6 billige måter å dekorere rommet ditt

Du føler deg hjemme trenger en oppussing, men du har ikke nok penger til å betale alle de tjenester og produkter du tror du trenger? Ikke fortvil! Det er mange måter hvordan du kan redesigne ditt hjem på lavt budsjett.

6 billige måter å dekorere rommet ditt

Så, er du i ferd med å redesigne rom, men du er lite penger. Ikke noe problem - det er mange billige måter å dekorere rommet ditt. Med litt kreativitet og et par av dyktige hender kan du gjøre noen ting du aldri trodde du kunne. Slik gjør du:

En. Gjør vintage

En gammel trestol vil bli en super sjarmerende møbel hvis du male det i en attraktiv farge som fuchsia, turkis, mynte, lime eller noen av fargene fra neon palett. Du kan også male det i hvitt og deretter trekke noen vakre blomstermønstre over det. Når du er ferdig, vil det være et tillegg til rommet ditt du aldri vil glemme.

Du kan også male gamle bilderammer å legge til en ny dimensjon av kule til bildene. Eller male noen gamle trekasser som du senere kan bruke til å sette ting i eller på dem. Eller bare ha dem oppå hverandre i hjørnet av rommet ditt for dekorasjon.

2. La dine murer være din lerret

Likevel, ikke bli for Picasso på dem eller du kan skape inntrykk av en jam-pakket plass. Bruke svart maling for å skape subtile dekorative tegninger som vil berike rommet. De kunne dekke hele veggen, eller bare en del av det - det er opp til deg. Du kan også bruke dine tegninger for å understreke et møbel du virkelig liker.

3. Hjemmelagde plakater

Bruk gamle og nye moteblader, kalendere ol for å skape faktiske kunstneriske collager. Den beste kombinasjonen ville være å blande vintage mote og makeup annonser fra din bestemor magasinet samling med abstrakte mønstre fra moderne kunst magasiner.

La deg løs - du kan alltid legge til eller fjerne ting hvis det er noe som ikke stemmer. Pass også på at det ikke er noen blanke områder på plakaten. Ha det gøy å lage disse, og deretter ramme dem og henge dem på veggen slik at alle kan nyte kunstverk.

4. Vær smart med bakgrunnsbilder

Kvalitet bakgrunnsbilder er ganske dyrt, men det er et triks å ikke bruke for mye penger og fortsatt ha dem i interiøret - sette dem på baksiden av hyllene. På denne måten vil virke skjult og trekke folks oppmerksomhet samtidig, på samme tid, vil de gjøre rommet ditt vakrere.

5. Flasker og krukker er så gøy

Gjenbruk av flasker og krukker er en annen billig måte å dekorere rommet ditt. Du kan samle dem i flere størrelser, og deretter ordne dem i en søt komposisjon. Du kan sette hvite julelys innsiden av dem for en hyggelig atmosfære. Hvis du tegner noe på dem, vil du skape en fantastisk lysspill at du alltid vil nyte.

6. Billig shopping

Hvis alle de ovennevnte er ikke nok, det er mange fantastiske stykker for rommet ditt som du kan kjøpe for lite penger. Her er noen ideer:

Hva er på listen? (Fra øverst til venstre, vannrett)

  • H & M putetrekk, 10€ (hm.com)
  • Evelyn Multi-Color Pattern Cushion, 15€ (habitat.co.uk)
  • Strawberry Thief Liberty Print nålepute Jar, 10€ (liberty.co.uk)
  • Ikea Papaja Flower Pot, 5€ 0,99 (ikea.com)
  • Ikea Huson Flower Pot, 15€ (ikea.com)
  • Folklore kaffekannen, 20€ (patinastores.com)
  • Liten Alaina Bird Cage Wall Frame, 25€ (worldmarket.com)
  • Giraffe Planter, 15€ (etsy.com)
  • Wooden Owl Frame, 15€ (urbanoutfitters.com)

Aktuelle artikler