5 fantastiske kjøkken tilbehør du må ha

Kjøkkenet har alltid vært et inspirerende sted for interiørarkitekter, og de har alltid prøvd å slå hverandre i å tilby beste design og tilbehør for denne delen av huset. Her er fem fantastiske designer produkter må du ikke gå glipp av!

5 fantastiske kjøkken tilbehør du må ha

Det spiller ingen rolle om du bruker mye tid på kjøkkenet eller ikke - noen designere tilby oss produkter så kult at du bare må ha dem! Og hvis du ikke er herre over kjøkken ferdigheter, vil disse brikkene definitivt gjøre opp for det!

En. BLI bestikk av ding3000 for konstantin slawinski

Denne utrolige bestikk sett er ikke bare et kjøkken verktøy og et kunstverk, men tilbyr også en flott introduksjon til måltidet. Det er en sammenføyning mekanisme som er samtidig et puslespill trenger å fullføre for å være i stand til å skille elementer og bruke dem. Måltidet kommer som en belønning for å takle utfordringen og definitivt føles mer smakfull!

2. Salt og pepper mill av Karim Rashid for skive

En gjenkjennelig utforming av en av verdens fremste designere kan nå være en del av kjøkkenet ditt! Dette avrundet mill er formet slik at den naturlig passer menneskehender og sitt rene design gjør det mulig å matche det med noen form for interiør. Du kan fremheve den skulpturelle natur skjemaet ved hjelp av riktig belysning, og du kan selv gjøre det det sentrale elementet i kjøkkenet ditt, spesielt hvis alle andre elementer er kubisk.

3. Magiske kaninen tannpirker holder av Giovannoni Stefano for Alessi

Du må alltid ha dine tannpirkere rundt spisebordet, men det kan noen ganger bli veldig vanskelig når du må bruke dem. Ingen flere bekymringer - Magic Bunny er utformet slik at den vekker barnet i selv den strengeste av mennesker. Det viser kraften i utformingen å endre hvordan vi ser på ting som det viser forlegenhet inn i bildet.

4. Kake cutter og server ved maria kirijervi for magisso

Denne slanke verktøyet vil gjøre din innsats med kake skjæring og serverer gå bort! Den kommer i flere farger og vil passe inn med ulike typer kjøkken innredning. Det vil også være en vakker tillegg til bordet innstilling.

5. Pure Komachi kniver av Kai

Ta med farger til kjøkken og smil på ansiktet ditt som du gjør dine oppgaver! Pure Komachi kniver er en av de mest sjarmerende kjøkken tilbehør der ute. Med søte detaljer og sterke farger, de gjør din tid på kjøkkenet morsomt og interessant.

Aktuelle artikler