3 tvingende grunner til hvorfor du bør endelig skrive boken din

Det er på tide å sette deg ned og begynne å sette dine tanker, ideer og historien linjer på papir. Her er tre grunner til hvorfor du bør slutt skrive en bok.

3 tvingende grunner til hvorfor du bør endelig skrive boken din

Som forfatter og publisert forfatter, når jeg forteller folk hva jeg gjør for en lever, er jeg ofte møtt med svaret: "Jeg har alltid ønsket å skrive en bok."

Det er litt spennende fordi jeg aldri innsett hvor mange ville være forfattere det er der ute som deler min lidenskap for å sette ord på papir. Men samtidig gjør det meg trist fordi disse menneskene ikke oppnår sine mål om endelig se sine tanker på trykk.

Hvis dette er deg, så du har sannsynligvis hatt daydream av å se navnet ditt på bestselgerne listen. Du har tenkt deg på boksigneringer eller fancy fester med andre kjente forfattere og film kjendiser (og noen andre som har oppnådd graden av suksess).

Du har avbildet selv sitter med en varm kopp kaffe på en benk ved vannet mens du mediterer over hva bestselger du skal skrive neste.

Vel, det er på tide å ta disse visjonene og gjøre dem til virkelighet. Hvis du ikke er helt overbevist om at du har det som trengs, her er tre svært overbevisende grunner som kan forandre ditt sinn og motivere dere til umiddelbar handling:

Det er en arv

Når jeg ser på alle de publiserte arbeider jeg både på nettet og i papirutgave, jeg alltid minnet om at de vil være der lenge etter at jeg sluttet å skrive.

I virkeligheten, vil de sannsynligvis være rundt på noen måte, form eller form for alltid som selvfølgelig vil jeg ikke være. Enten det er min bok om noens hylle eller en internett-artikkel som leses år på veien, som en forfatter jeg har muligheten til å forlate min arv bak for andre å følge.

Det er ganske kraftig når du stoppe og tenke på det. Det er utrolig at du kan påvirke verden, ikke bare i det øyeblikket du publiserte eller skrives ut, men for årene og tiårene som kommer. Tenk på hvor mange krusninger du kan sende over havet av livet i denne perioden.

Så, hvis du ville bare sette deg ned å sette dine egne ord på papir, vil du være å gjøre det samme. Du vil la fremtidige generasjoner lære alle de leksjonene du har til å undervise. Du vil ha permanent etset navnet ditt i historiens bøker av denne store verden.

[Les: Kraften til inspirasjon og hvordan du kan finne din ]

Ingen angrer

Denne grunnen er den som dyttet meg mest da jeg begynte faktisk å skrive bøkene mine. Jeg hadde publisere en bok på listen min bøtte for så lenge jeg kan huske. Og jeg visste at hvis jeg ikke faktisk sitte ned og gjøre det, ble jeg kommer til å angre på det resten av livet mitt.

Utsett ikke deg selv i en posisjon hvor du en dag se tilbake og skulle ønske du ville ha tatt tid, men gjorde det ikke. Du ønsker ikke å være i senere år i livet, sitter i en gyngestol på verandaen din ønske at du hadde skrevet og utgitt en bok. Det er helt meningsløst... og 100% unngått.

La den visjonen være den som motiverer deg til å endelig ta affære. Hold det bildet i hodet ditt, slik at du ikke gjør det til en realitet. Bedre ennå, bilde selv ved en moden alder ser tilbake på livet ditt helt fornøyd med det faktum at du setter ut for å gjøre noe, og du gjorde det.

[Les: The # 1 nøkkelen til å leve et lykkelig liv ]

Det kan inspirere eller motivere andre

Dette er trolig den minst forventet, men mest hyggelig respons jeg har fått når jeg forteller andre jeg har skrevet et par bøker. Du kan nesten se hjulene i gang i hodet sitt som de blir motivert til å forfølge sine egne mål og oppnå sine egne drømmer, som er en fantastisk ting å være en del av.

Jeg har snakket med flere personer som jeg kjenner som har informert meg om at de har endelig begynt å skrive sin egen bok delvis fordi jeg viste dem det var mulig. De kan se på et nært og personlig nivå at du virkelig kan skrive og publisere dine egne verker.

Jeg tar dette som et stort kompliment. Å vite at du gjorde noe opprinnelig for deg som har hjulpet utallige andre med å oppnå en større grad av livstilfredshet er fantastisk. Det gjør hele prosessen mer spesielt fordi du har påvirket noen andres liv på en svært positiv måte.

Så, er du klar til å begynne å pennen dine egne historier? Fortell dine egne historier? Del med verden all den kunnskap, fantasi og tanker som lever i sinnet ditt?

[Les: 50 inspirerende bøker som kan forandre ditt liv ]

Noen tips for å komme i gang

Hvis svaret er ja, her er noen ting som jeg har lært underveis som også kan hjelpe deg når du begynner din ferd mot å bli en publisert forfatter:

  • Lag en enkel skisse. Dette vil bidra til å holde deg på sporet og beveger seg i den retningen du ønsker å gå. Det kan endre (og mest sannsynlig vil), men du vil ha en generell idé om hva det er som du ønsker at dine ord å formidle.
  • Ikke bli begrenset til å skrive fra begynnelse til slutt. Hvis det er én ting jeg har lært som en forfatter, vil en tanke forlate hodet like fort som det kommer inn det. Så, hvis du har en god idé til noe mer egnet mot midten av boken, skrive det først. Du kan alltid legge begynnelsen senere.
  • Sett deg ned og skrive. Dette sier seg selv, men dette er ofte den vanskeligste delen. Du kan komme foran dataskjermen og få tankene gå tom fordi det kan være overveldende. Bare puste og la tankene flyte gjennom fingrene til tastaturet.
  • Ikke rediger til du er ferdig. Jeg pleide å tilbringe utallige timer å gå over mine ord rett etter at de ble skrevet, prøver å få dem til å si akkurat det rette i akkurat den rette måten. Men kveler dette din kreativitet og forstyrrer flyten. I stedet får alle dine ord ned på papiret og bekymre redigere dem senere. Bare ta den grunnleggende ideen for nå.
  • Husk at litt går en lang vei. Du trenger ikke å skrive boken i en natt, bør heller ikke du. I stedet fokuserer på å bare gjøre én eller to sider om gangen. Hold det tempoet daglig, og du får det snart nok.

Nå har du grunnene til hvorfor du bør endelig forfølge målet om penning en bok og noen generelle retningslinjer for å hjelpe deg i gang.

Det er på tide å forlate arv og forandre verden... ett ord av gangen.

[Les: 7 måter å forandre ditt liv og leve livet ditt med vilje ]

Aktuelle artikler