4 morsomme tegning spill for barn

Barn liker å tegne, vi alle vet det. De får rotete klær, rotete ansikter og la oss med rotete tepper, men smilet på deres ansikter og moro at tegningen representerer for dem alle er verdt en liten rot, ikke sant? Hvis du ønsker å delta og tegne med barnet ditt, gir vi deg disse fire morsomme og også svært nyttige tegning spill. Før du starter noen av dem, sørg for at du har fått ikke-giftige farger for tegning, særlig hvis barna er veldig ung og har en tendens til å sette ting i munnen.

4 morsomme tegning spill for barn

En. Familie tegning

Du bør spørre barnet ditt til å lage en tegning av familien din. La dem tegne et hus du bor i og alle medlemmene av familien din og fortelle dem at de skulle tegne det nøyaktig slik de ser det. Dette er ikke bare en morsom tegning spill for barnet ditt, men det er også en veldig viktig ting for deg.

Når barnet trekker familien din akkurat slik de ser det, kan du også se alle de tingene barnet ditt er kanskje ikke fortelle. Barn psykologer alltid gjøre denne tegningen spill med barna for å se hvordan familien fungerer. Hvis barnet for eksempel trekker familien din uten din mann, vil du vite at barnet mangler sin far og bør du se om din mann kunne jobbe mindre og bruke mer tid med familien.

Hele poenget med dette spillet er at det lar deg se din familie gjennom barnets øyne, og du trenger ikke å byrden ungen med alle de spørsmål du ønsker å spørre. Bare la dem tegne og ta hensyn til alle detaljene i tegningen fordi de lar deg hindre mye av mulige problemer med barna.

2. Future tegning

Hvis du ønsker å vite om ditt barns håp og drømmer be dem om å lage en tegning av hva de ønsker å bli når de vokser opp. Selvfølgelig kan du egentlig stole på denne dommen, spesielt med veldig små barn, men du kan få et innblikk i ting de er interessert i.

La oss si at din datter trekker seg som en ballerina - du kan vurdere ballettleksjoner stedet for fiolin leksjoner. Eller hvis din sønn trekker seg som en astronaut, vel selvfølgelig kan du ikke melde ham i en astronaut kurset, men du kan kjøpe noen barnebøker om universet at din sønn vil finne interessant.

3. Min favoritt ting

Be barnet ditt til å trekke sine favoritt ting. Sett opp et par kategorier som favoritt dyr, favoritt mat, favoritt klær eller noe annet du kan tenke på. Ditt barn vil være veldig glad for å gjøre dette, og det viser også dem at du bryr deg om de tingene de liker.

Dette er også en veldig god idé når vi leter etter en bursdag eller julegave for barnet ditt. Tegning sine favoritt ting vil hjelpe deg å plukke opp en perfekt dag lettere. Du vil også lære mye om dine barn gjennom denne morsomme tegning spill, fordi det gir et innblikk i ting du kanskje ikke husker å spørre ungen.

4. Besteforeldre

I ditt tilfelle barnets besteforeldre bor langt unna deg, bør du spørre barnet ditt nå og da for å gjøre en tegning av sine besteforeldre. Selvfølgelig kan du ikke forvente en perfekt portrett, men du kan for eksempel se om barnet husker bestemor hårfarge.

Dette er en veldig morsom tegning spill, og det er også veldig bra hvis du ikke vil at barnet skal glemme besteforeldrene fordi de ikke ser hverandre så ofte. Selvfølgelig, når barnet vokser opp litt de vil huske besteforeldrene selv om de ikke ser dem i år, men det er godt å minne dem når de er unge.

Tegning er i alle fall gøy, det er grunnen til barna elsker det så mye. Likevel, noen ganger de får problemer med tegningen sin, og dette er når du kan gå inn og foreslå en av disse morsomme tegning spill til barnet ditt. Barnet vil ha det litt gøy, og du vil lære noe nytt - så det er en vinn-vinn-situasjon.

Og du hadde det gøy, ikke sant?

Aktuelle artikler