6 ting du kan gjøre denne helgen

Syk av clubbing? Lei av folk søle drinker på ditt beste antrekk? Syk av å våkne opp og føle at du har blitt truffet av et tog? Syk av sanger WHOs søkeord alltid er "champagne, shawty, bitch, dollar, baby og swag"? Vel, nyheter flash. Det finnes faktisk andre ting å gjøre! La Google gi deg noen ideer og kanskje faktisk gjøre denne helgen minneverdig.

6 ting du kan gjøre denne helgen

En. Pusse opp rommet

Helgene er rommets minst favoritt gang i uken. Det blir begravd av klærne du prøver på, det blir brent av håret curler, det blir lei av samtaler om det hotteste stedet å besøke på en lørdag kveld. Den samme gamle historien veggene må høre hver helg. Vel, fortjener rommet en godbit. I stedet for at vegger spydd på, har dem malt. Veggmaling er rimeligere enn sprit. Flytte møbler for å adlyde lover feng-shui. Bruk kreative ideer for å skape størst vibe et rom kan ha. Neste helg, vil du ikke føle ønsket om å forlate rommet.

2. Ha en cocktail party

Hvordan er det forskjellig fra clubbing? Å, er det! Fordi dette partiet vil skje på dine venner på rundt 17:00 Lag dine egne cocktails, invitere noen venner og så - se en film eller spille beruset poker. Ikke drukket, men beruset poker. Som partiet starter rundt fem, neste dag du ikke vil bli hengt over og du vil være i stand til å våkne opp på en rimelig time, og deretter forplikte seg til dine ansvarsområder.

3. Gjør en sen kveld piknik

Som det er vår tid, er det en synd å tilbringe tid i dim områder som nattklubber. I stedet, organisere en piknik. Kjøp en flaske vin og lage smørbrød for deg og dine venner og / eller dato. Gå til nærmeste grøntområde. Du kan også ta med en laptop for musikk, i tilfelle naturen er ikke underholdende nok. Ikke glem å ta med et teppe som netter pleier å være kaldere enn dager. Gjøre en reell evig minne av denne erfaringen.

4. Gjør en utendørs kino

Ta med din bærbare, godt humør, Audrey Hepburn samling, og Audrey-est kjole utenfor. Gå til parken og se en film, i stedet for å gjøre de samme innendørs og med en dum film som er tittelen du ikke vil huske den dagen når du ser den. Gjør dine venner kle seg ut som Audrey i deres favoritt Audrey film - Roman Holiday, Breakfast at Tiffanys, My Fair Lady...

5. Ha sex

Og ikke bare sex. Kle opp og gi din betydelige halvparten en virkelig godbit. Bære et korsett, høye hæler og utføre en forførelse spillet han aldri vil glemme. Vis ham noe han ikke visste du kunne gjøre - be dine venner om en slags triks som du ikke visste om. Vi snakker ikke om ekstreme, pornostjerne beveger seg - bare noe du vanligvis ikke gjør, som striptease. Spille sin favoritt sang og ta det hele av.

6. Lag en spa fest

Kanskje travle arbeidsfolk uker og drunken helger har vært stopper du å vie litt tid til utseendet ditt? Ja, har den økonomiske krisen rammet oss alle, og du vil kanskje ikke kunne ha råd til en ekte spa-behandling. Likevel, det betyr ikke å bety at du kan ikke ha det! Organisere et spa fest på huset ditt. Kjøpe noen forfriskninger og invitere dine venninner. Det er alltid den vennen som gikk gjennom college ved å jobbe som frisør, eller den jenta som alltid gjør stor manikyr, du har den muligheten for voksing bena med minst mulig smerte... Hjelp hverandre ut!

På mandag, i stedet for folk som spør du føler du OK, vil du motta komplimenter.

Dessuten vil ørene dine være uthvilt av all den dumme musikken de spiller i klubber.

Ha en flott, hung-over gratis helg!

Aktuelle artikler