3 dyrebare forhandle lønn tips for kvinner

Det er på høy tid vi endret den dystre statistikken som sier kvinner forhandle sin lønn betydelig mindre enn sine mannlige kolleger. Det er en kultur og tradisjon ting, for dypt rotfestet å forsvinne i det 21. århundre.

3 dyrebare forhandle lønn tips for kvinner

Du trenger ikke å passe inn i det generelle mønsteret. Bare få forberedt med disse tre smarte forhandle lønn tips for kvinner og vet hva du kan forvente på intervju når en HR bringer opp denne sensitive saken.

Hvis de ikke spør hva du tror du er verdt, men tilbyr deg en jobb og en viss lønn, være proaktiv og aldri glipp av muligheten til å forhandle lønnen din ytterligere.

En. Kjenner bransjen benchmark

Det er ikke nok å vite lønn rekkevidde for din posisjon i ditt eget selskap. De overordnede trenger å tro at du vurderer andre, mer lukrative tilbud, så gjør leksene i tide og forskning hvor mye fagfolk i din profil og lignende opplevelse nivå tjene innenfor byen og resten av landet.

Ikke se overambitious, men bare ambisiøse nok til å være klar til å flytte til en posisjon og en lønnsslipp bedre tilpasning til din kompetanse.

2. Komme foran speilet...

... Og begynne å trene! Du trenger ikke å gjenta den berømte "Snakker du til meg?" setning, men du trenger ikke å pre-stage hele stressende hendelse og utvikle taktikk når det gjelder holdning, ordforråd og selvtillit.

Invitere vennene dine og utveksle de siste forhandling historier. På denne måten vil du få et innblikk i standard lønn forhandle spørsmålet bassenget for å redde deg fra noen overraskelser. Visualisere situasjonen og føler som om du har gjort det, og fikk lønnsøkning. Som du fremkalle glade følelser mens praktisere, vil du nyte en selvtillit boost som vil pent integreres med personligheten din.

3. Aldri undervurder kraften dressing mojo

Forhandle lønn er et sinn spill, så ikke forvent å bli oppfattet som en seriøs aktør hvis du møter opp kledd i trist eller kjedelig klær. Du vil at ordet suksess skrevet over hele deg. Det er tre surefire måter å gå om dette. Velg den som passer din personlighet og din bransje best. Forhandle fram en skole leders lønn krever en mer klassisk antrekk enn en for å vinne over hipster IT oppstart sjefer, spesielt hvis du er en grafisk designer.

Den første vinnende combo er den eviggrønne makt svart, med en hvit eller fargerike lite aksent tillatt. Svart er virkelig vakker, kan du bruke den med alt fra perle øredobber eller et anheng halskjede for super sofistikert, minimalistisk utseende. Alternativt kan du gå for fetere combos med en uttalelse ring, belte eller et annet tilbehør.

Men hvis du ikke er en leder, og din nåværende posisjon ikke er ment for noen ambisiøst, men for en flittig bie kontorist, bare holde styling lav profil ennå upåklagelig. Gå for naturlige materialer, elegant og moderne design og pastellfarger. I dette tilfellet ser og oppfører seg som en super effektiv medarbeider fortjener en attraktiv kompensasjon pakke som vil hindre deg fra å forlate selskapet for en bedre avtale helst snart. Sjefer vet at treningen din erstatning ikke er kostnadseffektivt og ryddig utseende vil skape en upåklagelig image.

Den siste er morderen elegant antrekk for dame ledere. Det er selvforklarende, din selvtillit og egenart er på skjermen, noe som tyder på at du er klar til å gå videre til neste regnskapsår eller karriere nivå. Innovative designer sko, multi print mikser, feminine kutt, kjoler og lyse tilbehør er den nye makt dress alternativ. Ta ut din personlighet å bli verdsatt for hva du er og betalt deretter.

Våre forhandle lønn tips for kvinner er bare rammen for dine talenter og ferdigheter til å blomstre når det virkelig gjelder. Det er bare en stor no-no. Aldri ta forhandlinger og deres resultater personlig. Mange kvinner, samt andre profesjonelle situasjoner, og det gjør dem reagere i en følelsesmessig måte. Hold hodet kaldt hele tiden, og du vil bli klatre opp karrierestigen jevnt og trutt. Ikke gjør disse syv feil når du forhandle om lønnen din.

Aktuelle artikler