur! Uansett hva du føler for å gjøre på det tidspunktet da du bare om å treffe en bristepunktet for å sette alt annet ovenfor dine behov. Det greit å ha litt nedetid, ikke glem det!

8. Få et kjæledyr!

En kjærlighet til kjæledyret ditt er ubetinget! Faktisk er det enda helbredelse for sjelen. Å ha en liten kompis venter på deg hjemme er uvurderlig.

9. Ta masse bilder!

Å kunne knipse et bilde med telefonen, og lagre den på datamaskinen din er en av fordelene ved denne alderen vi lever i. Kanskje du ikke er til å ta bilder og liker ikke å trekke ut kameraet / telefonen for å knipse bilder hele tiden, men tro meg - du kommer til å ønske å huske så mye du kan. Fem år fra nå, vil ethvert bilde du kan få hendene på få deg til å mimre og sette et smil på ansiktet ditt - selv de som er tatt på en vanlig dag!

10. Finn ditt talent!

Alle har noe de er gode på. Det kan være matlaging, sang, tegning, eller beat boxing! Så utforske dine evner og kreativitet og finne ut om det er noe du er virkelig god på og virkelig liker å gjøre. Dette kan bli din stikkontakt, din flykte! Og det vil sannsynligvis være ganger når du trenger en!

Aktuelle artikler