5 gode følelsen spill for barn

Alle kvinner opplever problemer med sine barn daglig. Men noen ganger, får ingenting oss så trist som ikke er i stand til å vite hvordan våre barn føler. Dette er spesielt viktig når våre barn er små og kan egentlig ikke uttrykke sine følelser på en riktig måte. Heldigvis, det er spill som kan hjelpe oss med dette, så sørg for at du leser hele denne artikkelen.

5 gode følelsen spill for barn

En. Tegning spill

Hvis du ikke vet hvordan barnet føler seg om en bestemt ting be dem om å lage en tegning om det. Noen ganger er det lettere for barna å tegne enn å snakke om sine problemer. Sørg for å fortelle barnet at de kan trekke nøyaktig hvordan de føler at ingen vil være sinte på dem om noe, slik at barnet kan virkelig uttrykke sine følelser på papiret. Hold løftet og ikke være sint på barnet ditt uansett hva du ser på papiret.

Prøv å snakke om tegningen med barnet ditt, eller trekke noe tilbake. Hele poenget er å vise barnet at de kan snakke med deg om noe, og at du alltid vil være der for å hjelpe dem å finne løsningen.

2. Uttrykksikon minnekort

Ta et par biter av papir eller enda bedre, runde papp plater. Tegn to av hvert uttrykk du kan tenke på, et lykkelig ansikt, et trist ansikt, en sint ansikt, et overrasket ansikt og så videre, og slå platene over slik at du ikke kan se hva som er på dem.

Spill en enkel minne spill med barnet ditt, og disse platene. Be barnet å matche to samme ansiktene sammen. Hvis barnet ditt kan lese, kan du prøve matchende et smilefjes med følelser - tegne et lykkelig ansikt på en plate og en ordet "lykkelig" på den andre, så la dem gjøre tilkoblingen.

3. Uttrykksikon gjettelek

Dette er en god følelser spill for barna dine, og du kan bruke emoticons du allerede har gjort for at fjeset minnekort spillet.

Ta en fjesing og spørre barna når de føler at ansiktet på tegningen. Dette er en veldig god måte å lære barnet forskjellen mellom følelser og situasjoner som provoserer dem. Du kan også prøve en omvendt type, be barnet å plukke et smilefjes for en historie. For eksempel, som står overfor de skulle plukke på den tiden da mamma og pappa kommer hjem fra jobb og så videre.

Du vil få en meget god innsikt i hvordan barnet forstår følelser og knytter dem til hverdagen situasjoner med dette følelser spillet, og dette kan i stor grad hjelpe deg i fremtiden hevingen av barnet ditt.

4. Story spillet


Du kan hjelpe barnet ditt med å håndtere sine følelser ved å fortelle dem en historie. Det trenger ikke å være sant, men det må ikke være misvisende. For eksempel, hvis ungen er virkelig sint fordi naboens barn stjal deres leketøy, fortelle dem en historie om "Patrick, en gutt som leketøy ble stjålet"; historien kan være en gutt som satt og tenkte lenge og hardt om hva du skal gjøre. Til slutt kom han opp med en løsning som det ville være best å gå over til barnet som stjal hans leketøy og tilby ham at to av dem skal spille sammen med den leken og være venner. Dette kan fungere, og det vil lære ungen at en fredelig løsning er den beste.

Bruk fantasien og komme opp med en god historie. Barn svarer godt til historier fra andres erfaring og du kan håndtere en rekke barnets følelser på denne måten.

5. Følelsen i en boble spill

Når barnet opplever noen negative følelser, som sinne eller tristhet kan du prøve en følelse i en boble spill.

Lær barnet ditt å si hvorfor de føler negative og deretter foreta en sirkulær bevegelse med hendene, som om du gjør en boble. Be barnet å sette negative følelser inn i det boble og gå til vinduet sammen. Blås følelser boble fra hendene. Nå kan du fortelle dine barn at det er ingen grunn for dem til å føle seg dårlig lenger, siden følelsen boble er borte.

Dette er et bra spill når det ikke er noen spesiell grunn til at barnet ditt har noen negative følelser, men ikke bruke den hvis det er et reelt problem som må arbeides med.

Barn er ikke lett i det hele tatt, å være en god mor kan være den vanskeligste jobben i verden. Så, ta det form for hjelp som jeg nettopp ga deg. Jeg håper at det hjelper deg å finne en måte å håndtere ditt barns følelser.

Aktuelle artikler