3 viktige tips for et opphold hjemme mor tilbake i jobb

Når du tok svangerskapspermisjon, virket det på tide å gå tilbake til arbeid million år unna. Hvem kunne ha kjent at det vil passere så raskt?

3 viktige tips for et opphold hjemme mor tilbake i jobb

Tiden flyr, og nå du sitter og bekymre deg for hvordan du kan organisere livet ditt og kjøre en familie når du kommer tilbake til arbeid. Min svangerskapspermisjon endte to måneder siden, og nå kan jeg si at vårt liv er ganske mye organisert, og mesteparten av tiden vi fungere ok. Her er tre tips for å hjelpe en hjemmeværende mor skip annet hinder på vei til å bli en real-life dronning.

En. Gi omsorg for dine barn

Det første (og viktigste) er å finne den rette personen til å se etter barna dine mens du er borte. Dette sier seg selv, og du har sikkert gitt det mange trodde nå. Før du tar en endelig beslutning sjekke om dine venner eller slektninger med barn kan anbefale en pålitelig barnevakt eller en au pair og besøke noen barnehager (slik at du kan sammenligne dem). Det ville være nyttig hvis eller ektefellens foreldre noen ganger kunne se etter barna, særlig hvis de er pensjonert og bor i nærheten. For eksempel kan de baby sitter en eller to ganger i uken, eller noen få timer hver dag. En hjemmeværende mamma er tilbake til arbeid er en stor forandring i et barns liv, og det ville være bra hvis noen de kjenner er å ta vare på dem før de blir vant til den nye livsstilen.

2. Organiser husarbeid

Holde huset skinnende rent er ikke lenger på prioriteringslisten. Hold det ryddig, men ikke overdriv.

Her er hvordan jeg gjør det: jeg rengjøre bare på lørdager, i løpet av uken jeg bruker våt rengjøring servietter til å rense badet (toalettseter, gulvet, alt) kjøkkenet (arbeidsområde etc). Jeg støvsuge to ganger i uken og jeg grundig rent hele på lørdager.

Vaskerom:

Gjør ting enklere for deg selv, ikke stryke noe, men klærne. Ikke kast bort tid på stryking undertøy, sokker, laken osv. Bare vask og tørk dem. For å unngå å ha et fjell av vaskerom i huset, alltid brette og legge bort tøyet de øyeblikkene det tørker. Disiplin selv og det vil gjøre livet mye enklere.

Matlaging:

Det første du bør gjøre (hvis du ikke har gjort det nå) er å planlegge en ukes eller en måneds meny. Jeg planlegger menyen ukentlig, kjøpe dagligvarer og lage mat to ganger i uken, vanligvis på lørdag og onsdag. Jeg koker tre forskjellige måltider (for eksempel-en kjøttpudding, kylling suppe, biff lapskaus etc) deler hver i 2-3 porsjoner og fryse. På denne måten når du kommer tilbake fra jobb, alt du trenger å gjøre tjene litt salat, koke pasta eller ris, og tine måltid i mikrobølgeovnen. Du vil ha hjemmelaget mat og en annen lunsj hver dag.

3. Ta vare på utseendet ditt

Du må se bra ut, og dette er ikke forhandles om. Du vil sannsynligvis trenge noen nye klær for arbeid (t-skjorter og baggy bukser er bo-hjemme mors uniform) så du må være smart når du handler. Få to skjørt, en kjole og en blazer i nøytrale farger som sort, marineblå, grå eller krem. Du kan få noen gode ideer lesing 7 smarte måter å kle på et budsjett.

Aldri undervurder viktigheten av å ha en god frisør. Velge en frisyre som er moderne, blir som deg og som er lett å vedlikeholde vil spare deg for masse tid og nerver når du er på en stram tidsplan.

Glem neglelakk for en stund, med mindre du virkelig liker manikyr og alltid finne tid til det, det er ingenting styggere enn chipped negler. Hold neglene rene og hendene godt hydrert, og det vil være nok.

Aktuelle artikler