6 ekteskapsløfter ideer og eksempler

Ok, vi vet alle at det å skrive ditt eget bryllup løfter er den beste løsningen. Men likevel, ikke alle av oss gjør så godt med våre ord. Du vet den følelsen når du vet hva du vil si, men du vet bare ikke hvordan jeg skal si det? Noen andre kanskje vet.

6 ekteskapsløfter ideer og eksempler

Jeg vil gjerne gi deg seks ekteskapsløfter ideer og eksempler. Jeg fortsatt foreslå at du prøver å skrive du eier løfter, og du kan finne noen nyttige tips om hvordan du gjør dette i 7 tips for å skrive en bryllup løfte. Men hvis det er virkelig ikke fungerer for deg på den måten, prøv en av disse.

En. Tradisjonell bryllup løfter

Tradisjonelt bryllup løfter er vanligvis utført i kirkelige seremonier og er nært knyttet til religiøse bryllup løfter. Hvis du ikke er en religiøs person, kan du utelate det religiøse del i dine løfter. Her er hvordan det ser slik ut:

"Jeg, (navn), ta deg (navn), å være min mann, å ha og å holde fra denne dag fremover, for bedre eller verre, for rikere, for fattigere, i sykdom og helse, å elske og å verne, fra denne dag fremover inntil døden skiller oss ad "

For mer tradisjonelt bryllup løfter besøke denne lenken.

2. Romantisk bryllup løfter

Romantiske sjeler vil nok gjerne si noe romantisk på dagen for bryllupet deres. Her er min favoritt romantisk bryllup løfte:

"(Navn), i dag tar jeg deg for min mann. Jeg lover å elske deg uten forbehold, trøste deg i tider med nød, oppfordrer deg til å oppnå alle dine mål, ler med deg og gråter med deg, vokse med deg i tankene og ånd, alltid være åpen og ærlig med deg, og verne om deg så lenge vi begge skal leve. "

Finn mer romantisk bryllup løfter på denne siden.

3. Poetic bryllup løfter

Vel, vet poeter gjør deres ord, ikke sant? Du har kanskje allerede har din beste romantiske dikt som vil være en perfekt bryllup løfte - ikke nøl med å bruke den. Hvis du fremdeles er ubesluttsom, her er hva Elvis Presley har å si om saken:

"La oss tenke på framtiden
Glemme fortiden
Du er ikke min første kjærlighet
Men du er min siste
Ta den kjærlighet som jeg bringer
Så skal jeg ha alt
Så lenge jeg har deg "

For noe mer tradisjonelle, med vi kan leve sammen med Anne Bradstreet:

"Hvis noen gang to var ett, og sikkert vi.
Hvis noen gang mannen ble lov'd av min kone, så dig.
Hvis noen gang kona var glad i en mann,
Sammenlign med meg, I kvinner, hvis du kan.
I premien din kjærlighet mer enn hele Mines av gull
Eller alle de rikdommer som Øst skulde holde.
Min kjærlighet er slik at elvene ikke kan slukke,
Eller burde men kjærlighet fra deg gi vederlag.
Din kjærlighet er slik jeg kan ingen måte betale tilbake.
Den himmelen belønning deg manifold, ber jeg.
Så mens vi lever, i kjærlighet la oss så persever
At når vi lever lenger, kan vi leve noensinne. "

4. Funny bryllup løfter

Jeg vet ikke om deg, men jeg vil alltid gå for en morsom bryllup løfte. Så lenge du ikke skader den nye manns følelser, vil det være stor. Her er en meget egnet for jenter som liker handle:

"Jeg, (navn), ta deg (navn), å være min mann, å ha og å holde fra denne dag fremover, for bedre eller verre, for rikere, for fattigere, for enda dårligere når jeg har vært og handlet en mye, i sykdom og helse, å elske og å verne, fra denne dag fremover inntil døden skiller oss ad ".

Funny bryllup løfter er ganske mye noe du må jobbe med deg selv, men du kan finne et par eksempler mer på denne lenken.

5. Moderne bryllup løfter

Dette er noe sånt som "nytt tradisjonelt bryllup løfter". De fleste av dem er avhengige av de tradisjonelle versjoner, men blir litt modernisert. Her er min favoritt:

"Fra dette øyeblikk, jeg, (navn) tar deg, (navn) som min beste venn for livet. Jeg lover å respektere, oppmuntre og støtte deg gjennom vår spasertur sammen. Når vår måte blir vanskelig, jeg lover å stå ved deg og løfte deg, slik at vi gjennom vår forening kan vi oppnå mer enn vi kunne alene. jeg lover å jobbe på vår kjærlighet og alltid gjøre deg til en prioritet i livet mitt. Med hver beat av hjertet mitt, vil jeg elske deg. Dette er min høytidelig løfte. "

6. Ring Ceremony bryllup løfter

De fleste par bestemmer seg for tradisjonelt bryllup løfter, men kaste i sin egen under ringen seremonien. Dette er min favoritt ring seremoni bryllup løfte:

«Ta denne ringen som et segl på ekteskapet løfter jeg har sagt det, og som du vil bruke den, kan det være en påminnelse om hvor mye jeg elsker deg, ikke bare på denne dyrebare dag, men hver eneste dag av livet ditt."

For mer ring seremoni bryllup løfter ideer og eksempler, sjekk ut denne linken.

Bruk disse eksemplene snarere som en guide til å skrive dine egne løfter enn som noe du bør huske og snakke i bryllupet ditt. Dine personlige tanker er verdt mye mer, kan ingen si det bedre enn du kan. Kast i et par overraskelser for brudgommen i bryllupet, og du vil både ha den beste dagen i ditt liv. Les om tre kule bryllup overraskelser for den nye ektemann.

Aktuelle artikler