5 studierom design ideer

Å organisere en studie rom hjemme, trenger du ikke mye tid eller penger. Hvis du har et ekstra rom, gjøre det til en studie som vil tilfredsstille behovene til hele familien, gjør det et sted hvor du kan stille jobbe hjemmefra og også et sted hvor barna kan lære og gjøre lekser.

5 studierom design ideer

Følgende design ideer kan være gjeldende selv om du har begrenset plass, bruke dem til å organisere en studie hjørne i stua eller spisestue. Her er fem studierom design ideer som vil hjelpe deg å lage en komfortabel arbeids-og læringsmiljø området.

En. Plukk den rolige delen av leiligheten

Enten du skal arrangere en studie rom eller bare en studie hjørne i leiligheten din, kan du prøve å plassere pulten i rolig område av leiligheten. En studie rom som er vendt mot gaten er ikke en veldig god idé, støy fra utsiden vil påvirke konsentrasjonen.

2. Belysning

Det første du bør ta hensyn til, når man skal organisere en studie rom, er lyn. Rommet bør ha nok naturlig lys, det ville være ideelt å plassere pulten ved siden av et vindu. Hvis dette ikke er mulig, plasserer den i et hjørne av rommet og prøve å sitte vendt mot midten av rommet (for å unngå skygge faller over bord). En god bordlampe er nødvendig, spesielt hvis du jobber om natten.

3. Møbler

Studien rommet skal være funksjonelle og enkelt innredet. Det er avgjørende å ha en god og praktisk skrivepult. Pulten bør være bred nok for deg å bruke det til writting, tegne eller gjøre leksene dine og for en datamaskin. Ikke spare penger på det. Få en funksjonell, god skrivepult som har nok skuffer for å hjelpe deg å holde alt organisert og for hånden.

En bokhylle er et annet element hver studie rom har. Hvis du har nok plass, kan du slå en hel vegg i en bokhylle og gjøre det til en hyggelig bibliotek. Små områder kan også brukes, du kan henge en bok hylle over pulten. Hold bøkene du bruker ofte der og sette resten av dem inn malte bokser. Når du setter bøkene i boksene organisere dem i alfabetisk rekkefølge og merke dem med bokstaver. Dette vil spare deg for mye tid senere når du leter etter noe.

4. Farger

Veggene i din studierom bør ikke males for mørke eller for lyse. Forklaringen er enkel; lyse farger, som rødt, oransje og gult, vil gjøre det vanskelig for deg å fokusere på arbeidet. Mørke farger gjør rommet ser mørkere og mindre. Du kan følge rådet til feng shui eksperter, plukke hvit eller nøytral, pastellfarger for ditt studium rom vegger, men tillater deg selv å leke med farger på den ene siden av rommet og male det i den fargen du ønsker.

5. Dekorasjoner

Bare fordi dette er et sted hvor du jobber og studerer det betyr ikke at det må se ut som et bibliotek eller en lesesal. Holde en fin grønn plante i et hjørne av rommet, eller plassere en vase med friske blomster på hjørnet av skrivebordet eller en bokhylle. Heng en kunst bilde på veggen, og plasser en fin teppe på gulvet. Hvis du har nok plass kan du legge til en sofa til rommet og bruke den til å slappe av mens du leser en bok eller et magasin. Føl deg fri til å legge hva du vil bare ikke gå seg vill på veien, husk at rommet ikke bør pakkes med møbler og andre elementer.

Å forbedre arbeidet, og stue og få flere studierom design ideer, sjekk hjemmesidene nedenfor:

Sikkert du vil finne noe som kan justeres til leiligheten.

Aktuelle artikler