4 morgenkvalme naturlig rettsmidler

Morgenkvalme kan være et reelt problem for noen gravide, og noen ganger er det ikke lett i det hele tatt for å eliminere den helt. Det er velkjent at du tar noen over-the-counter anti-kvalme medisiner er absolutt ikke anbefalt, for de kan være ekstremt farlig for deg og babyen din. Men det er mange naturlige måter å lindre morgenkvalme og hindre den fra å være et konstant problem.

4 morgenkvalme naturlig rettsmidler

Følgende er en liste over åtte morgenkvalme naturlig rettsmidler, som kan være svært nyttig i å lindre uutholdelige følelser av kvalme og oppkast i svangerskapet. Prøv dem!

Ansvarsfraskrivelse:

Denne artikkelen er ment å gi informasjon. Vær så snill, ta kontakt med legen din først, før du tar noen naturlig rette eller urte supplement under svangerskapet.

Kosten tips

Å spise riktig mat og følger opp spesielle kostvaner kan betydelig hjelpe deg å håndtere morgenkvalme. Sjekk ut disse tipsene!

  • Spise hyppige små måltider og snacks hele dagen. Tom mage kan bidra til følelsen av kvalme, mens store måltider kan være vanskelig å fordøye.
  • Unngå stekt og fet mat - de er vanskelig å fordøye, og de kan intensivere kvalme symptomer.
  • Hold noen kjeks i nærheten av sengen. Prøv å spise noen så snart du åpner øynene, eller i løpet av natten om nødvendig. En tom mage kan ofte føre til morgenkvalme.
  • Ikke drikke og spise på samme tid.
  • Drikk rikelig med vann og andre væsker - dehydrering kan føre til kvalme og forårsake munntørrhet, svimmelhet og muskelkramper. Prøv å alltid erstatte mineraler, sukker og væske tapt gjennom oppkast, ved å drikke mye fersk juice, supper og vanlig vann.

Naturmidler

Ingefær

Ingefær er en utmerket morgenkvalme naturlig middel som har vært brukt i århundrer for å behandle ulike typer kvalme symptomer. Det er generelt anerkjent som trygge av Food and Drug Administration. Anbefalt dose er 1 gram (2 teskjeer) av pulverisert ingefær eller 3g av rå ingefær (ca tre teskjeer) per dag.

Å slå morgenkvalme, utarbeide en te ved bløtlegging 1/2 ts pulverisert ingefær i en kopp kokt vann. Avkjøl, press og nippe. Hvis du bruker fersk ingefær, tillate 2 ts revet ingefær til å koke i en kopp med vann i 15 til 20 minutter før du drikker.

Konsultere legen din dersom du tar ingefær i mer enn tre uker, for det kan påvirke blod-clotting mekanisme.

Peppermynte

Duften og smaken av peppermynte kan også hjelpe lindre morgenkvalme symptomer.

  • Pust peppermynte eterisk olje - hell to dråper på et lommetørkle eller legge noen dråper i en bolle fylt med varmt vann som du kan plassere i nærheten av sengen. Aromaterapi diffusorer er også veldig effektivt.
  • Forbered peppermynte te og kombinere det med kamille og sitronmelisse.
  • Du kan også tygge friske mynteblader eller kjøpe sukkerfrie peppermynte godteri og tyggegummi.

Fennikel og lakris

Disse er gode kvalme rettsmidler. Prøv å drikke fenikkel te eller bruke naturlige lakris drops eller barer.

Vitamin B6

Ta vitamin B6 tilskudd kan bidra til å kurere morgenkvalme. Anbefalt dose er 75 milligram per dag (10 til 25 milligram tre ganger om dagen). Men alltid snakke med legen din før du tar ekstra B6 sammen med prenatal vitaminer, for i noen tilfeller store doser av vitamin B6 kan ikke være helt trygt.

Prøv å konsumere også vitamin B6 rik mat, som for eksempel avokado, kylling, kalkun, fisk (torsk, laks, kveite, ørret, tunfisk og snapper), paprika, spinat, bakte poteter, og andre.

Akupressur og håndleddet band

Akupressur håndleddet band stimulere et bestemt akupunkturpunkt, som tradisjonell kinesisk medisin ekspertene kaller P6 Nei-Guan (Nei-Kuan) punkt eller Hjartepose 6.

Dette punktet lindrer kvalme generelt og hjelper graviditet morgenkvalme. Det kan enten massert ved å bruke press med fingrene, eller stimulert med en håndleddet band.

Den P6 Nei-Guan punkt finnes undersiden av armen, opp til tre fingre over håndleddet. Når du trykker dypt inn i dette punktet, vil du føle en svak sårhet som vil indikere at du har funnet riktig sted. Når du har funnet den, holde trykket i opptil 60 sekunder og gjenta når det er nødvendig.

Istedenfor å trykke på P6 Nei-Guan punkt av deg selv, kan du også bruke håndleddet band, som er svært effektive. Bare sørg for at bandet knappen er plassert nøyaktig på acupoint og trykk den 20 til 30 ganger med ett sekunds intervaller, når du føler deg syk.

Håndleddet band kan finnes på apotek, som de er laget for sjøsyke, reisesyke og mange andre typer kvalme.

La oss beskjed hvis du kjenner noen mer naturlig rettsmidler for morgenkvalme at du har prøvd og funnet effektive!

Aktuelle artikler