6 trinn til å designe dine egne bryllupsinvitasjoner

Planlegger du den store dagen? Det er den viktigste dagen i enhver jentes liv. Det er så mange ting å tenke på, og ønsker deg alt å være perfekt. Vil du at den skal være unik? Hvis svaret er "ja", holder å lese denne artikkelen. Jeg lar deg løsningen på hvordan du kan designe dine egne bryllupsinvitasjoner i seks enkle trinn.

6 trinn til å designe dine egne bryllupsinvitasjoner

De første bryllupsinvitasjoner, før oppfinnelsen av Gutenbergs trykkpresse ble kunngjort muntlig, ved byen criers. De ville gå på tvers av byen, spre nyheter og bruden og brudgommen vil som regel ende opp med alle de menneskene som kunne ha hørt byen crier som sine gjester.

De første skriftlige bryllupsinvitasjoner dukket opp i middelalderen, blant adelen. 1600-tallet brakte avisen kunngjøringer til verden og den første "gravert" bryllups-invitasjoner. Prosessen selvfølgelig utviklet seg i løpet av årene og brakt oss det store mangfoldet av bryllupsinvitasjoner vi har i dag.

Imidlertid er det fortsatt anses å være høflig og mer intimt å designe dine egne bryllupsinvitasjoner stedet for å gå med en pre-laget design. Så, sette noen trodde på det og gjøre det beste bryllupet invitasjoner noensinne.

En. Sett noe som beskriver deg

Det er en god idé å sette noe som beskriver de to av dere på bryllup invitasjoner. Stol på meg, det er de invitasjonene folk vil snakke om i årevis.

Du må ha noe dere begge liker, kanskje en felles hobby eller interesse. Sette det på ditt bryllup invitasjoner. Hvis du er naturelskere, ansette en god fotograf til å ta bilder av dere to er omgitt av en vakker skog. Hvis dere begge liker matlaging, ta et bilde iført bryllupet klær og matlaging hatter. Se hva jeg mener? Hele poenget er å finne noe som du er kjent for og sette det på bryllupet invitasjonen. Du vil ha folk til å smile og si "det er bare hvordan de to av dem er".

På den annen side, hvis du er et bevis på et ordtak at "motsetninger tiltrekker hverandre", kan du fortsatt gjøre en stor invitasjon. Sett begge dine favoritt motiver eller et helt enestående bilde av dere to - du vet en hvor du er iført en kveld kappe og høye hæler, og han har på seg et gammelt par jeans og hans college svette skjorte. Gjør det morsomt, hvorfor ikke? Sjekk ut dette eksempelet av motsetninger tiltrekker bryllup invitasjon.

2. Komponere teksten selv

Snarere enn å laste ned noe fra internett, eller å skrive noe så enkelt som: "Vi inviterer deg til bryllupet vårt", komponere et unikt og interessant tekst for ditt bryllup invitasjoner.

Gi det noen trodde og gjøre dette sammen med din mann å være. To hoder tenker bedre enn ett, tross alt, er det mer sannsynlig å komme opp med noe kult hvis du jobber på det sammen. Godt med rim? Kast et par av dem i. Skriv en kort historie om hvordan dere to møttes og hvordan du har gjort det til bryllupet ditt dagen.

Likevel, husk å ikke bli ivrige og skrive noe så lenge at det vil kjede folk det øyeblikket de ser det. Ikke glem å ta med viktig informasjon om sted, tid og temaet for bryllupet.

3. Innlemme temaet inn i design

Hver bryllup har et tema, det trenger ikke å være noe sånt som en middelaldersk bryllup, men du må i det minste bestemme fargene. Du kan innlemme det i ditt bryllup invitasjoner til å gi et innblikk i dine gjester om hvordan bryllupet skal se ut. Bruk de samme fargene eller legge midtpunktet på bryllupet.

Eller, du kan gjøre helt motsatt og gjøre invitasjonene har absolutt ingenting å gjøre med temaet. La fantasien flyte og gjøre hva du vil. Så lenge du gjør dem slik du både liker dem - de vil være det perfekte bryllup invitasjoner.

4. Litt ekstra hjelp

Hvis du ikke virkelig kan designe ditt bryllup invitasjoner fra bunnen av, kan du velge å laste ned og tilpasse invitasjonene. Det finnes en rekke nettsteder der ute som kan både hjelpe deg og spare deg noen penger.

Prøv invys.com for mange ideer om hvordan du kan tilpasse bryllup invitasjoner. Nettstedet tilbyr en rekke forskjellige design som kanskje bare passer perfekt for deg. Du kan også prøve freeweddingtemplate.com og sjekk ut videoen under for å se hvordan du kan tilpasse bryllup invitasjoner fra nettstedet.

5. Hånd signere hver invitasjon

Det er enda bedre hvis du kan hånden skrive dem alle, men la oss innse det - med mindre det kommer til å være en veldig lite bryllup, du rett og slett ikke har tid til noe sånt. Men, har du tid til å levere signere hver invitasjon.

Dette er en veldig spesiell og delikat preg som virkelig viser at du bryr deg om dine oppdrag, og du vil de skal være på bryllupet ditt. Dessuten er det alltid bedre å sende bryllupsinvitasjoner ut via brevpost, heller enn via internett. Likevel, hvis du bestemmer deg på å sende via internett, ta en utskrift av én invitasjon, hånd signere det - både du og din fremtidige ektemann - og deretter skanne den invitasjonen og sende det. Dine oppdrag vil sette pris på denne gesten.

6. Celeb stil invitasjoner

Hvem ville velge skreddersydde bryllup invitasjoner om ikke kjendiser? Hvis du har råd til denne typen luksus for deg (fordi disse invitasjonene kan være veldig Nothing), prøv en av neste løsninger.

Selv om Hugh Hefner bryllup til Crystal Harris ble avlyst, sendte paret ut vakre hvite bryllupsinvitasjoner med fuksia og turkis Swarovski krystaller. Zoey Deschanel og Ben Gibbard hadde invitasjoner med sine silhuetter, og Fergie og Josh Duhamel valgte sine egne karikaturer å være på forsiden av deres invitasjoner.

For flere eksempler på kjendiser bryllupsinvitasjoner besøke celebritybrideguide.com og åsted for en av favoritt bryllup invitasjoner designere blant kjendiser - Lehr og svart.

Husk at det hele om å gjøre ditt eget bryllup invitasjoner er å gjøre dem interessante og unike. Selvfølgelig kan du surfe på internett for noen gode ideer, men likevel prøve å være så original som mulig.

Aktuelle artikler