5 skritt mot å skape en ulykkelig familie

Tolstoy sa en gang at lykkelige familier er alle like, mens hver ulykkelig familie er ulykkelig på sin egen måte. Jeg hater å være uenig med dette litterært geni, men akkurat som alt i livet, det er et visst mønster i ulykkelighet generelt, herunder ulykkelige familier. Så, hvis du er en eller annen grunn lurer på hvordan dette egentlig fungerer, la meg lede deg gjennom fem skritt mot å skape en ulykkelig familie.

5 skritt mot å skape en ulykkelig familie

Trinn 1: ikke vær helt sikker på hva du vil

Enn si gjøre hva du vil! Det ville virkelig stoppe deg fra å bli en av disse Jerry Springer familier. Være usikre - som alltid hjelper. Self-esteem kan skade dine planer om å starte en disfunctional familie.

Prøv heller å være umoden (har ingenting med alder å gjøre, kan du være umoden på 40, selv 70). Å være selvopptatt ville ikke vondt i det hele tatt! Prøv å ikke betale mye oppmerksomhet til hva noen andre gjør eller tenker. Hvis du ikke kan være usikre, være det motsatte. Tror du alltid rett, ikke engang prøve å lytte til hva andre har å si.

Trinn 2: gifte seg

Eller i det minste finne en partner. Gifte fordi du er gravid er alltid en god idé. Men, kan dette komme som et sjokk for deg - gifte fordi du er forelsket er også en fin måte å starte en disfunctional familie.

Så får han høyt - men hans øyne er vakkert! Så, han er lat - men måten han ser på deg og samtidig legge på sofaen! Ja, han er stor fan av whisky - men måten han uttaler "Jack Daniels" gjør ham høres så refind! Dette perspektivet på å velge din livspartner er alltid en god en! Mens infuenced av hormoner, prøv å dimme objektiv bilde av ham så mye som du kan.

Trinn 3: har barn

Og ikke vær helt klar for å ha dem. Mens oppdra dem, prøve å arbeide så hardt som mulig for å holde familien flytende økonomisk. Som vil holde deg borte fra å tenke på hvor glad du er (ikke).

Betale regninger og svært lite oppmerksomhet til hva barna tenker eller gjør. Spør dem om skolen en gang i blant - det er snakk nok! Har for mange problemer å legge merke til at barna vokser opp.

Trinn 4: fornektelse

Fornektelse er nøkkelen til å skape en kaotisk familiesituasjon. Nekte deg og din mann nesten aldri har sex. Nekte barna er snille av et rot. Kanskje datteren din er suicidal og deprimert? Din sønn er den verste student i klassen hans? Hvorfor bry seg merke - fornektelse er utrolig. Prøv å ikke legge merke til hvor langt alle er det siste, eller hvor ingen er glade lenger. Hvis det er for vanskelig å benekte det, begynne å drikke, vil det hjelpe.

Trinn 5: bli håpløs

Nå som du har gjort det alt, legge merke til hvordan du, din mann og barna er unbearebly ulykkelig. Ikke vær sikker på hvordan du kan løse situasjonen. Være redd for å begynne på nytt. Begynne å fortelle din mann at - begynne å slåss og skylde alt på ham.

Som en gentleman, han vil gjengjelde tjenesten. Holde det gående frem og tilbake med alle de samme tingene. Våkn opp, nekte alt, har en åpenbaring, da benekte at... Spin sirkelen!

Gratulerer - du har fullført de fem trinnene. Se hvor enkelt det var? Alle kan gjøre det!

Aktuelle artikler