5 geniale måter å spare penger i sommer

Hvor mange ganger har du sommerferie ende opp med en hodepine som skyldes overforbruk? Det tok meg mer enn bare en sommer for å lære leksjonen, og finne ut logiske måter å spare penger på denne, og hver sommer framover.

5 geniale måter å spare penger i sommer

En ferie du kan egentlig ikke råd til er det typisk sommer budsjett buster, og altfor ofte våre venner snakke oss til å kjøpe ekstravagante turer, lovende vi har tid av våre liv. Mens noen ganger kan det være slik, er det mer sannsynlig å gå tilbake fra fab flukt bare å møte den lite flatterende kredittkort balanse minner deg om alle de mojitos du svelget ned, eller enda verre, kjøpte for din ferie knuse som har glemt alt om deg en gang de fikk edru neste dag.

Den gode nyheten er, kan du fortsatt gjøre og skatten opprørende ferieminner hvis du planlegger godt, og studere måter å spare penger på denne svært sommer.

En. Reality check tid

Visualisere deg selv Kos deg i solen på en hvit sandstrand mot det asurblå havet bakteppe, er ikke akkurat det beste utgangspunktet for smart ferieplanleggingen. I stedet være brutalt realistisk og spør deg selv en sunn fornuft spørsmålet: "Hvor mye kan jeg bruke på dette sommerferie og fremdeles føler deg komfortabel med det" Først etter å skrive ned figuren, starte online undersøkelser for å grave ut de beste tilbudene innenfor din sikkerhetssone budsjett.

Noen av mine beste ferien var i super billige leirer når ler, og store reisefølge, var det som telte. Så det er ikke et spørsmål om hvor, men hvordan og med hvem, og disse tingene ikke koster penger, men dine sosiale ferdigheter.

Gi en sjanse til storbyferie i student vandrerhjem, eller helger i landet, og jeg lover at du vil komme tilbake med mer levende minner og morsomme historier, enn fra en kald, glamorøse 5-stjerners hotellet.

2. Glem sminke

Menn på stranden ikke bryr seg! En smart fyr faktisk vil bli frastøtt av stranden gjør opp, tenker at du er grunt, desperat og slett falsk. Skjønnhet industrien vil at du skal tro at deres nyeste bronzers, eller vanntette mascaraer, er like viktig som bikini. Vel er de ikke! Den sexy faktorene er ditt smil og en bekymringsløs holdning. Besparelser på forfengelighet produkter vil bringe fred til ditt sinn, og din indre fred vil utstråle som skjønnhet på utsiden.

Husker du da du var en liten jente, akkurat hvor leken og fri du følte på stranden? Ha det gøy med vennene dine vil tiltrekke gutta mer enn alle de designer utgjør av denne verden.

3. Hold hydrert med springvann eller fontene vann

Hvis du reiser med barn, legger de anbefalte åtte glass vann om dagen per person opp betraktelig til din siste kategorien, spesielt hvis du bestille mineralvann i restauranter og kafeer.

Visste du at vann fra springen i de fleste regioner er like bra som flaskevann er? Igjen, ønsker bransjen å villede deg med fancy TV-reklamer, som viser skog fjærer, og fe-lignende magre modeller, eller med top notch idrettsutøvere. Vann fra springen er nesten gratis, og er like rene og mineralrike som de fleste vannflaske merkevarer er. For ikke å nevne de miljømessige skader PET-flasker gjøre.

Plastflasker er kjent for å slippe skadelige kjemikalier slik spare både helse og penger ved å drikke vanlig vann fra springen.

4. Salg time!

Tålmodighet, please! Du trenger ikke å bruke den nyeste bikini og solbriller rett fra juni. Du vet altfor godt at det finnes dusinvis av din garderobe elementer som aldri fikk se dagens lys på dagen, slik at ingen vil noen gang merke du kjøpte dem i fjor.

Mine søteste sommerferie suvenirer er ting kjøpt i løpet av august prute salg til en brøkdel av sin opprinnelige pris, og det er en annen hel måned til idretten dem, ser nydelig og føles enda bedre fordi jeg ikke splurge.

5. Spis ute som en lokal

Det er ikke noe spennende om overbefolket turist restauranter, men regningen du ende opp med å betale for ikke å være mer kreativ. Vandre rundt i mindre kjente områder og gjøre det til en oppgave å oppdage en lokalbefolkningen favoritt hver dag. På denne måten får du til å lære om lokal kultur og livsstil mens betale mindre. Du kan også møte noen vennlige lokalbefolkningen som vil gjøre det neste anbefaling.

Aktuelle artikler