4 kule og forskjellige piercinger

Det pleide å være ganske klart - det er enten en nese, leppe, maritim eller en panne piercing. I dag har du dine muligheter åpne - det er så mange interessante steder å få hull! Så, hvis du er opp for å eksperimentere og inn i denne type ting sjekk ut vår liste over fire virkelig kule og forskjellige piercinger!

4 kule og forskjellige piercinger

En. Cheek Piercing

Dette er en ansikts piercing som går gjennom kinnet. Cheek piercing er vanligvis plassert symmetrisk på begge sider av ansiktet gjennomtrengende eller etterligne gropene. Andre plasseringer er også mulig, men dette er den mest vanlige som det er den tynneste delen av kinnet ditt, og derfor vil helbrede den raskeste.

Når det gjelder helbredelse, de ligner på leppe piercinger (kinnet piercinger kan også kvalifisere som piercing i munnen fordi den lange labret studs trenge hele veien gjennom til innsiden av munnen).

Den helbredende prosessen går fra 4 til 12 uker, og i løpet av den tiden det finnes regler for å opprettholde det som må følges for at alt skal gro riktig, for eksempel ingen å drikke alkohol og røyking osv.

2. Industrial Piercing

Disse kalles Stillas Piercing, eller bygging Piercing. Et industrielt Piercing er en enkelt rett smykke koble to hull i hull. Den typiske plassering for en industriell piercing er øret, der to piercinger er gjort på helix og anti-helix på motsatte sider, men de kan plasseres på andre deler av kroppen din også.

Ta vare på dem er en stor ting, fordi du er i utgangspunktet å ta vare på to helix piercinger gjort på en gang, og sjansene for smitte er doblet. Men, hvis du følger instruksjonene og gjør som du skal, bør øret brusk leges uten problemer. Det kan ta opptil 16 uker skjønt.

3. Anti - Øyenbryn Piercing

Dette er en type av en overflate piercing hvor den øvre kinn er gjennomboret, like under øyet, på toppen av cheekbone, vanligvis plassert diagonalt. Å være en overflate piercing, er det litt mer delikat og ta vare på den i healing perioden som tar opp til 12 uker er litt mer komplisert.

4. Hip Piercing

Dette er en overflate piercing typisk i lag kupletter - en på hver hofte. De er vanligvis plassert diagonalt i området i nærheten av hoftebeinet. Denne typen piercing er relativt moderne, og de har nylig blitt svært populær, akkurat som navle piercing pleide å være.

Healing perioden kan vare i opptil 16 uker og tar godt vare på dem er viktig i denne perioden, samt senere. Når jeg ser at de er plassert i det området det er alltid en stor sjanse for at du tilfeldigvis fange dem når du skifter for eksempel, så du må være ekstra forsiktig.

Aktuelle artikler