5 måter å gjøre ditt hjem koselig for høsten

Til slutt er det høst - vår sommer feberen har lagt ned, og det er tid for oversized strikke gensere, varm kakao og gresskar patcher! Din innredning fra forrige sesong kan være ute litt slitt og lei av nå - så her er noen tips om forfriskende ditt sted, for uansett størrelse, og gjør det varmt og innbydende å ta i sesongen.

5 måter å gjøre ditt hjem koselig for høsten

En. Ta med høstfarger inne!

Med høsten kommer stimulerende farge og løvverk som gjør denne sesongen unik. La denne tiden av året inspirere deg til å bruke disse naturlige farger til din fordel! Appelsiner, rødt, gult og mørke brunt når det brukes strategisk, kan være harmonisk. Sjekk ut denne moderne stue:; de morsomme oransje / hvit vaser og kaste puter sammen med koselig teppe er alle subtile naturlige innslag. De psykedeliske plakater er med plakat designer Yann Legendre.

Bring naturen inne på en annen måte: deck hjemmet ditt med vakre kranser og blomster / blad ordninger! Dette er flott for å legge pops av levende farger rundt huset, samtidig som du legger til en rustikk sjarm. Denne skjermen er lett å oppnå, og vil se flott ut på en oppføring bordet.

Disse vakre sentrum stykker er perfekte fyllstoff for de tomme plasser på spisestuebordet, gir det en nydelig finishen.

2. Metaller

Når du tenker på metaller, kan du tenke kald, hard, og ikke akkurat "koselig". Men nettopp det motsatte er sant! Innslag av bronse, sølv og gull kan gi ditt hjem den varme følelsen. Skifte dine super lyse, sommer-y vaser og vegg stykker med strukturerte skulpturelle elementer, tilfører karakter og raffinement til hjemmet ditt som besøkende en sikker på å legge merke til!

Dette spesielt sesongens høst tabellen har en kvikksølv glass gresskar! Den legger glam og glans til denne rustikke landskapet. Det beste er praktiske funksjoner: når sesongen er over, kan du alltid lagre den og bruke den på nytt for neste år!

3. Knits 'n ting

Husker du de store gensere nevnt tidligere? Vel, hva kan være bedre å varme opp hjemmet ditt enn faktisk kle den opp i strikker også? Grip koseligste strikket teppe og kaste den over loveseat din for en umiddelbar tettsittende følelse. Hvis du har mørke tregulv, legge til en morsom, kontrasterende fuzzy teppe! Dette gir tekstur og dybde til plassen din.

Jeg er helt betatt av dette rommet utformet med varer fra Bynord sin høst / vinter Catalogue, det gjør at du føler det uforklarlige behov for å gå i dvalemodus. LOVE!

4. Stearinlys

Belysning virkelig gjør en forskjell i hvordan et rom blir oppfattet, og den generelle "mood" vi får fra å være i det. Når en plass ikke har riktig belysning for å matche denne stemningen, spiller det ingen rolle hvor koselig og kul møbler og dekorasjoner er - det bare ikke vil komme sammen for deg. Dagene blir kortere og kortere etter hvert som denne sesongen ruller i, belysning er viktig.

Alternativer for å belyse din plass er ubegrensede - enten din personlige stil er en av moderne eleganse eller av klassisk antikken, er det bundet til å være noe for deg. Stearinlys passer inn i noen av disse stilene! Den naturlige utstråling, varme og ro som stearinlys bringe inn i et rom er helt uten sidestykke!

Duftlys legge et viktig sesongmessige element og kos faktor. I ånden av høsten, sjekk ut disse herlige gresskar duftlys fra NEST dufter kalt Pumpkin Chai! De skaper en "koselig høst stemning" for ethvert hjem. Love, love, love!

5. Pumpkins, schmumpkins

Snakker av gresskar chai... hva er fall uten gresskar? Det er horder av kreative måter du kan bruke denne allsidige, gourd formet frukt (ja, frukt) for å sette koselige finpuss på ditt hjem. De er perfekte for mer enn bare kake, du kan dekorere mantelen med dem, stille dem opp utenfor dørstokken, og bruke dem som tabellen sentrum stykker! En liten pai kan ikke skade, skjønt.

Her er et par DIY prosjekter vi er forelsket i denne sesongen fra design blogger Sibylle av ' Funkytime ':

Ombre gresskar! Dette er en enkel, morsom DIY som gjør din blah-gresskar i søte små gresskar. Malingen gir dem personlighet, og gjør dem helt forskjellig fra hva du vanligvis ser. Nevnte jeg forresten at de er søte?

Jeg vedder på at du lurer på, "hvordan er dette en enda mulig?" Prosessen kalles "decoupaging," kjent som en form for dekorere gjort på et objekt ved å lime utskjæringer i en dyktig måte og tetting dem med lakk før cutout har en malt på utseende. Teknikken brukes vanligvis på esker og små møbler, men her er det brukt på et gresskar! Descoupaged gresskar er en perfekt måte å tilpasse dem, og er absolutt samtale startere!

Gresskar er den ultimate fall dekorasjon verktøy! Her noen andre måter å bruke gresskar rundt i huset:

Hoper dem på! Grab gresskar i alle størrelser, form og farge på linjen din trappa. Sammen med et par potter fulle av fargerike mammaer og salvie, er denne skjermen en innbydende måte å hilse dine gjester på døren.

Denne skjermen, skapt av design eksperter på Midtvesten levende, er helt nydelig! En av gresskarene er uthult å lage en provisorisk vase for bærene, oransje tulipaner og blader, og gir deg en svært naturlig utseende og overraskende raffinement.

Denne endringen av sesongen er din mulighet til å gjenoppfinne ditt hjem og få litt kreativ. La naturen være din inspirasjon, og viktigst av alt, ha det gøy!

Aktuelle artikler