4 tips for å gjøre et flott visittkort

I bedriftens verden, kan visittkortet si mer om deg enn noe annet. Du vil bli dømt etter utseendet på denne lille stykke tynn papp og det er behov for å representere deg på best mulig måte. Finn ut ca 4 tips for å gjøre et flott visittkort.

4 tips for å gjøre et flott visittkort

En. Informasjonen

Informasjonen på visittkortet er kjernen i selve kortet. Det bør være klare, konsise og besto av virksomheten din informasjon. Din personlige informasjon har ingen plass på visittkortet.

En god visittkortet bør inneholde tydelig informasjon om deg. Ditt navn, din yrkestittel og din bedrift tittelen er en start. De bør bli etterfulgt av telefonnummeret ditt, mobilnummer og e-postadresse. Hvis du har annen relevant faglig informasjon du tror du bør dele, gjerne legge det.

2. Forretninger vs Personal

Mange mennesker ønsker å presse inn litt personlig informasjon på visittkortene sine. Dette er faktisk en feil ting å gjøre, fordi næringslivet ikke ønsker egentlig å vite om ditt personlige liv. Jeg vet at dette kan høres hardt ut, men det er slik det er.

Men hvis du virkelig ønsker å ha et kort med din personlige eller private telefonnummer eller annen personlig informasjon, er det en måte. Bare gjør to kort - vil du ha ett kort med din bedrift informasjon om det og ett med din personlige info. En annen løsning ville være å lage en flip-over kortet, men to separate kort er fortsatt en bedre idé.

3. Utseendet


Ikke velg for mange farger eller fonter som er vanskelig å lese for. Du bør innarbeide selskapets logo på kortet og gjøre all informasjon tydelig og lett å lese.

På den annen side har det blitt bevist at rød farge på visittkort fanger folks oppmerksomhet. Det kan være lurt å legge en liten rød detalj på kortet ditt, eller har rød farge i bakgrunnen. Likevel, unngå røde bokstaver fordi de er vanskeligere å siv enn svart.

4. Stilen

Bruk fantasien når du bestemmer stilen på visittkortet. Det hele avhenger av selskapet du jobber for, og dens generelle stilen, men hvis du kan velge et par ting selv, her er noen tips.

Du kan legge inn bilde til visittkortet, som en avatar. På den måten folk vil lett forbinder navnet med ansiktet. Du kan lage en taktil detalj som vil gjøre kortet skiller seg ut. Du kan også endre formen, sier som at et kort må være rektangulær. Men holder den standard størrelse, slik at folk kan bære den i en lommebok. Ellers, du risikere en haug av dem mister kortet ditt.

Videre, hvis du ikke ønsker å endre formen og stilen for mye, men likevel ønsker visittkortet til å være annerledes, snu den vertikalt. Også, i tilfelle arbeidet krever at du reiser utenlands og jobbe med folk fra andre land, er det en god idé å lage visittkortet tospråklig.

Uansett hva du velger, så husk at visittkortet kan presentere deg i den beste og i verste måter. Velg et dristig design bare hvis du er sikker på det. For mer nyttig informasjon om hvordan å lage en flott visittkort besøk Forretninger vet hvordan. Hvis du velger en fet og unik stil, kan du finne kreative visittkort samling her.

Aktuelle artikler