5 planer for sommeren kan du ikke gå glipp av

Selv om de fleste av oss ønsker å tilbringe sommerferien soling og bading, er at ikke egentlig det eneste vi kunne gjøre. Det er mange flotte ting å gjøre i løpet av sommeren, og jeg presenterer deg fem av dem.

5 planer for sommeren kan du ikke gå glipp av

Ok, noen av disse krever litt ekstra innsats, men jeg lover det vil lønne seg til slutt. Tross alt, gode ting kommer til de som prøver hardt, ikke sant? Dette er fem planer for sommeren kan du ikke gå glipp av.

En. Se et nytt sted

Du vet hvordan det har alltid vært at ett sted som du har snakket om i årevis? Det ville være så godt å endelig se at sted, ikke sant? Vel, stå opp og gjøre det.

Ja, det er mange unnskyldninger for ikke å gjøre dette. Det er alltid penger problem, men du kan spare penger i løpet av året. Hvis du ikke vet hvordan, finne noen nyttige råd om hvordan du kan spare penger for en ferie eller ferie og sjekk ut hvordan å starte en ferie fond.

Du fortjener å se at spesielt sted, uansett hvor det måtte være. Så pakker kofferten og behandle deg selv med nye minner i sommer.

Hvis du ønsker å se et nytt sted, men har ikke det faktiske stedet i tankene, er det fortsatt løsningen for deg. Du kan velge en av de 10 beste steder å se før du dør, eller alle av dem, hvorfor ikke?

2. Lær et nytt språk

Sommer språkskoler er svært populære. Du kan lære det grunnleggende om et nytt språk raskt og vanligvis for mindre penger. Mange skoler tilbyr promo priser på sommerkurs.

Ok, ikke får en illusjon om at du vil bli flytende i løpet av et par måneder. Å lære et nytt språk tar tid. Hva er bra er at du kan prøve og se om det språket du har valgt passer deg. Hvis den gjør det du kan fortsette kurset når sommeren er over.

Det er mange språk der ute du kan lære. Jeg ville ha å foreslå deg å lære en av de topp seks mest nyttige språk å lære. Ikke bare at du vil gi deg selv en sjanse til å lære et nytt språk, kan du også åpne en rekke forretninger dører og være i stand til å forbedre din karriere.

Men hvis du er virkelig ikke i humør for et fremmed språk, ville jeg foreslå å lære tegnspråk. Dette er en svært human og en veldig fin ting å gjøre.

3. Gjøre noen veldedighetsarbeid

Det er mange mennesker der ute som kunne bruke din hjelp. Skriv ned veldedighetsarbeid på listen over planer for sommeren.

Enten du velger å jobbe frivillig i et offentlig kjøkken eller å lese for de eldre i en lokal pensjonisttilværelse hjemme, gjør arbeidet ditt saken. Du vil få en sjanse til å sette et smil på et par ansikter hver dag. Det er en følelse som knapt kan måles med noe annet i verden.

Spør på ditt samfunnshus om de tingene du kan gjøre. Frivillige er alltid nødvendig, og hvem vet, kanskje du finner noe nært knyttet til din fremtidige yrke og få verdifull erfaring.

Du kan også tilbringe ferien frivillig. Du vil ha en sjanse til å gjøre noe hyggelig og reise med lavere kostnader samtidig. Det er muligheter for å jobbe med dyr og mennesker også, og å tilby en hjelpende hånd der det trengs. Finn ut mer om gratis eller lave kostnader reiser og frivillig arbeid på følgende linker:

4. Bli mer aktive

De fleste av oss sitter for mye, spiser for mye og ikke trene nok. Lov deg selv at denne sommeren vil du bli mer aktiv.

Prøve ut en ny idrett eller gå tilbake til noe du pleide å gjøre. Kom opp med en god plan og hold deg til den. Hvis du bestemmer deg for å kjøre hver morgen, virkelig stå opp hver morgen og gjøre det. Det er en god idé å finne noen til å holde deg med selskap. På den måten kan du alltid støtter hverandre. Du kan også bli med i noen gruppe sport og begynne å trene på jevnlig basis. Hvis du ønsker å prøve en helt ny sport, sjekk ut 11 idretter bør du prøve denne sommeren.

Dette er en god beslutning - for din kropp, din helse og ditt sinn. Den vanskeligste delen er å bestemme seg for å gjøre det. Når du starter, er det ingen backing ned. Hvorfor kaste bort all den innsatsen du har allerede satt i?

5. Prøv ny mat

Mange reise et sted i løpet av sommeren. Dette er en perfekt måte å prøve det lokale kjøkkenet og maten du aldri har prøvd før.

Det er lett hvis du reiser, du trenger bare å treffe de lokale restaurantene. Men selv om du skal bo i hjembyen din i løpet av sommeren, kan du likevel prøve ny mat. Det er en overflod av utenlandske restauranter over hele landet - du trenger bare å velge hva du ønsker å prøve.

Jeg må foreslå truing escargot. Det er en rett laget fra land snegler og vanligvis servert som en forrett i Frankrike. Ja, jeg vet det høres ekkelt, men du vet aldri om det smaker godt med mindre du prøver det. For de av dere føler virkelig modige, farlig mat venter på deg til å prøve den. Men egentlig, tenke to ganger før du gjør.

Så, planlegger hvilken av disse sommeren passer deg best? Du trenger ikke å tilbringe hver sommer soling og bading. Gjøre noe annerledes denne gangen. Stol på meg, vil det være flott.

Aktuelle artikler