5 enkle måter å spare penger rundt i huset

Hvis du kjører en husholdning du vet hvor mye det kan koste. Men ikke fortvil, det er ikke alle tungsinn og undergang, kan du spare penger rundt i huset. Sjekk ut disse fem enkle måter.

5 enkle måter å spare penger rundt i huset

En. Kjøp i bulk

Enhver kvinne vet at å kjøpe noen ting i bulk kan ha en svært positiv innvirkning på din økonomi. Selvfølgelig kan du ikke kjøpe alt i bulk, men du kan, og du bør kjøpe ting du trenger og bruker hver dag, toalettpapir, dusj geleer, sjampo, såper og sånn. Du vil sikkert trenge og bruke dem så du kan like godt spare noen penger på å kjøpe dem. Se opp for kvalitet skjønt, siden noen ting i bulk ikke virkelig lønne seg hvis kvaliteten er virkelig dårlig.

2. Kjøpe på salg

Dette er en fin måte å spare penger rundt i huset, spesielt hvis du kan spore salg. Sjekk ut et par store butikker kataloger og se hvilke elementer som er i salg, hvor og også hvor langt unna det bestemt butikk er fra huset ditt. Du har ikke gjort noe hvis du tilbringer 15 $ mer på gass for å spare 3 $ på skinke.

Vær veldig forsiktig når du kjøper mat på salg, fordi noen ganger butikker satt på salg mat som er svært nær sin utløpsdato. Sjekk alltid utløpsdatoen. Du ønsker ikke å kjøpe noe du senere vil kaste bort fordi det er utløpt. Uansett hvor mye mindre du har betalt for det, det er bare penger i vasken hvis du ikke bruker den. En annen svært viktig ting er, for ikke å kjøpe noe bare fordi det er på salg, kjøper det bare hvis du virkelig trenger det.

3. Stek

En av de største måter å spare litt penger rundt i huset er å koke maten i stedet for å bestille ut eller å spise ute på en restaurant. Les artikler om hvordan du kan spare penger på mat og om store penger å spare oppskrifter. Matlaging vil ikke bare spare penger, men det vil også gi en fin, sunn, hjemmelaget måltid for din familie.Du ikke trenger å bekymre deg for hva det er at du spiser fordi du vet nøyaktig hva ingrediensene er i maten din.

4. Finne hjelp

For å spare penger rundt i huset, må du lære å be om hjelp når du trenger det. Og jeg mener ikke leie hjelp, mener jeg ber om det. Ikke ansette en barnevakt. Hvis dine foreldre eller inlaws bor nær ditt hus, be dem om å være barnevakt barna dine i stedet. De vil være glad for å tilbringe litt tid med sine barnebarn, og du vil spare de pengene du ville ha brukt på en barnevakt.

Handel favoriserer med naboene dine, barnevakt sine barn og barnevakt dem har din, eller be dem om å fikse noe rundt huset ditt i retur. Bare se opp for dem som tror de kan fikse noe, men ender opp med å lage en større kaos. Du kan ende opp med å leie en profesjonell og betaler mer enn kostnaden for den første skaden.

5. Gjør nye ting ut av gamle

Dette gjelder spesielt for klær og møbler. Selvfølgelig, noen ganger, somethings er bare repareres, men noen ganger kan du fikse ting i stedet for å kjøpe nye. Hvis du har en skjorte som er ganske ny, men det er ikke "in" lenger, kan du prøve å sy en interessant detalj på det og gjøre det penere. Re-polstre den gamle sofaen i stedet for å kjøpe en ny. Det vil koste mye mindre og sofaen vil se ut som ny.

Det er mange måter å spare penger rundt i huset. Du trenger bare å sette noen trodde på det og la fantasien flyte. Jeg vedder på at du kan komme opp med noen gode ideer.

Føl deg fri til å dele dem.

Aktuelle artikler