5 måter å fortelle at du er i Amerika bare ved å se på koppen

Hvis vi blir hva vi spiser, da landene er hva deres folk spiser. Noen vil tenke Europa som en gigantisk fet dobbel cheeseburger, men la meg fortelle deg med en gang, jeg har sett noen mye verre burgere enn hva verden vet fra McDonalds. La oss si Checkers en, dryppende med mayo... men nei, det er ikke det jeg skriver om.

5 måter å fortelle at du er i Amerika bare ved å se på koppen

Jeg vil sette min historie i en kopp. En plast cup. Enda bedre hvis det er disponibel. Enorme størrelse. Selv små ville gjøre også for de fleste europeere eller asiater.

Så hvordan kan du fortelle med ingen feil at du er i Europa (eller europeisk kjede restaurant), selv om du får bind for øynene, bare ved å holde en kopp?

En. Stor, stor, større

I Europa er det få størrelser, men ingenting er liten. Noen deler kan kalles små, mellomstore og store, men for de som ikke er født i Europa, vil de bli stor, større og to ganger denne størrelsen.

Noen ganger kopper er oppkalt store, ekstra stor og ekstra ekstra stor. De sier at kondomer skal selges i jumbo størrelser bare. Jeg mener, skal etikettene staten bare noe rundt XL håper at når mann kjøper det, vil han vokse større. Sammen med hans ego. Og hvis du noen gang har sett en kondom, har du sannsynligvis har en idé om at det kan komme til ballong størrelse. Selv har jeg hørt en jente som sier at de er alle små for kjæresten sin. Fyren var åpenbart å finne en dårlig unnskyldning for å praktisere sex på en utrygg måte. Samtidig informerte han henne at han er godt hengt. Og hun svelget det! Vet ikke om hun har gjort det bokstavelig talt.

Men det er ikke temaet. Det er bare det at tankene mine glir tilbake til sex hele tiden. Kanskje det er mangel på sex. Jeg må skrive for mye. Og så når jeg kommer til å gjøre det, begynner jeg å tenke med en gang om nye ting å skrive. Noen ganger tror jeg har sex ut av min poetiske stasjonen. Men la oss komme tilbake til drikke. Ingen protein shakes. Og ingen alkohol. Jeg vet ingenting om alkohol. Ærlig. Bare brus.

2. Kaldt, kaldt, kaldere

Damen ved siden av meg var rasende nesten som om flyet hadde blitt kansellert bare fordi steward på Alitalia fly savnet å sette litt is i koppen hennes. Det var klart for meg at hun er europeiske. Jeg er mer europeisk enn europeiske, men min italiensk er flytende så jeg kunne flørte med stuert og forklare en ting eller to om europeiske måten å drikke.

Hvis du sier nei is, i Europa, som betyr litt is. Hvis du bare bestille en drink, sier det seg selv at din kopp kommer full av is. Det er faktisk masse is med litt væske. Jeg har prøvd is-te gang, men det er ment å være fylt med is nesten som å lage sirup som du trenger for å fortynne med vann. Hjertet mitt begynte å slå raskere fra koffein etter min første (og siste) slurk.

Med cola, det er ikke mye bedre. Uten is, det er seig søt. Jeg har en søt tann, men selv for meg, det er kvalmende.

Vann er min greie i Europa. Jeg liker min vann kaldt. Jeg bare ikke få det hvorfor iskaldt vann må bli fylt med is! En slurk og jeg er ferdig å drikke. Og nei, det handler ikke om sparing og verden krise, er det ikke at det er noen ekstra isen lagt slik at du får mindre av drikken. Nei, kan du oppleve at i enkelte andre land. I Europa er drikke ikke anses velsmakende med mindre de er isete.

3. Søt, søt, søtere

Sukker, sirup eller sukker erstatning? Alt du vil. Det gjør ingen forskjell. Det smaker alltid søt. Ok, det er diabetikere, og de ønsker substitutter som smaker søtere enn sukker. Det finnes forskere som gruer sukker og de som advarer mot kreft provoserende stoffer i noen kunstige søtningsmidler. Så er det noen naturlige og sunne måter å blidgjøre din drink som planten stevia. Og ferskpresset juice er naturlig sukker rik, men det er fortsatt ikke nok. Ikke i Europa.

4. Ekte, falsk, og augmented reality

Det er en stor, faktisk enorm, engangs kopp foran deg. Det er is på innsiden, er det litt frukt. Massevis av presset frukt. Og sukker selvfølgelig (med mindre du ber om et søtningsmiddel). I Europa kan du ha en banan i frappe din. Det er ikke bare en blanding av is, vann og kunstige smaker. Men noen banan sirup vil bli lagt til. Gjett hvorfor... bananer ikke føler bananer nok! Vet du ikke det? Du må legge til noen falske ingredienser for å lage noe smaker mer ekte. Det er mer ekte enn the real thing! Det er som utvidet virkelighet! Vegas-stil!

5. Mer, mer, mer

Kaffe også kommer med 1200 kalorier delen. Hvordan er det mulig? Bare følg oppskriften... litt kaffe, super søt Creamer, sukker, mer sukker, melk. Du kan legge banan også. Og noen sirup. Ja, du kan få alt det fett gratis eller sukkerfri. Til tider kan selv 0 kalorier være så velsmakende som 1001. Som magi. Pure alkymi. Jeg mener, utmerket godt balanserte ingredienser av ulike nummerert 'E tallet. Ikke bekymre deg, bare noen få er ekstremt farlige de. Og selvfølgelig, vil det ikke være noen skade hvis du får en bit.

Oops, jeg glemte, drikker ikke kommer i små italienske espressokopper. Europeerne liker det stort. Europeerne liker det rikelig. Europeerne liker mer, mer, mer. Det er derfor restauranter og fast food kjeder har alltid gratis påfyll av brus klar. Din cup vil aldri være tom. Det vil ikke engang komme til halvparten, og det vil få full igjen, bare for å være sikker på at du vil ikke se din kopp halvtomt. Jeg bare ikke få hvordan noen mennesker fortsatt betale for en stor kopp når du står fritt til å fylle opp så mange ganger du vil i liten kopp. Jeg antar er noen lat til å stå opp for ofte (gatekjøkkenmat er selvbetjent mesteparten av tiden), og noen akkurat som store kopper.

Vi, europeere og Europeanized mennesker, synes å være avhengige av massiv, kaldt, søtt, og falske. Og det er avhengighet som gjør oss higer etter mer av det.

Tilgi meg alle dere som går mot strømmen. Du er sannsynligvis avhengige av også. Det er bare det at du er tilsynelatende sunn livsstil junkies. Og hvis du vil at ting sunt, du bedre lese ingredienslisten nøye. Spesielt alt som er skrevet med bittesmå bokstaver. Noen ganger er det de små tingene som teller mest.

Aktuelle artikler