3 naturlige antibiotika for barn

Det er velkjent at antibiotika er dårlig for barna, en vel som for voksne. De kan ødelegge mange vennlige bakterier som hjelper barna å bekjempe infeksjoner naturlig og skade deres immunsystem. Hvis du ønsker å hjelpe barnet vokse sunn og sterk, ta en titt på disse forslagene og oppdage tre fantastiske og helt naturlig antibiotika for barna.

3 naturlige antibiotika for barn

En. Propolis er gunstig og uunnværlig for barn

Propolis er en av de beste naturlige antibiotika for barna. Det er ofte kalt "Naturens fremste forebyggende", mens i Russland har det enda fått kallenavnet "Russian penicillin", på grunn av sin omfattende bruk i dette landet.

Propolis er en resinous blanding som honningbier samler fra et tre bark, sevje blomster og blader. De blander dette harpiks med nektar å få en voksaktig substans for å forsegle åpne områder i sine elveblest, samt å sterilisere seg når de går tilbake igjen

Mange leger anbefaler at propolis er en ekstremt gunstig og uunnværlig middel for å hjelpe barn å helbrede infeksjoner og sykdommer og forbedre deres immunsystem. Den har en eksepsjonell antibiotika, antibakteriell og antimikrobiell effekt og effektivt virker mot skadelige bakterier, uten å ødelegge de gode som hver foreskrevet antibiotika gjør. Halv voksendose av propolis er den anbefalte og riktig dosering for barn.

Propolis har ingen bivirkninger og utøver en meget gunstig effekt på organismen generelt. Det er effektivt i behandling av forkjølelse, sår hals, tette bihuler, feber, intestinal virus, bronkitt, øre infeksjoner, hodepine, samt kutt, åpne sår og brannsår. Det stimulerer også immunsystemet og hjelper absorpsjon av visse næringsstoffer.

Denne fremragende naturlig antibiotika er rik på vitamin B-kompleks og inneholder også vitamin C, E og provitamin A. Det er høy i aminosyrer, fett, samt mange mineraler og sporstoffer. Den inneholder også mange forskjellige typer flavonoider som er hovedansvarlig for sine antibakterielle egenskaper.

2. Oliven blad ekstrakt hjelper dreper bakterier og bekjempe sykdom hos barn

Den oliven blad viktigste forbindelsen er en phytochemical kalt oleuropein. Når svelget, bryter dette elementet ned og konverterer til elenolic syre, et stoff som har svært kraftige antibakterielle egenskaper. Dette gjør oliven blad trekke ut en svært effektiv naturlig antibiotikum som kan svært fordel både voksne og barn.

Oliven blad sin medisinske krefter er mye brukt for å hjelpe barn å helbrede ulike bakterielle infeksjoner og kjempe sykdommer, samt hindre virus fra å formere seg og spre seg i kroppen. Det kan behandle forkjølelse, influensa og forbedre og oppmuntre immunsystem til å bekjempe og slå sykdommer.

Oliven blad ekstrakt fungerer også som en snerpende og er nyttig i behandling av kutt, skrubbsår, brannsår og utslett. Det er en effektiv antibakterielt middel som kurerer sveve og skadet hud og gjenoppbygger sunn hud vev.

Ifølge Ekte Foreldre kan pinkeye, en vanlig barndom infeksjon forårsaket av bakterier og virus, effektivt behandles med oliven blad ekstrakt.

For å summere det hele opp, kan oliven blad ekstrakt drepe forskjellige typer smittestoffer, samt bekjempe antibiotika-resistente bakterier.

Oliven blad ekstrakt finnes i forskjellige former som kan brukes både muntlig og lokalt. Den er tilgjengelig i kapsler, flytende ekstrakt og te.

3. Honning og kanel

Honning og kanel sammen foreta en kraftig naturlig antibiotika for barna, uten bivirkninger. De styrker immunforsvaret og øke barns motstandskraft mot virus og infeksjoner, kjempe mange typer bakterier, influensa bakterier og andre sykdommer.

Honning

Rå honning er et naturlig antibiotikum som har vært brukt i århundrer for å drepe bakterier og parasitter og å behandle luftveisproblemer, hoste, sår hals, samt hudinfeksjoner. Den inneholder en viktig bienes enzym kalt glukose oksidase. Når det kombineres med vann eller med væsker utgitt av skadet vev celler (sår), danner dette enzymet hydrogen peroxide, et desinfeksjonsmiddel vanligvis selges i apoteker. Det er derfor honning er svært effektiv i healing sår og lage te sterkere og mer effektive.

Bruk alltid rå, upasteurisert honning, fordi pasteurisering dreper de fleste av de aktive ingredienser og naturlige antibiotika at honning inneholder

Kanel

Kanel har sterke antibakterielle egenskaper og fungerer som en naturlig antibiotika og antiseptisk å helbrede infeksjoner og forskjellige sykdommer. Oljen som finnes i barken er rik på komponenter som har kraftig antimikrobiell og fungicid virkning.

Kanel er nyttig i behandling av et stort antall helsemessige lidelser, inkludert diaré, innvollsparasitter, forkjølelse, influensa, luftveisproblemer, gjær infeksjoner og huden betennelser. Det er spesielt effektiv i å lindre fordøyelseskanalen lidelser og blæreinfeksjoner.

Den har også evnen til å øke hjernens aktivitet og regnes som en av sine store allierte.

Hvordan bruke honning og kanel

Lag en naturlig velsmakende antibiotika drikke for ungen din - fortynne en teskje kanel pulver i en kopp kokende vann. Etter 5 minutter, tilsett en teskje av rå honning.

Du kan også bare blande 1/3 ts kanel pulver med en teskje honning. Det smaker lake en candy og er svært gunstig!

Prøv å bruke de tre rettsmidler som er beskrevet ovenfor, og du vil bli overrasket over hvor mye barnet vil ha nytte av dem. Hvis du vet om andre gode naturlige antibiotika for barn, dele dem for de som er på jakt etter en sunn måte å kurere sine barn. Legg igjen en kommentar.

Aktuelle artikler