4 mest forfriskende sommer drinker

Når den varme sommeren kommer alt du kan tenke på, er hvordan man skal kjøle deg ned. Drikker noe kaldt og forfriskende hjelper alltid. Sjekk ut fire mest forfriskende sommer drinker.

4 mest forfriskende sommer drinker

Jeg må advare deg å være forsiktig med disse drikkene. Gi den et par minutter etter inn ditt hjem fra en veldig varm dag og drikker sakte, spesielt hvis du er tilbøyelig til å enkelt få en sår hals.

En. Frukt frys

Dette er en drikk som gjør at det føles kaldt selv om det er 100 grader ute. Det er ideelt for de som ikke ønsker klimaanlegg i sine hjem og fortsatt ønsker å kjøle seg ned på varme dager.

Forberedelse krever en frukt av ditt valg, mye is og en blender. Jeg foretrekker å gjøre dette med sitroner, appelsiner og grapefrukt - en av hver. Klem saften fra frukten og hell den i en blender. Legg minst to håndfuller av is og knuse det hele sammen.

Hvis du liker det søtere legge honning eller sukker. Honning er selvfølgelig bedre for å holde en sunnere diett. Ta et bredt halm og sakte nippe din super forfriskende drink.

2. Kaffe fryser

Jeg vet ikke om deg, men jeg virkelig ikke kan fordra varm kaffe på en varm dag. Min sommer kaffe er vanligvis kald kaffe frappes eller enda bedre - kaffe fryser.

Det er mange variasjoner til kaffen fryser tema, men min personlige favoritt er mocha fryseren. For å gjøre det du trenger: 1 kopp forberedt og avkjølte pulverkaffe, 2 kopper melk, 1 ts kakao, is og sukker.

Bland kaffe med melk og kakao, og tilsett sukker hvis du vil. Sette det hele i en blender og tilsett to håndfuller av is. Knus alt, sette et sugerør i den og nyte en kald kaffe som vil både kjøle deg ned og vekke deg.

3. Spritzers

Spritzer er en svært forfriskende sommer drikk, for det meste populær i Tyskland og Østerrike. Du vet hvordan det er vanskelig å håndtere alkohol under varme dager? Vel, hvis du vil at alkohol og ønsker ikke å føle deg enda varmere på grunn av det - spritzer er ditt valg.

Spritzers er lett gjort. Du trenger bare hvitvin av dine valg og club soda eller kullsyreholdig vann. Hell litt vin i glasset og tilsett club soda og det er det - din spritzer er gjort.

Det er best å gjøre sommeren spritzers med mindre vin og mer vann. For ekstra friskhet, legg sitron eller lime kiler, og noen presset sitron eller lime juice, og isen i glassene. Husk at du fortsatt å drikke alkohol, selv om det er blandet med vann, så ikke ha for mange spritzers.

4. Mojito

Mojito er den mest populære sommer cocktail. Den er elsket blant menn og kvinner likt, og det er virkelig en perfekt ting for å oppdatere deg på varme sommerkvelder.

Mojitos er laget med hvit rum, club soda, limesaft og mynteblader. Du må knuse et par friske mynteblader, slik at de slipper juice. Deretter legge til 1/3 av et glass hvit rom og 2/3 av club soda. Klem litt lime juice, satt i et par lime kiler og isbiter og få festen starter.

Ha i bakhodet at å drikke alkohol under varme sommerdager gjør at du føler deg enda varmere. Det er best ikke å drikke det, eller å holde seg til blandede drinker og cocktails som inneholder mindre alkohol og mer vann eller juice.

Aktuelle artikler