4 enkle regler for hvordan du rengjør skapet

Ok, vi vet alle det, vi jenter noen ganger kjøpe for mange klær. Selv om vi har en perfekt anledning til å bære noe når vi kjøper det, la oss innse det, har hver jentes klesskap mer klær enn hun bærer. Dette selvfølgelig gjør et rot i skapet. Se, disse er enkle regler for hvordan du rengjør skapet ditt.

4 enkle regler for hvordan du rengjør skapet

En. Ta alt ut

Du kan ikke bare åpne skapet ditt og ordne et par ting. Du må rengjøre den grundig. Ta alle klærne ut av skapet.

Det er ting som du ikke trenger, og ting som du kan donere så start med dem. Få noen poser og begynne å pakke tingene for Good Will. Ta alt som er gammelt og slitt og noe som du ikke har slitt i to år eller mer.

Det må være noe du holder fordi du håper å bruke den igjen når du mister noen vekt. Ta den ut, presser det bare deg uansett. Pakke alt du fikk i gave. Du vil bringe smiler til noen ansikter som trenger et smil, og du vil få plass i skapet.

2. Rengjør skapet

Når du har tatt alle klærne ut, er det på tide å faktisk rydde skapet. Tørk støvet av hyllene, rengjør kleshengere og kaste ut alt som ikke kan brukes lenger. Når du rengjør alt, prøv å visualisere hvordan man kan organisere skapet nå, for å kunne bruke den plassen du har.

3. Ordne klærne

Ikke legg klærne på samme haug. Ordne bukser, skjorter, skjørt og kjoler separat. Det er ikke nødvendig for meg å fortelle deg at alt som er laget av myke materialer, og at rynker lett, må være på en kleshenger. Noe som kan brettes, for eksempel bukser, t-skjorter og bluser, trenger ikke å gå på en kleshenger.

Bestem hvilken del av skapet er for hvilke klær. La oss si du har et skap med en topp og en bunn sokkel, og et sted for kleshengere i mellom. Bruk den øverste hyllen for skjorter og bluser og den nederste en for bukser og svettetokter.

Fold alt pent, ikke bare kaste den i. Du vil finne det lettere senere, vil det ta opp mindre plass og du må stryke det mindre. Det er litt slitsomt i begynnelsen, men det lønner seg i både tid og rom. Hvis du har en virkelig stor skapet, kan du også dele klærne etter farge, eller ved å jobbe og hver dag klær. På den måten vil det bli enda enklere å finne det du leter etter.

4. Respekter det du nettopp har gjort

Når du har renset skapet ditt, ikke bare lage et rot svært neste gang du kommer inn i den. Før du åpner skapet ditt, kan du prøve å finne ut hva du skal ha på seg, slik at du ikke ender opp med å ta alle klærne ut. Selv om du kommer til å prøve mer enn bare ett antrekk, ta tilbake alt du har prøvd på.

Hvis du lar den stå til du finner hva du skal ha, vil du sannsynligvis ende opp med å bli sent, og da vil du bare kaste klærne du ikke iført tilbake inn i skapet, og dermed skape et rot igjen.

Holde skapet rent er ikke så hardt arbeid som du kanskje tror. Selvfølgelig, etter en stund vil du ha for å rense den igjen, men så lenge du holder det ryddig mellom rengjøringer, vil du finne ting enklere, vil du ikke komme for sent, og du vil føle deg mindre stresset ut.

Aktuelle artikler