5 tegn du er en facebook stoffmisbruker

Er du en Facebook-avhengig? Her er noen tegn på at du trenger å ta en pause.

5 tegn du er en facebook stoffmisbruker

Ja, har Facebook blitt bare en normal del av våre liv, så det er en liten, tynn nesten usynlig linje som skiller en enkel Facebook-bruker fra en hard en. Det er akkurat som arbeider med legemidler - hvordan vet du egentlig om du er en "rekreasjons" bruker eller en ekte junkie?

Du har lagt merke til at du er grinete når du ikke får din daglige (eller hver time) dose av Facebook og som bekymrer deg - vel, la oss hjelpe deg å finne ut nå.

En. Imaginære venner

Selv når du ikke er på Facebook, tenker du om tilfeldige folk du har lagt til som venner, men egentlig aldri møtt dem. Du kan selv vet fødselsdagen til den fyren med den kuleste six pack du noensinne har sett. Når du kler deg, tror du om den ligner på antrekk av denne modellen dama eller ikke. Hun virkelig kler seg bra - du har merknader hun liker vintage og butikkene på Etro mye. Hengivenhet for noen av personene du aldri har møtt, men stilken på Facebook minner deg mye av din hengivenhet for Lilly, din imaginære venn fra barndommen du pleide å ha teselskaper med i barnehage.

2. Du har lastet ned facebook telefon app

Ja, har mange mennesker lastet ned dette programmet, men enn igjen mange mennesker bærer sprekk i sine baklommer og det gjør dem ikke noe mindre avhengige å knekke. På dine datoer, sjekker du gutta info mens han er i herretoalettet bare for å sørge for at du ikke går tom for temaer å snakke om. Hvis det tar ham en stund, vil du sjekke din ex nye kjæreste profil bare for å være sikker på at du fortsatt er varmere enn hun er. Hvis noen ringer deg mens du er på Facebook, får du faktisk irritert eller sint 'cus du måtte avslutte sin profil.

3. Profilbildet ditt er viktigere enn antrekket ditt

Det tar deg lengre tid å plukke din profil bilde enn det gjør for deg å få kledd i morgen. Du tenker, "bare disse 20 mennesker vil se meg lever i dag - men det er 900 mennesker som vil se dette bildet 30 av dem jeg virkelig liker, 50 av dem jeg skulle ønske var sjalu på meg og seks av dem jeg allerede har sovet med.. "

Du oppfatter din profil bilde som et våpen, eller en slags hevn. Han dumpet deg for den dumme dama? Du kommer til å sette en virkelig varme stranden bilde av deg selv, og han vil angre på det!

4. Hvis det er ingen Internett-tilkobling, får du sint

Før du reise hvor som helst, spør du for tilkobling hastighet på ditt hotell. Det er to ting i livet du ikke tåler: løgner og treg Internett-tilkobling.

Hvis du sitter i en caffe, og internett er slett ikke så bra, avbryter du en drink og flytte til kafeen ved siden av. Du vil ringe selskapet som gir din internett hvis den slutter å fungere i ti minutter og du blir så sint og høyt de vil sende noen til å se på deg hver dag etter de fikse det.

Det er ikke din feil, etter alt du har betalt for det, og du trenger det til enhver tid.

5. Når du er deprimert, du tenker på (facebook) selvmord

Alle har dager da du bare bli syk av å leve. Som du har erstattet begrepet "liv" med begrepet "Facebook," du har dager når du er lei av Facebook. Du er ikke egentlig kommer til å slette din Facebook-konto, men tror du på det. Synes du om hvem vil savne deg mest av dine Facebook-venner -? vil de finne en ny person som er statuser og bilde de vil foretrekke Vil de bare gå videre med livet sitt, eller vil de savne deg Og så husker du alle disse menneskene som wont savner deg og bestemmer deg for å gå videre med bildet ditt innlegg - bare på tross av dem.

Virker dette kjent for deg? Visste du kjenner deg igjen i minst fem av disse setningene? I så fall må du gå cold turkey. Ingen liker, ingen venneforespørsler - fordi din status er: stoffmisbruker.

Aktuelle artikler