5 tips til å se profesjonell i et møte

Forretningsmøter er svært viktig for din karriere. Du må gi og gjøre ditt beste på hver eneste en av dem. Videre har du til å forlate et inntrykk av en ekte profesjonell. Her er fem tips om hvordan å se profesjonelle i et møte.

5 tips til å se profesjonell i et møte

En. Ditt utseende

Enten du liker det eller ikke, er det første inntrykket veldig viktig, og du vil bli bedømt av måten du ser. Gjør ditt beste, og se så profesjonelt som mulig.

Vær oppmerksom på klærne dine, dine sko, hår og makeup. Ett ord for å beskrive de fire elementene av utseendet ditt skal være "enkel". Profesjonell, selvfølgelig, sier seg selv. Hold klær, sko, hår og sminke enkle. Klærne bør være av en mørkere farge, hæler ikke høyere enn 3 ", håret bundet og bort fra ansiktet og makeup knapt merkbart.

Husk at alt for mye, når det kommer til utseendet ditt, er egentlig ikke bra for et forretningsmøte. La super høye hæler, trange, se gjennom klær og sprø makeup for en natt ute. For flere tips om utseendet ditt, sjekk ut artikkelen på fem ting du trenger å vite om å se ut som en profesjonell.

2. Din oppførsel

Først og fremst - ikke noen gang bli sent for et forretningsmøte. Uansett hvilken grunn du måtte ha for å være sent, stole på meg, næringslivet ikke ønsker å høre om det. Planlegg tiden din med omhu, og husk at det alltid er bedre å være litt tidlig enn litt sent. Finn ut hvordan du alltid være på tide i fem enkle trinn på denne linken.

Når du kommer dit, må du riktig hilse alle. Levere en sterk håndtrykk, enten med en eller med begge hender. Pass på at det ikke er for sterk om, du ønsker ikke å være kjent som en "hånd knuser". Alltid se personen du snakker med i øynene. Ikke la øynene vandre, som ikke er ansett som en god kvalitet i en virksomhet verden.

Gi visittkort til alle som trenger å ha det. Det er generelt lurt å dele ut visittkort med begge hender. Det kan se dumt for deg, men det anses å være mer høflig. Bestemme utformingen av visittkortet bare når du sjekke ut artikkelen om 4 tips for å gjøre et flott visittkort.

3. Være godt forberedt

Er du ikke kommer til et forretningsmøte å bare være der, må du være aktivt involvert i møtet. For å gjøre dette, må du forberede deg den beste måten du kan.

Studere faget av møtet grundig. Det spiller ingen rolle om du vil snakke eller bare lytter, må du vite hva det handler om. Ikke la noen ta deg på sengen eller uforberedt. Vær klar for alle spørsmål som kan dukke opp og har forberedt løsninger for eventuelle problem.

Selvfølgelig kan du egentlig ikke vet alt, men jo bedre du er forberedt på møtet, jo mindre plass du lov til å gjøre noen feil.

4. Slå av mobilen

Med mindre det er en person som trenger å bli involvert i møtet, og du venter sitt kall, trenger du ikke din mobiltelefon. Vær en ekte profesjonell og slå din mobiltelefon av under forretningsmøte.

La familien din vet at du vil være i et møte, slik at de kan ringe en annen hvis det er et nødstilfelle. Tror ikke at jeg råder deg til å sette jobben før familien din, jeg sier bare at det er bedre og mer profesjonell for ikke å bli avbrutt av samtaler under et viktig møte.

5. Vær oppmerksom

Formålet med forretningsmøte er for saker som skal presenteres og diskuteres. Folk som er der er forventet å lytte og ta del. Så, betaler nær oppmerksomhet til hva andre sier.

Vandre ikke doodle i notatboken din og av, men kjedelig møtet kan være. Lytt nøye og skrive ned alt du synes er viktig. Dersom det er rom for spørsmål på slutten av møtet, sørg for at du spør en, som vil vise både profesjonalitet og din hengivenhet til emnet.

Aktuelle artikler