15 morsomme og uvanlige måter å slappe av

Er du anspent og leter etter måter å "slå ut håret?" Er du ute etter noe som er litt... vel... annerledes?

15 morsomme og uvanlige måter å slappe av

En ting er sikkert, hvis du ikke tar deg tid til å roe ned og nå og da, vil kroppen ta igjen. Du vil sette deg opp for hodepine, rygg og skulder smerter, hjertebank og mer. I tillegg vil dine relasjoner lide. Du vil ha mindre tålmodighet og mindre energi for dem du elsker.

Nøkkelen til å slappe av er ikke nødvendigvis gjør noe rolig og stille. Det gjør noe som tar tankene bort fra livet som også gir deg glede. Og helt ærlig, jo mer du tenker utenfor boksen og gjør noe som er utenom det vanlige, jo mer vil du være i stand til å oppnå begge disse tingene.

Mens du er oppfordret til å komme opp med dine egne kreative avspenningsteknikker, noen ganger er det lettere sagt enn gjort fordi den gamle velprøvde forslag er så dypt inngrodd i hodet ditt. Så, her er femten vrier på tid æret anbefalinger for å hjelpe deg å komme i gang før dine egne innovative ideer sparke på plass:

Gammel avslapping idé # 1: lese en bok

Ny idé: les en bok høyt som om det er en religion, og du er en predikant

Finn en provisorisk podium og lese boken høyt som om du leverer en tale til en forsamling av trofaste lyttere. Bruk håndbevegelser for å gjøre dine poeng høyt og tydelig. Si ordene som du vil at andre skal tro på dem. Gjør det foran familiemedlemmer for ekstra effekt. Eller, hvis du er for sjenert til det, i hvert fall la hunden lytter. Hvis han fortsetter å snu hodet fra side til side, det betyr bare han prøver å forstå. Ikke glem å lese fem bøker hver intelligent kvinne bør lese.

Gammel avslapping idé # 2: gå en tur

Ny idé: gå en tur, men gå sidelengs

Ta din avslappende tur, men i stedet for å gå rett frem, shuffle sidelengs. Det vil ikke være enkelt, og du vil ikke få en flott cardio trening, men du vil jobbe noen forskjellige muskler og se ting fra et annet syn. Du har allerede sett stien rett fram, prøv å se det fra et annet perspektiv.

Gammel avslapping idé # 3: få en massasje

Ny idé: gi deg selv en massasje, på hodet, ved hjelp av mayo

Ja, mayo. Den har forskjellige oljer i det som vil gi håret fuktighet og glans. Ta den ut av kjøleskapet i en time eller så på forhånd slik at det ikke fryser noggin. Fukt håret og deretter massere mayo i. Pakk hodet i et varmt håndkle i 30-60 minutter og skyll. Ikke sjampo med en gang å la oljer sitte i og tilstand håret ditt så fullstendig som mulig. Du vil føle deg bedre og håret vil utstråle sexy.

Gammel avslapping idé # 4: henge med venner

Ny idé: henge med venner ved hjelp av et tema

Stedet for å gjøre det kommer til den samme gamle sted, gjør det samme gamle ting og ha den samme gamle samtale, gjør chilling med peeps morsomt og interessant ved å sette et tema. Gjør det til en Hawaiian Luau eller gjenskape din favoritt TV-show. Gjør folk kle oss og oppføre delene. Hvis du virkelig inn i det, lage priser for beste kostyme eller skuespill jobb.

Gammel avslapping idé # 5: se din favoritt film

Ny idé: se din favoritt film kledd som din favoritt karakter

Hvis det er din favoritt film, har du sett det hundre ganger og vet det ord for ord. Så, hvorfor ikke kle seg som din favoritt karakter i filmen og si ordene på signalet? Hvem vet, kanskje du finner en ny ferdighet i skuespill.

Gammel avslapping idé # 6: Gjør verftet arbeid

Ny idé: gjør verftet arbeid late som om du er en horticulturalist som har funnet en ny plantearter

Når du er beskjæring din dyrebare blomster og trær, opptre som om du har laget dem selv. De er en ny og sjelden hybrid som du har gjort skje. Hva vil du kalle dem, og hvordan vil du fortelle verden om dem? Snakk med dem som de er babyer og la dem føle kjærlighet.

Gammel avslapping idé # 7: lytte til musikk

Ny idé: lytte til musikk som om du er i musikkvideoen

Hvorfor bare lytte til musikk når du kan samhandle med bandet? Det eneste du må bestemme er hva instrument du ønsker å spille. Hvis det er trommer, tre skjeer gjøre store pinner. Kanskje det er på gitaren? En kosteskaft vil gjøre. Plukk din "instrument" og jobb deg magi. Selvfølgelig, hvis du heller vil være en backup danser, det er greit også. Få groove på!

Gammel avslapping idé # 8: leke med barna

Ny idé: leke med barna og la dem være de voksne

Fortell barna dine at du ønsker å spille huset, men du vil la dem være ansvarlig. La dem gjøre reglene og deler ut faget når du oppføre seg dårlig. Ikke bare er dette en fin måte å la deg være et barn igjen, men det også lar dine små være i dine sko, og se ting fra ditt perspektiv. For litt ekstra moro, handle som de gjør og se hvordan de liker det.

Gammel avslapping idé # 9: leke med kjæledyrene

Ny idé: leke med kjæledyrene som om du er en av dem

Faktisk gå ned på alle fire med hunden din og presse ham rundt som han gjør du når du går inn døren. Snuse ham ut, og hvis du er modig, leder til hans matskålen. Ord av advarsel - dette er ikke den beste av ideer med alle kjæledyr. Noen få litt amper, og hvis du har noe som en hest, ville jeg bare la dette alene.

Gammel avslapping idé # 10: gå til gym

Ny idé: å gå til gym iført klær som tydelig ikke samsvarer

Bruke shorts med striper som er vertikale med en skjorte som har horisontale seg. Velg farger som tydelig sammenstøt. Ikke bare vil de blikkene som kommer din vei distrahere deg fra hva du har på hjertet, vil du også gi den fordelen til andre gym beskyttere også.

Gammel avslapping idé # 11: kokk

Ny idé: kokk med mystery ingredienser

Har du noen gang sett TV-showet hakket? Gå inn på kjøkkenet og har noen satt tre tilfeldige ingredienser på disken. Din jobb er å komme opp med noe spiselig som inkluderer alle tre av disse elementene. Hvis du vil ha lagt press, sette deg selv en tidsramme. Når du er ferdig, la familien din kritikk mesterverk.

Gammel avslapping idé # 12: tegne eller male

Ny idé: tegne eller male et bilde for et familiemedlem, og sende det til dem

Alle liker å få post. Og det er enda bedre når det kommer fra hjertet. Få ut fargestifter, maling eller farget blyant og spille Picasso. Tenk på hvor gøy det vil være for din familie eller venner til å åpne e-posten sin og se en håndmalt mesterverk signert av deg. Og neste gang du går til huset deres, kan du bare se ditt bilde på sine kjøleskap!

Gammel avslapping idé # 13: ta et bad

Ny idé: Ta et bad med kroppen maling og designe dine egne tatoveringer

Dette er bra om du allerede har tatoveringer eller ikke. Suge i varmt vann og la inspirasjonen streik. Design din egen kunstverk og plassere det strategisk på kroppen din. Hvis du ikke er så kreative, la betydelige andre i badekaret for å designe en for deg. Sikkert de vil komme opp med noe du liker - på flere måter enn én.

Gammel avslapping idé # 14: meditere

Ny idé: meditere naken

Hvis du ønsker å være ett med kroppen din, så la ingenting komme i veien - som klær. Droppe buksa og skjorte og gjøre noen fokusert pust til la tankene klare seg selv og slappe av.

Gammel avslapping idé # 15: gå til en komedie klubb

Ny idé: gå til en komedie klubb på open mic night og komme på scenen

Hvilken bedre måte å slappe av enn å dele noen ler med et rom fullt av fremmede? Og, når det er dere som gjør dem til å le, det er en ekstra bonus! Har du allerede slitt dine vitser ut på familie og venner så nå er det på tide å prøve det ut på nye ofre, mener jeg publikum medlemmer. Så, ansiktet ditt indre frykt og steg opp til mic.

Du trenger ikke å gjøre de samme gamle ting som alle andre å gå bort fra kompleksiteten i livet. Du må bare være kreativ. Så, hvordan kan du sette en vri på favorittsidene avspenningsteknikker?

Aktuelle artikler